Váha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33555
3.10.21 09:19
@Anonymní píše:
Kolik byste typli váhu? Sem po 2 dětech

K čemu ti to je? Podle fotky bych řekla tak 80.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
3.10.21 09:57

@Zumpa hele krávo pohyb vidělo dříve jsem dělala u koní a běhala cvičila atd… Chtěla bych vidět tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
3.10.21 09:58

@arinecka k hovnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
3.10.21 10:02
@Anonymní píše:
@welovefashion ne 61kg

Záleží kolik měříš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.21 10:06
@Anonymní píše:
@Zumpa hele krávo pohyb vidělo dříve jsem dělala u koní a běhala cvičila atd… Chtěla bych vidět tebe

Příspěvky tu některé nejsou moc hezké. Myslela jsem, že tu chceš probrat svoji situaci, pokecat o tom, chceš zhubnout, zpevnit tělo. Kdybys napsala víc, dalo by se víc probrat. Takhle nikdo neví, k čemu informace o odhadů tvé váhy je. A teda překvapilo mě i to, jak píšeš ty. Teď už to asi hezká diskuze nebude.

• Citovat
  • Upravit
1785
3.10.21 10:26

Jeee, tak to bych už vůbec holky neřešila :D její vyjadřování mluví za vše. Ať si svůj život užije s 61 kily :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33555
3.10.21 10:42
@Anonymní píše:
@arinecka k hovnu

Pane jo, ty si miloučká :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15820
3.10.21 10:53
@Anonymní píše:
@Zumpa hele krávo pohyb vidělo dříve jsem dělala u koní a běhala cvičila atd… Chtěla bych vidět tebe

Možná si byla dřív jako atlet, teď ale fakt ne. Takže jestli chceš být jako dřív, vrať se ke koním, běhej, cvič atd. Jak já vypadám nebude mít žádný vliv na to, jak budeš vypadat ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33555
3.10.21 10:57
@Zumpa píše:
Možná si byla dřív jako atlet, teď ale fakt ne. Takže jestli chceš být jako dřív, vrať se ke koním, běhej, cvič atd. Jak já vypadám nebude mít žádný vliv na to, jak budeš vypadat ty.

Ona ani nenapsala, proč sem tu fotku vlastně dala. Já myslela, že třeba bude chtít poradit, jak zhubnout, zpevnit atd, a ona místo toho jen uráží. No jo no, asi čekala, že budeme psát, že víc jak 50kg nemá, a ono ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20834
3.10.21 11:02

@Flek1234 Dobrý den,

prosím bez urážek. Proto vám byl zrušen anonym. Pokud byste v podobném duchu chtěla pokračovat, můžete být blokována.

Děkuji za pochopení a přeji krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí