Bolest pupíku ve 24 tt.

108
6.3.04 14:54

Bolest pupíku ve 24 tt.

Ahoj holčiny,
chtěla bych Vás poprosit o radu. Již několik týdnů mě pobolíval pupík a jeho nejbližší okolí - jako čerstvá modřina. Dnes, jsem po 5 minutách v jízdě autem nemohla tu bolest vydržet. Hodně to bolí hlavně v sedě a mám pocit,že to bodání nevydržím. Když se postavím, bezprostřední bolest zmizí, a zůstává jen na omak. Čekám dvojčátka, tak nevím, jestli se tam náhodou moc nemačkají :o(

Prosím, prosím, nemůžete mi poradit, co to znamená a jak se tomu vyhnout??
Moc děkuji za všechny rady.
Petronella 24+4 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
6.3.04 17:01

Ahojky
nevím asi ti moc neporadím.Já mám ty samé problémy a jedinou odpověd co jsem od doktora dostala bylo,že se bříško moc napíná a že se tomu dá předejít jen tehdy pokud před otěhotněmím budu pořádně posilovat.Jenže jak to mám udělat když už mám břicho jak balon.Jediné co mi pomáhá je lehnout si podložit nohy a jen tak relaxovat.Taky jsem se dočetla že by mohlo jit o kýlu ale tu doktor vyloučil.Tak nevím zkus se zeptat tvého doktora a snad ti pomůže lépe než ten můj.
PA a at je ti líp Petra a koblížek

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
7.3.04 14:19

Ahoj,mám doma sice už měsíčního chlapečka,ale tyto problémy jsem měla taky.Měla jsem hrozné bolesti u pupíku a taky jsem se bála. Bylo to moje první těhot.,tak jsem vše prožívala. Bylo to tím,že se mi roztahovala děloha.Sice už si nepamatuji,kdy mi to začalo, ale přicházelo to vždy krátce a v pozdějším stadiu těhot. už nic. Neboj se, dá se to vydržet a hlavně nemysli na nejhorší,to si spíš ublížíš sama sobě. Přeji ti zdravé mimi a ty se také opatruj. Bodlinka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky