Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj. Kolik mělo vaše mimčo ve 21tt? Mě to dneska odhadli na 480g…asi to bude pěkný obřík ![]()
To jsem ráda že nejsem sama
Mě to připadalo docela dost. Jen doufám, že pak nebude mít pět kilo. Jsme s manželem oba hodně vysocí, tak čekám větší mimčo.
V 21tt malý měl 470g a ted jsem den po termínu a váhový odhad je 3250g ![]()
Tak vidím, že to nic neznamená a může pak mít normální váhu. Díky ![]()
@Lassička určitě ne.. v 37tt jsme meli odhad na 3000g tak sem byla nestastna ze kdyz neporodim tak bude mit okolo 4kg a nakonec jsem 40+1tt a odhad je krasny…
já říkám že je lepší když mi dr řekne ze odhad je treba 3,5kg ze se mi bude rodit lip s tim pocitem i kdyz ve finale bude malej mit treba 4,5kg nez kdyby to bylo naopak..
Nase holcicka 287 g, je to hodne malo? Jsem na nervy…za 3 tydny kontrola..
@Ppetra1 píše:
Nase holcicka 287 g, je to hodne malo? Jsem na nervy…za 3 tydny kontrola..
ahojky ja jsem ted zacala 21tt a mame 318g ale dr me rikala ze je vse v poradku, ze odpovida. jak jste na tom byli pak vy? dekuju pa
Nam odhadl dr. 259g a velikost ma 20 cm. Byla jsem tam 19tt+4 a myslím, že to je normální. Takže tvých 318 o týden později je podle mě taky OK
.
PS Stejnak s vahou nic nevyvedem ![]()
DEKUJU
… hledala jsem ruzne na netu(i kdyz jsem si to uz zakazala
) a vsude pisi neco jineho, nekde pisi ze 21tt-300g, a pak zase 360,– a podobne. tak jsem z toho byla divna a asi zbytecne. diky ![]()
@tinuska111 píše:
ahojky ja jsem ted zacala 21tt a mame 318g ale dr me rikala ze je vse v poradku, ze odpovida. jak jste na tom byli pak vy? dekuju pa
Naše měla ve 20+1 265g, taky se mi to zdá málo když to tak porovnávám s ostatníma, ale doktorka řekla, že je tak o týden menší, že odpovídá tak 19+4 a že to je v pořádku, tak se jí snažim věřit
Takže buď v klidu ![]()
@MarkyM píše:
Naše měla ve 20+1 265g, taky se mi to zdá málo když to tak porovnávám s ostatníma, ale doktorka řekla, že je tak o týden menší, že odpovídá tak 19+4 a že to je v pořádku, tak se jí snažim věřitTakže buď v klidu
dekuju, jj presne, uz jsem klidna
. nam vaha odpovida 20+0tt a tak bych to mela mit i podle MS, ale celou dobu jsme byli skoro o 4dny vetsi.tak proto me to zarazilo ale uz to neresim
. tak at pekne rostete a jste zdravi ![]()