36. tt a špatné ozvy

272
18.4.13 08:24

36 tt a špatne ozvy

Ahojte chtela bych se podelit a aj poradit o starost ktera mne dost tizi na srdicku vcera a v pondeli jsem byla na ozvach s malynkym jsem v 36 tydnu tehotenstvi a byly spatne doktor mi rek ze podle ultrazvuku je v poradku ale sdrecni ozvy nejsou dobre ale ze zatim mne nebude strasit ze uvidime v pondeli jake budou… Tak se chci zeptat jestli je tam moznost ze mi budou maleho vyvolavat anebo pujdu cisarem hned nemate s tymhle nekdo zkusenost sice cekame druhe miminko ale tohle jsem u dceri nemela a mam strasny strach co se bude dit a jestli se mam pripravit na to nejhorsi dekuji za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
18.4.13 08:28

Pokud budou ozvy „jen trochu horší“, ale nebudou ohrožovat mrně, tak normálně vyvolávají. V obou případech záleží na více aspektech, SC se nedělá jenom tak, musí pro to být důvod. Kdyby byly ozvy hodně špatný, jakože by třeba padaly nebo tak, tak se prý k SC přistupuje, jinak není důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
18.4.13 08:31

Ahojky, nevim cemu rikas pripravit se nejhorsi? Ale kdyby se dela nejaka hruza tak predpokladam, ze bys lezela v nemocnici. Jestli to neco pocka do pondelka tak se asi nemusis nijak hroutit. Pro klid duse zavolej svemu doktorovi a poptej se ho na podrobnosti :nevim: Mam dojem, ze obcas neco placnou a neuvedomuji si dopady na zenskou ktere jsou treba zcela zbytecne ve stresu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
18.4.13 08:32

Jaj tak to si mne moc potešila fakt se mi ted ulevilo no podle ultrazvuku je v naprostem poradku jen tie ozvy nejsou dobre porad to pada 3× jsem byla a porad padali :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
18.4.13 08:34
@Lemuska píše:
Ahojky, nevim cemu rikas pripravit se nejhorsi? Ale kdyby se dela nejaka hruza tak predpokladam, ze bys lezela v nemocnici. Jestli to neco pocka do pondelka tak se asi nemusis nijak hroutit. Pro klid duse zavolej svemu doktorovi a poptej se ho na podrobnosti :nevim: Mam dojem, ze obcas neco placnou a neuvedomuji si dopady na zenskou ktere jsou treba zcela zbytecne ve stresu…

jj to mas pravdu uplne jsem vcera cele odpoledne probrecela manzel mne uklidnoval no mne ne a ne uklidnit tak sem radeji napsala sem vim ze tady maminky maji hodne zkusenosti tak jsem klidnejši :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
18.4.13 08:34

@dewilka4410
Pokud tě poslal domů, tak ty ozvy tak hrozné nebudou, já byla 35+1, malé padaly ozvy a dělali kolem mne jako blázni, už mě málem chystali vézt na sál, pak se to srovnalo, chvíli klid a začaly padat zase, tak mi na další den naplánovali císaře..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
18.4.13 08:37

anairda

No ja se prave toho cisaře strasne bojim a maly je hlavičkou dolu tak bych toho cisare mit nemusela… doufam :,( :,( :,( u holky mi vyvolavali ale ji sem prenasela tak se modlim abych mne ten cisar minul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
18.4.13 08:40

@dewilka4410
Pokud jsou špatné ozvy, tak se přistupuje spíše k císaři než k vyvolání… Císaře se vůbec nemusíš bát kdyby tě náhodou potkal. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
18.4.13 08:42

anairda

Nemusim? no podle kamošky je to to nejhorši co muže byt že to strašne boli tak ted nevim :-O :-O :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
18.4.13 08:48

@dewilka4410
Někdo to rád zveličuje.. :D Tak jasně, je to břišní operace a když to přijde k sobě, tak to bolí, hlavně když máš poprvě vstát, nebo já třeba škrábala nehtama zdi, když jsem měla jít na malou :mrgreen: ale zvládnout se to dá… Zase nemáš porodní bolesti a když je někdo šitý po porodu uvnitř, tak to bolí taky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.13 08:51

@dewilka4410 Ja si myslim ze pujdes na vyvolani porodu ja jsem sla az ve 38t. t tez na vyvolani a v pohode!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
18.4.13 08:51

Ja mam za sebou dva cisare a da se to vydrzet. Prvni porod byl vyvolavany a az tesne pred koncem se zvrhl na akutniho cisare. Takze muzu bolesti porovnat. A podle mne je horsi porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
18.4.13 08:52

@anairda to ano boli ale mne to prijde normalni bolest nejak mne to extra nebolelo to se až doktor cudoval ze muzu se hybat a vsechno.. :D a ten cisař mi prijde vic bolestivy a ta jizva :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
18.4.13 08:53

@isand tak zase po porodu v pohoide vstanes a deš na wc anebo koupat nebo cokoliv potom cisari to tak snadne neni jelikoz te to boli mnohem vic asi…no uvidime nejak to dopadne jen at je zdravi nech je to akakolvek bolest hlavne ze to male bue zive a zdrave

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
18.4.13 08:56

@irenakovarova no to bych spiš prijala nez ten cisař ale kdyz doktor rekl ze uvidime v pondeli tak asi maly na tom tak spatne nebude kdyz do pondelka mne nechal doma ale doporucil mi pit 3× denne malinik prej to nejak zabira na otvirani nebo co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí