Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@dewilka4410 Presne tak hlavne at miminko je zdrave a na porod si vykasli uvidis ze to dopadne dobre!
@dewilka4410
Já bych naopak brala spíše císaře než vyvolání, to může být pěkně na dlouho.. Každopádně držím palečky! ![]()
@irenakovarova asi jo mas pravdu mnela bych myslet pozitivne a jak se to narodi nechame na doktoroch urcite vic vedi co je potrebne aby se malinke narodilo a bylo zdrave ![]()
@dewilka4410 Asi takhle, pokud tě doktor na další monitor pozve za týden, tak to byla jen hloupá hláška od doktora a ne špatné ozvy, protože kdyby fakt špatné byly, tak seš buď v nemocnici nebo tam jezdíš obden…
@dewilka4410 Kdyby na tom byl moc spatne tak jdes na cisare okamzite asi tak spatny to nebude.Nam rikal doktor ze pokud porodni cesty na porod nebudou pripraveni tak CS je jasny tak jsem nastoupila na vyvolani, prvni den nic se nedelo ani jsem nemela bolesti a druhy den uz se to rozbehlo. Myslim ze pokud mimco nebude v ohrozeni tak ti ho vyvolaji a kdyby se to nerozbehlo tak az potom CS
Když tě poslali domů, tak asi vědí co dělají
i když já jsem takovej plašan, že kdyby mi tohle někdo řekl, tak bych se odtamtud už nehla, a trvala bych na okamžitým řešení
a jinak císaře se neboj, ber to tak, že je to normální operace, a operaci podstupuje denně hromada lidí, bolí je to pak stejně jako císař, akorát nemají náplast na bolest v podobě miminka ![]()
@dewilka4410 nešil. Z popisu mnohých mám dojem, že je horší vyvolávání než císař. Jsem po císaři - nejhorší je asi druhý den, než vstaneš a musíš se rozpohybovat. Většina chodí tak dva dny v předklonu. Ale zase ti dají max. druhý den dítě a to tě zaměstná, že nemáš čas řešit svoje bolesti.
Ale za mě - pokud by byly ozvy horší, neřešila bych porod, ale hlavně to, aby byl prcek zdravý mezi námi.
Jejda holky moc ste mne uklidnili a myslim ze se nemame ceho obavat asi doktor nejlip vi co dela a at je to jakymkoliv spusobem hlavne bude ze mimco bude zdrave a zive ![]()