Sperma v těhotenství

59
17.4.13 23:36

Sperma v těhotenství

Maminky řekněte mi prosím jak je to doopravdy se spermatem v těhotenství. Vadí nějak miminku, může ho ohrozit? Nebo je to neškodný? Těhotenství mám v pořádku a bez problémů..děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1219
17.4.13 23:37

@verunie 8o ne ničemu nevadí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
17.4.13 23:38

Proč by to mělo ohrožovat mimčo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1057
17.4.13 23:41

Ahoj,nevadi.ale na konci tehu spermie pry pomahaji otevirat del. hrdlo. obsahuji nejakou latku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35995
17.4.13 23:42

Polykat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
17.4.13 23:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
17.4.13 23:48

Kde jsi slysela, ze by to mohlo ohrozovat prcka prosim te?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69125
17.4.13 23:50

Pri dodrzeni zakladni hygieny nema absolutne zadny vliv, ke konci ho sice nekteri doktori radi doporucuji na vyvolani porodu, kvuli v nem obsazenym prostaglandinum, ty jsou tam ovsem zastoupeny v tak male koncentraci, ze by toho spermatu bylo potraba aspon par litru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
18.4.13 00:33

Milé Bravíčko… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
18.4.13 01:36

Ne neohrožuje

• Citovat
  • Upravit
12127
18.4.13 06:57

Spermie mají pomáhat otevírat porodní cesty, obsahují (snad nekecám :oops: ) Prostaglandin, který je i v tabletkách na vyvolání porodu. ALe aby ti to něco udělalo, tak by toho s drahý polovičky muselo týct jak z průtokáče :mrgreen: My do toho bušili po termínu jedna radost a stejně mě nakonec kuchli, takže asi tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
18.4.13 07:02

@napresdrzku boze kdyz to ctu je to docela nechutny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
18.4.13 08:02

Co škodí v případech rizikového těhotenství je orgasmus ženy, protože stahy dělohy můžou způsobit vypuzení plodu. u spermatu mě napadá jen přenos pohlavních chorob, ale sperma jako takové u normálního bezproblémového těhotenství neškodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
18.4.13 08:56

Nevadí to :) A i obavy z možného šťouchání penisem do hlavičky dítěte nejsou založené na pravdě, ale pořád se dál a dál přeposílají a tatínci chudáci mají někdy ze strachu celé těhotenství celibát :D

• Citovat
  • Upravit
6
5.10.13 08:45
@Gingerka píše:
Milé Bravíčko… :mrgreen: :mrgreen:

Nevim proc se tady vsichni divite a posmivate takove otazce, od toho je tato diskuze zalozena aby jsme si radily a ne shazovaly se navzajem!! Vy jste vazne divny tady na ty strance. Taky jsem si to hledala, protoze jako prvorodicka to proste nevim a odkazalo me to opet sem, kde ctu jen samy narazky. Nekde neco slysis, ctes nebo tak a chces se jen ujistit zda je to pravda nebo se nemusis strachovat, proto ocekavam na miminu, ze se takovy veci resi a zkuseny poradi a ne se vysmejou!!! Proste hnus :poblion: Jinak tem co odpovedely na dotaz dekuji. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí