Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Noooo ja jich ve snu par mela.Pred prvni dcerou i mezi druhou dcerou, dokonce i nedavno po druhe dcerce.Je to zvlastni, mozna hezke(?),ale mam plnehodnotny sex s muzem, takze mi to neco vyjimecneho nedalo, naopak jsem byla nesva.Ale prislo to vzdy nahodne. Nebylo by lepsi zapracovat na sexu a vyvrcholeni s partnerem, nez cekat na,,orgasmus,, ve snu
?Kde je problem?
Ahoj. Jo, to znam moc dobre. U me to nemelo s porodem ani tehotenstvim nic spolecneho. Mivam to obcas a je to mazec. A nektere sny, ktere to vyvolaji, jsou totalne ujete. Jednou se mi treba zdalo, ze jsem na PC jenom klikla na nejakou funkci, ktera to mela na starosti a bylo to. Funkce orgasmus
, zadni lidi, zadne eroticke vyjevy a prece to bylo. Takovou funkci bych chtela v pocitaci mit i v realu. ![]()
Ahoj, taky se mi to občas stává, ale fakt jen občas. Mívám to hlavně, když už jsme dlouho neměli sex. Máme frekvenci, tak jednou až dvakrát týdně, ale ne vždy se sejdeme doma. Někdy máme pauze déle než týden a to se mi pak zdají erotické sny o cizích mužích, nebo kamarádech a někdy to končí orgazmem:D Nemyslím si, že je možné toto ovlivnit:D
Při prvním těhotenství se mi to občas stávalo. při druhém je to prakticky denně, ale zas nějak extra výjimečné mi to nepřijde
@paola white píše:
Při prvním těhotenství se mi to občas stávalo. při druhém je to prakticky denně, ale zas nějak extra výjimečné mi to nepřijde
zvyk je zelezna kosile co
…
@wildcherry
no právě. hlavně se mi vždycky zdá o manželovi takže, žádná mimomanželská erotika z toho nekouká ![]()
Ono je to dole v těhotenství více překrvené a citlivé a tak je to dost časté ![]()
Mě se to stalo jednou, už si nepamatuju o čem se mi zdálo, ale dobře si pamatuju ten pocit byl to vážně mazec ![]()
@mari1912 píše:
Ono je to dole v těhotenství více překrvené a citlivé a tak je to dost časté
Rádkyné Mari
…nemyslim to zle, jen tak jsem zavzpominala ![]()
@mari1912 píše:
@Lucinka89
ty vogo-sem to zažila ne?![]()
A co jsi nezažila???
![]()
@Hellísek
no praštit už jsem tě praštila, tak to si zopakuju -v sobotu
A co jsem nezažila? Těžko říct-já si něco vymyslím, počkej
![]()
Taky se mi to stávalo v těhotenství, ale i před a po - většinou když jsme měli nějaký delší půst ![]()
@zrnko píše:
Ahoj. Jo, to znam moc dobre. U me to nemelo s porodem ani tehotenstvim nic spolecneho. Mivam to obcas a je to mazec. A nektere sny, ktere to vyvolaji, jsou totalne ujete. Jednou se mi treba zdalo, ze jsem na PC jenom klikla na nejakou funkci, ktera to mela na starosti a bylo to. Funkce orgasmus, zadni lidi, zadne eroticke vyjevy a prece to bylo. Takovou funkci bych chtela v pocitaci mit i v realu.
@mari1912 píše:
@Hellísek
no praštit už jsem tě praštila, tak to si zopakuju -v sobotuA co jsem nezažila? Těžko říct-já si něco vymyslím, počkej
![]()
![]()
Tak to bys musela sníst o něco víc knedlíků ![]()
Jinak, taky tě v sobotu nemusím pozvat
![]()
Pardón zakladatelce za OT, ale já musela ![]()
Ahoj holky. Mám dotaz. V těhotenství jsem mela parkrát sen (vzdy s jiným, cizím mužem) a vždy to skončilo orgasmem, kolikrát ani nedoslo na věc. Byl to mazec nikdy předtím se mi to nestalo a boužel ani nikdy po tom
jsem 11 měsíců po porodu. Vrátí se to nekdy zase? Měly jste to taky? Měy jste to i po těhu? Ráda bych to někdy zase zažila poněvač orgasmů při sexu s přítelem moc nezažiju
A tohle bylo prostě takový jiný. Díky za odpovědi
klído anonym YX