Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Aha, já myslela, že už porodila
To, že je v porodnici vím a dál jsem četla, že kontrakce ustaly a čeká se. A dál nevím ![]()
Aha tak to je hrozné chudinak malá. myslela jsem že už maá mimi u sebe. Dík za info. Moc jí držím pěsti. Kdyžtak ji moc pozdravuj.
Eli, to ne, já s Monny v kontaktu nejsem, nakoukla jsem jen do jiné diskuze ![]()
Tak jsem si dovolila také nakouknout jinam a zjistila, že Monča porodila císařem dnes v 18.00 chlapečka o váze 3,8 kg. Takže všechno dobře dopadlo a mooc gratulujeme ![]()
To jste mě maminky potěšily. Mě taky doktor tvrdí, že budeme mít pořádné miminko okolo 4 kg. Jsem ve 32 týdnu a váží 2,5 kg, tak snad to nebude tak hrozné.
nakoukla jsem na diskuzi, fragolo ty čekáš další miminko, no já žasnu
to tě obdivuji.jak to fyzicky zvládáš, máš teda můj obdiv ![]()
ještě netaktní dotaz, kolik dětí plánujete ?
Ahoj holky tak já nevím kolik dětí by jsme chtěly, ale zatím čekáme třetí. A myslím že ještě čtvrté určo bude. ![]()
Ahojky holky ![]()
Už jsme z porodnice doma, včera nás pustili, tak se rozkoukáváme. Malej je v pořádku, až na to, že mu hrozilo riziko infekce ze zkažené plodovky, Apgar score měl 8-9-10, jinak já jsem během císaře začala krvácet z pusy, takže to bylo o to těžší… No, ale snad budeme v pořádku. Já se dávám ještě dohromady, jak psychicky tak fyzicky, je to fakt zátěž, ale snažíme se… (37hodin v kontrakcích není nic moc příjemného
a druhý mimčo si budu hodně dlouho rozmýšlet, jestli vůbec) Jinak plně kojím, takže alespoň něco zatím
Malej je tak trochu hysterka, ale manžel ho vždycky uklidní…
No, já jsem jen nakoukla, dneska má přijít doktorka nás zkontrolovat a když bude čas, tak ještě nakouknu ![]()
PS - Fragol - gratulka k // ![]()
Holky mám dotaz, včera (37+5) jsem byla na gyndě a váha se mimča zmenšila o necelých 200g (teď má 2800g) oproti minulému týdnu, obvod hlavičky i bříška byl menší o 1 cm než min. týden… doktor hned, že se jedná o malý plod. Myslíte, že může mít vliv i doba kdy se přeměřuje? tím myslím, že vždycky jsem chodila okolo páté odpoledne a včera jsem byla v devět ráno. Nebo opravdu může miminko tak zhubnout? ![]()
@shina myslim,ze se nemusis bat, urcite nezhublo
ty deti jsou v tom brisku tak nasackovane, ze klidne jeden den muze merit tak druhy jinak, proto se tam dava ta odchylka plus minus 300g. Mne treba maly cele tehotenstvi rostl strasne rychle, jednu chvilku uz byl vetsi o 4 tydny! a v poslednim mesici, se uplne zastavil a vubec neporostl resp. uplne minimalne a tim se temer srovnal. Takze je mozne, ze uz ti taky proste tak neroste a jen se tam uvelebil trochu jinak, nez minuly tyden a proto se namerili jine, o neci mensi hodnoty ![]()