Úbytek váhy na začátku těhotenství

26
23.7.10 13:44

Váha v těhotenství

ahoj,

chtěla bych se zeptat, zda máte některá zkušenost z úbytkem váhy na začátku těhotenství, i když netrpíte nevolnostmi.

díky za Vaše reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1692
23.7.10 13:50

Ano ja byla v začatku těhu.i dokonce v nemocnici vaha mi šla dost dolu.A pak jsem měla obě těhotenství nad 20kg na horu :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
23.7.10 13:51

Leni já teda :poblion: , takže váha šla dolů kvůli tomu. Ale netrpíš třeba nechutenstvím. On t klidně může být tím. No a nebo jsi začala jíst pravidelně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
23.7.10 14:02

Já jsem taky nejdřív zhubla asi 8 kg. Pak jsem je zase krásně nabrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
23.7.10 14:05

Já zhubla 4 kg, ale blila jsem a pak jsem nabrala asi 17 kg. No, na to co jsem sežrala (pardon) docela v pohodě :-) . Já někde četla, že je to normální. Hlavně dávat pozor na pití, zvlášť v těhle vedrech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
23.7.10 14:12

Nevolnosti jsem nepoznala u žádného těhotenství a v obou případech jsem v prvním trimestru ztratila téměř 8 kg… pak jsem je postupně nabírala zpátky + něco navíc, takže konečný váhový přírůstek byl poprvé 8, podruhé 6 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
23.7.10 14:22

to je pěkny ja byla jak velryba,ještě ted to nemohu dostat dolu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
23.7.10 14:34

Při pvním těhu nic, při druhém jednu chvíli jedno kilo dole, u obou jsem přibrala stejně, 13kg. Víc jsem nezhubla, ale třeba kamarádka 6 kilo v těhu shodila :nevim: A vše bylo ok :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
23.7.10 15:23

U staršího syna jsem nejdřív cca 3 kg zhubla, přibírat jsem začala až kolem 20. týdne. Nevolnostmi jsem netrpěla. Celkem jsem přibrala 8 kg. Zajímavé bylo, že jsem na bříšku přibírala a nohy a zadek hubly (měly z čeho :-).
U mladšího jsem nehubla, byť jsem zvracela a přibíala hned od začátku …

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
23.7.10 15:40

Já jsem u dcery nezhubla ani deko a mezi 4 - 5 měsícem jsem najednou přibrala 4kg. Celkem pak 15kg. Ted to vypadá podobně, o hubnutí nemůže být řeč, naopak si připadám už teď nafouklá :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
23.7.10 20:04

jé ani jsem netušila, že dostanu tolik odpovědí. nechutenství? neznám, ale je pravda, že jsem začala jíst pravidelně a mnohem více ovoce a zeleniny.
uklidňovala jsem se, že malé roste a nikde zatím nevzniká žádný problém, ale všude kolem mne holky přibíraly hned od začátku a já pravý opak, tak jsem chtěla znát názor i Vás ostatních.

díky moc a přeji krásné léto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
24.7.10 09:29

Leni buď v klidu :-) Pravidená strava udělá hodně a taky ti třeba více chutnajípotraviny, ze kterých se nepřibírá. Neměj strach, přibírat začneš :-) Já začal přibírat někdy od 22tt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
24.7.10 14:06

jsem v 7 měsíci a přibrala jsem 1,5 kg, jím normálně, ale možná to bude tím, že mám 2 malé děti a ty dají zabrat + domácnost, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dajda2011
12.7.11 11:47

Ahoj, já hned na začátku zhubla zvracením 3 kg. Nyní zvracím už jen občas (15.tt), ale zatím se mi nepodarilo přibrat ani ťuk, takže jsem stále - 3 kg. Lékař řekl, že je to ok. Aby mi nebylo špatně, tak musím jíst často a málo - přesně tak, jak doporučují všichni odborníci na výživu. Sním toho teda opravdu docela hodně, ale rozhodně tím nepřibírám.

• Citovat
  • Upravit
dani2008
12.7.11 11:54

vaha v tehotenstvi

Ahojky ja jsem v 11 tydnu tehotenstvi a mam dole 3 kila ale pry je to normalni.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky