Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj @Ajvi89 bohužel se zda že tady není nikdo
procitala jsem příspěvky a nechapu jak při tehu mohli holky hubnout bez zvracení
já se desim kolik naberu, jeste jsem v životě nezhubla ani kilo a celý život jsem vážila jen víc, tak nechci při tehu nabrat třeba 20kg momentálně jsem teprve 4+5 a vazim 70kg
na 169cm.. ![]()
@Miranda1 já před tehu zhubla. Z 85 na 56.. A buch. Těhotná… Prý jsem zhubla jen abych nabrala
. Hubnutí pohoda. 30kg během 3-4 měsíců. Teď mám taky strach ze příberu…
.. Ale říkám si že bych snad tolik nemusela
jinak ahoj
a co tehu?
@Ajvi89
Můžu se zeptat, jak se ti podařilo tak rychle shodit? Možná se mi to bude po šestinedělí hodit ![]()
@Miranda1
Já teda na začátku těhotenství taky hubla a nezvracela - prostě jsem jen neměla chuť k jídlu a váha šla dolů sama. Asi po dvou měsících se to srovnalo.
@Janča91 trenažér
od 5min každý den +5 a skončila sem na hodině denně. Ráno a nalačno…
plus trošku změna jídelníčku ![]()
@Ajvi89
Já chtěla před těhotenstvím shodit, tak jsem si koupila orbitrek. Ale strááášně mě to nebavilo
Já se prostě neumim dokopat
Vždycky jsem na tom běhala u televize, vydržela jsem klidně i 45 min naprosto v pohodě, jenže jsem pořád koukala okolo, co je potřeba udělat, co uklidit a tak
Takže to vždycky dopadlo tak, že jsem skončila a šla radši uklízet
ale asi ho pak zase vytáhnu, budu to holt muset nějak překousat. (pokud mě teda malá nechá
)
No já taky chuť na jídlo moc nemam, ale vím že se snida tak se nasnidam, vím že je čas oběda, tak se naobedvam chuť nechuť, hlad cítím stejne ![]()
@Miranda1
Já hlad právě necítila
Takže jsem do sebe nenacpala absolutně nic, pak se mi udělalo zle - z hladu, tak jsem snědla třeba 3 piškoty a byla jsem plná
No bylo to naprd. Jak já byla šťastná, když jsem konečně dostala chut k jídlu
(no k jídlu, byla jsem schopná jíst jen sladké
)
@Janča91 já měla štěstí, že mě to právě chytlo. Pustila sem si pár oblíbených písniček a uteklo to.. Pak většinou 3serialy a hotovo
.
@Miranda1 já od tehu taky mám furt hlad
naštěstí miluji ovoce a zeleninu tak to vždycky zazenu ![]()
@Ajvi89
Já si pak budu muset dát před sebe zrcadlo, abych měla motivaci
Za chvíli mám termín a připadám si jak mamut ![]()
V prvním tehu jsem pribrala 23 kg, ted jsem 17tt a zatim nemam nahore nic i kdyz mi prijde, ze jim mnohem vic nez v minulém těhotenství. Tak jsem zvědavá jak to půjde dal
@Ajvi89 když já mám hlad furt i normálně a musím se neustále krotit, asi není důvod v tehu jist více než normálně, tak když nad tím budu přemýšlet kdy a co jim, tak to snad dopadne dobře… ![]()
Já jsem ve 3.měsíci a mám nahoře už 3kg… přijde mi to docela dost tak brzy ![]()
Ahoj holky prosím nezažila jste některá to, že jste v prvním trimestru přibraly- já 4kg a na konci třetího měsíce jste zase ty 4kg normálně samovolně zhubly? Já začínala na 52kg, mezi prvními třemi měsíci jsem přibrala na 56 a ted končím třetí měsíc a zase mám 52,5… nezvracecím, dietu nedržím, jen už možná nemám tak nafouklé břicho jako na začátku. na UZ jdu zítra a už mám dostat tehot. průkazku, tak jsem teď tak trochu na rozpacích, aby se něco nedělo.. Co myslíte, je to v pořádku?