Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
přezdívku mám Werunqa
.
No já měla váhu dřív 172/57kg, léčím se s hypothyreozou, takže jsem postupně přibrala-před otěhotněním jsem měla 65kg.V začátku těhu 64kg,teď 65kg-takže já to tak hrozný asi jako ty nemám..ale hubená jsem pořád stejně-jen prsa a bříško mi trochu narostly.. ![]()
Sorry… jsem se upsala
64kg jsem měla výchozí u prvního těhu, ale to už je více než 6 let. Uvidíme, co mudr., ale pokud bude mimi OK, nebudu to řešit. Hlavně že je v pohodě prtě ![]()
No já nikdy v životě takovou váhu neměla-vždycky max. 60kg.Ale co mám tu hypothyreozu, tak si tělo dělá co chce..
.Naštěstí ohledně těhu je to zatím dobré-mimčo je zdravé a tak to má být..
![]()
Ahoj,já přibrala v těhu 16 kilo!!
Největší příbytek na váze byl 7. a 8. měsíc, za oba měsíce 6kilo! Fakt hrůza!!!…v porodnici jsem nechala 11 kilo, na svou původní váhu jsem se dostala za 6 měsíců po porodu.
Tady je jedna fajn kalkulačka pro těhotenskou váhu: http://www.babyweb.cz/…otnosti.aspx Jinač jsem ve 24. týdnu a zatím nahoře 2 a půl kila ![]()
Beru*Beru píše:
Tady je jedna fajn kalkulačka pro těhotenskou váhu: http://www.babyweb.cz/…otnosti.aspx Jinač jsem ve 24. týdnu a zatím nahoře 2 a půl kila
Děkuji za tu kalkulačku.Je to zajímavé.Aspoň si připadám míň jako slůně.Když vím,že mám ještě nějaké rezervy.
![]()
Taky se léčím s hypothyreosou už od puberty a s váhou bojuju bohužel neustále, musím se pořád hlídat a stejně jsem kus baby
.
Beru*Beru píše:
Tady je jedna fajn kalkulačka pro těhotenskou váhu: http://www.babyweb.cz/…otnosti.aspx Jinač jsem ve 24. týdnu a zatím nahoře 2 a půl kila
Tak podle tohohle mi vyšlo:během Vašeho těhotenství byste měla přibrat cca mezi 11,5 kg a 16 kg.Tak jsme zvědavá, kolik to bude ![]()
Ahoj, já před otěhotněním vážila 63 kg a měřila 165 cm. Během prvních 3 měsíců jsem zhubla 8 kg, kvůli zvracení - na 55 kg. Do porodnice jsem nastupovala s 68kg. Teď, 4,5 měsíce po porodu mám 54 Kg…
Taky mě podle kalkulačky vyšlo mezi 11,5 až 16kg, já přibrala 20kg, gynekolog si ze mě dělal pořád srandu, že mám v břiše dvojčata, sestřička vždy při vážení měla kecy jak moc přibírám. A asi půl roku po porodu jsem měla už svoji váhu, taky se léčim se sníženou funkcí ŠŽ.
No já jsem právě zvědavá, jak se mi bude dařit zhubnout s tou šž..
![]()
werunqa píše:
No já jsem právě zvědavá, jak se mi bude dařit zhubnout s tou šž..![]()
Mě to šlo skoro samo, až jsem se divila, ale taky jsem měla strach.
lupilka píše:werunqa píše:Mě to šlo skoro samo, až jsem se divila, ale taky jsem měla strach.
No já jsem právě zvědavá, jak se mi bude dařit zhubnout s tou šž..![]()
No já mám strach velký, jelikož před otěhotněním jsem hodně přibrala(byla jsem předávkovaná Euthyroxem).Taky jsem se bála, že budu hodně přibírat v těhu-ale kupodivu zatím ne-kromě toho 1kg
.Tak jsem zvědavá, jak to bude pokračovat dál.. ![]()
Mně ta váha nechce jít dolů, myslím, že je to taky i tou šž, v těhu jsem se totiž dostala na 2× tolik léků a vracet se to dá jen polehoučku, tak mám taky pořád spíš víc Euthyroxu, než je potřeba.