Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Sariel píše: Že se nepletu?![]()
I kdyby jo, tak tomu věřím. Chci tomu věřit.
Ségra něco shodila hned po porodu a zbytek byl do roku pryč.. ![]()
gabi.design píše:Sariel píše:Kdepak, tři měsíce po porodu bylo všechno dole a teď mám ještě o kg méně než před těhotenstvím.gabi.design píše:Tak to mám ještě 3 měsíce čas.Sariel píše:Celkem to bylo 20kg. Po 30tt. to šlo nahoru ultra rychle.
Gabi - a celkem?Bojím se, že když teď přibírat nebudu, abych to pak najednou nepřibrala na konci.
Stejně si myslím, že po porodu to není těžké shodit.
Tam má být asi desítka, že? ![]()
To gratuluji.
Mně by stačilo, kdyby váha byla stejná. ( Kdybych ale měla o 4 kila méně, nezlobím se.
)
werunqa píše:Sariel píše: Že se nepletu?Ségra něco shodila hned po porodu a zbytek byl do roku pryč..![]()
Uff, tak to je super. To si jdu dát něco dobrýho. ![]()
Sariel píše:werunqa píše:Uff, tak to je super. To si jdu dát něco dobrýho.Sariel píše: Že se nepletu?Ségra něco shodila hned po porodu a zbytek byl do roku pryč..![]()
Já co jsem těhu, tak mi skoro nic nechutná ![]()
Ahoj,taky přidávám svou aktuální váhu-35tt 20kg nahoře.Hrůza!No doufám,že to půjde dolů ![]()
werunqa píše:Sariel píše:Já co jsem těhu, tak mi skoro nic nechutnáwerunqa píše:Uff, tak to je super. To si jdu dát něco dobrýho.Sariel píše: Že se nepletu?Ségra něco shodila hned po porodu a zbytek byl do roku pryč..![]()
Tak to máš asi přehozené.
Já nemůžu ani vidět kapra - dřív jsem ho jedla normálně. Jinak mi chutná všechno.
Sariel píše:werunqa píše:Sariel píše:Já co jsem těhu, tak mi skoro nic nechutnáwerunqa píše:Uff, tak to je super. To si jdu dát něco dobrýho.Sariel píše: Že se nepletu?Ségra něco shodila hned po porodu a zbytek byl do roku pryč..![]()
Já nemůžu ani vidět kapra - dřív jsem ho jedla normálně. Jinak mi chutná všechno.
tak kapr mi na Vánoce taky moc nejel ![]()
maraida píše:
Ahoj,taky přidávám svou aktuální váhu-35tt 20kg nahoře.Hrůza!No doufám,že to půjde dolů
Určitě.
Zrovna dnes jsem četla, že jen kojením dáváme 3000 - 4000kj denně. A to je hodně.
werunqa píše:Sariel píše:tak kapr mi na Vánoce taky moc nejelwerunqa píše:Sariel píše:Já co jsem těhu, tak mi skoro nic nechutnáwerunqa píše:Uff, tak to je super. To si jdu dát něco dobrýho.Sariel píše: Že se nepletu?Ségra něco shodila hned po porodu a zbytek byl do roku pryč..![]()
Já si ho nemůžu ani představit.
File mi ale na Vánoce chutnalo. ![]()
Já si dala řízek se salátem-ale bylo mi pak těžko..takže dávám přednost ovoci a zelenině..
já jsem měla na konci 7 měsíce 10 kg nahoře, nicméně v den porodu jsem měla 17,5 kg nahoře.
. pořád lepší než moje sestra, ta měla jednou 33 a s druhým 25
. Nicméně malá má téměř 4 měsíce a mám nahoře ještě 8,5 kg a to plně kojím
. Ale za 2 kg můžou vánoce..
První těhu +7,5kg, z porodnice -10kg. Teď 20.tt zatím nula, Mudr už má řeči, že je to špatně, ale mimi je OK, tak co mám asi dělat??? ![]()
Ty jo, tak mě teda na to gynekolog nic neříkal-a to jsem přibrala to jedno kilo až přes Vánoce.Ještě jsem se ho na to ptala, jestli to není málo, a on říkal, že mimi se má v bříšku dobře a roste jak má..
![]()
Werundo a jakou máš váhu a míru výchozí??? Já právě 172 a 56 a to jsem ještě před otěhotněním díky léčbě kortikoidy 5 kg přibrala…