Kolik jste přibírali v těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12692
22.4.13 12:08

NEPŘIBÍRÁM - 8.MĚSÍC

Ahoj maminy, asi potřebuju spíš uklidit.. (nebo vynadat?).
Jde o to. Těhotenství jsem začínala na 56 kilech. Během prvních 3 měsíců jsem 5 zhubla. do 25. týdne trvalo, než jsem se dostala na svou původní váhu. Pak teda to šlo po vždy tak nějak po 200g nahoru (maxima jsem dosáhla 57,3 a to bylo 28.3.), od té doby jsem ležela 2 týdny v nemocnici, kde jsem opět zhubla asi dvě kila.. takže jsem se hrabala zase zpátky nahoru, ale prostě nemůžu přibrat. Dneska je 22.4. čili měsíc od hospitalizace, a já mám 56,5. Strašně se bojím, aby to nemělo vliv na mimino. Hodně lidí mi teda říká, že jsem zase dost zhubla, tak mě napadlo, že všechno co sním já „sní“ mimino a mě nenechá nic, tudíž nemám z čeho bych přibrala. Ale to mimčo přibírá, tak by to mělo být vidět na váze ne? K doktorovi jdu ve čtvrtek, tak to určitě taky okomentuje. Jinak jsem 8. měsíc - 32.týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
22.4.13 12:11
@Tůmička píše:
Ahoj maminy, asi potřebuju spíš uklidit.. (nebo vynadat?).
Jde o to. Těhotenství jsem začínala na 56 kilech. Během prvních 3 měsíců jsem 5 zhubla. do 25. týdne trvalo, než jsem se dostala na svou původní váhu. Pak teda to šlo po vždy tak nějak po 200g nahoru (maxima jsem dosáhla 57,3 a to bylo 28.3.), od té doby jsem ležela 2 týdny v nemocnici, kde jsem opět zhubla asi dvě kila.. takže jsem se hrabala zase zpátky nahoru, ale prostě nemůžu přibrat. Dneska je 22.4. čili měsíc od hospitalizace, a já mám 56,5. Strašně se bojím, aby to nemělo vliv na mimino. Hodně lidí mi teda říká, že jsem zase dost zhubla, tak mě napadlo, že všechno co sním já „sní“ mimino a mě nenechá nic, tudíž nemám z čeho bych přibrala. Ale to mimčo přibírá, tak by to mělo být vidět na váze ne? K doktorovi jdu ve čtvrtek, tak to určitě taky okomentuje. Jinak jsem 8. měsíc - 32.týden

Tak hlavně jíst pestrou stravu, hodně ovoce, zeleniny, masa, vápníku. Mrně si vezme co potřebuje, holt strádat bude tvoje tělo, ale ten „parazit“ si vezme vše potřebný, neboj :) Jinak teda tiše závidím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12692
22.4.13 12:19

@Seizdra Já jím dost. Jak ovoce, zeleninu, jogurty, maso, pečivo.. Myslím, že by mi nic nemělo scházet. Taková malá tasemnice to je :D mi sežere kozy až vyleze :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
22.4.13 12:20

Miminko je takový „parazit“ takže se hlavně nají ono a veme si, co potřebuje. Spíš se nedostane na tebe. Jako nedá se nic dělat, když máš snahu a jíš pestře a nepřibíráš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12692
22.4.13 12:21

@Nainuva Sním na co přijdu. Nedělám rozdíly, jestli je 11 dopoledne nebo večer. Asi už ani ty zbytky mi nenechá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
22.4.13 12:37

@Tůmička to nic, neboj se, ještě máš 8 týdnů do porodu. Tím že jsi zhubla a zároveň naroslo bříško tak se váha srovnala - tak to mívají hodně maminky obéznější. Hlavně jez a bude to ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
22.4.13 12:39

@Tůmička Hele maximálně ti vypadají vlasy a zčernají zuby, ale mrně bude OK :D Uklidnila jsem tě? :mrgreen: :hug: Ne, fakt neboj.. Nějaký vitaminy pojídáš??? @Kacenka1987 No obéznější jo, ale 56ti kilová holka?

:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12692
22.4.13 12:54

@Seizdra :D :mrgreen: spíš mi jde o to mrně, aby mělo všechno. Vitamíny pojídám v syrové formě. Jestli myslíš ty „vitamíny“ co se prodávají v krabičkách v lékárně, tak ty ne. Nějak tomu neholduji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12692
22.4.13 12:55

@Kacenka1987 No jenže mě se váha právě moc nesrovnala. Mám vlastně ani necelé kilo nahoře. Ale tak snad si fakt drobek vezme co potřebuje. A asi toho potřebuje hodně, když mi nic nenechá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
22.4.13 12:57

@Tůmička Jo, o mrně se fakt neboj, pokud teda jíš a nedietuješ a jít pestře, tak to z tebe vycucne všechno ;) No myslela jsem nějaký ty Calibrum a tak, ale pokud jíš zeleninu a ovoce v dostatečným množství, tak to je ještě lepší. Jo a jogurty, mlíko, sýry a tak - na to nezapomínej právě skrz kosti a i vlasy, nehty, zuby… To hlavně pro sebe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12692
22.4.13 13:03

@Seizdra Jím fakt všechno. Ovoce, zeleninu, mlíko piju, maso jím, jogurty taky. Těhle věcí máme pořád plnou lednici. Jsem na to zvyklá už od našich. Myslím, že mám celkem dost pestrou stravu. Tak jste mě děvčata celkem uklidnily :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lamicka
22.4.13 13:11

…

Příspěvek upraven 18.09.15 v 17:17

• Citovat
  • Upravit
5515
22.4.13 13:17

@Tůmička Papej vic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12692
22.4.13 13:37

@Lamicka Joo, tak to samozřejmě taky jím :) hodně mívám jako přílohu k obědu brambory, miluju kaši bramborovou, rýži taky, dělám si hodně mléčnou rýži.. jiné než celozrné pečivo nejím. Opravdu bych řekla, že mám všeho tak nějak dostatek. Na ořechy mám teda alergii, takže to nesmím.
@Karkulka 1 Ono jak je to mimčo už velké, tak mi nedovolí toho sníst tolik. Strašně mě pak bolí a tlačí žaludek a to zvíře do něj ještě kope :D takže sním, co můžu. I mám třeba dvě nebo tři svačiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
22.4.13 13:40

@Tůmička hele já přibrala snad až poseldní dva měsíce těhotenství, sice jsem nebyla vyhublá jak ty, ale ke konci těhotenství, tedy přenášení jsem měla skoro 10 kg nahoře… :pankac: ale já teda moc nejedla, furt jsem jen zvracela :poblion:, jediný co mi nevadilo byla zmrzlina a tý jsem snědla kvanta, takže vitamíny nic moc…ale jak tu někdo psal, zuby se mi dost zkazily a vlasy vypadali, ale za to pak spíš mohlo následné kojení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí