Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
U nás taky mají všechno, takže kromě maličkostí pak pořizujeme kurzy…právě proto, že odtrhne oči od mobilu a počítače. Už mají za sebou kurzy kreslení - na papír i digitální, kurz kameramanství (to ji zaujalo, kvůli videoblogu, co je teď cool) a dělají i spousta dalších kurzů. Pozná nové děti mimo školu, naučí se novou věc a tvoří. Nadšený dítě i já.
Sama si o nové kurzy už píše a těší se na ně.
Minulý rok jsme pak dávali i zážitky - jízdy na koni apod. Z toho se pak stal dlouhodobý koníček.
Jinak v 10 už možná i nějaký fajn kousek do šatníku ocení. Lehoučký parfém apod.
@Lucy75 mate pravdu, ja sama jsem koukala jako blazen, z domova zvyklá, ze od babicek se dostal jeden darek a,,velke" vanoce byly s mamkou, ale tady ma stejne darku u babiček, jako ma doma a tim, ze je napůl u mamky a napul u nas, tak ty velke vanoce ma vsude..
@Netopirek naprosto s tim souhlasim, narodilo se nam nedavno dítě a sama budu chtít, az z toho bude mít rozum, aby tolik darku od babicek nedostavalo
@Lorein01 dcera si přeje na Vánoce nový batoh do školy (nyní ho má od první třídy), pak knížku Pan smraďoch a nehtové studio Go Glam. Z hraček Hatchimals a Lego. Letos to bude hodně o praktických darcich, ale něco z hraček dostane. A taky si přeje deskovou hru Diamantový les. Z deskovych her u nás momentálně vedou Osadníci z Katanu (nyní mám pocit, ze se to jmenuje “jen” Katan) a jeho rozšíření.
@pannda píše:
Malovatka??? Snad ne…
Dcera je dostala už v necelých 9ti letech, ale ven namalovaný nechodí, “patlou” se tu doma, když přijdou kamarádky.
@Káťa19 je to možné. Někde jsem na to narazit musela. ![]()
A díky Koroně to možná i letos vyjde. Když nebudu počítat nejstarší Vánoce u Ex.
@Lorein01 píše:
@Lucy75 mate pravdu, ja sama jsem koukala jako blazen, z domova zvyklá, ze od babicek se dostal jeden darek a,,velke" vanoce byly s mamkou, ale tady ma stejne darku u babiček, jako ma doma a tim, ze je napůl u mamky a napul u nas, tak ty velke vanoce ma vsude..
Naše děti dostávají víc dárků od babiček než od nás. Už jsem i jednou uvažovala, že nic nekoupím, ale svědomí mi to nedovolilo