Vánoce 2014, jak se těšíte?

• Fotoalbum (61)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
rachel55
5.11.13 22:03

Tak jeste dve fotecky 2011 a koncim

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
5.11.13 22:05

Jeste jsem si vzpomnela na Johna Lennona - Happy Xmas a Mariah Carry - All I Want For Christmas

• Citovat
  • Upravit
Hr4sek22
6.11.13 13:47

Já teda nemám ráda ten shon, jak to všichni až moc přehání, mačkají se u pokladen, vráží do sebe, jsou nervózní, protivní a předhání se v nakupování dárků :roll:
Ale letos se na Vánoce fakt těším.. :)
Dárky budu nakupovat zase hlavně přes internet a letos vyrazíme akorát na Vánoční trhy. Jinak na ty strkanice, dopravní zácpy a fronty v obchodech nemám vůbec náladu :?
Těším se nejvíc na pečení cukroví, první zdobení stromečku s přítelem a všechno to jídlo :mrgreen: - k tomu těhotná. Abych se pak vůbec odvalila do porodnice :lol:

• Citovat
  • Upravit
18223
6.11.13 14:01

@Hr4sek22 no krámy to je kapitola sama o sobě :roll: Lidi šílí, že jsou 3 dny svátky :mrgreen: Asi letos zvolíme na velký nákup itesco s dovozem :palec: a bude klid. Už totiž vidím i ty nemoci, co si člověk v tu dobu z krámů natahá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
6.11.13 14:02

A díky za písničky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
6.11.13 14:03

A klidně tipy na dekorace :lol: Minule jsem měla ten sníh na okna- a nastříkala jsem to i na nábytek a ještě teď to jde vidět, kde to bylo :mrgreen: Nebo jestli vystříhat něco z papíru :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
6.11.13 14:05

@Nainuva My jsme vždycky měli na oknech vločky vystříhaný z papíru a barevný světýlka :mrgreen: ale letos koupím takovýty nalepovací vločky a svícen :)

• Citovat
  • Upravit
rachel55
6.11.13 14:08

My davame do okna papirovy betlem a manzel ho osviti, je to v prizemi, chodi kolem lidi a moc se to tu libi

• Citovat
  • Upravit
Hr4sek22
6.11.13 14:12

Když už o těch Vánocích.. Kolik druhů cukroví pečete?
U nás peče moje mamka.. i babičce a dědovi. Minulej rok pekla přes dvacet druhů a letos se hodlám přidat i já. Vždycky jí vadilo, že se jí kolem toho motám, prý na to musí mít svůj klid a nechce pomáhat ani s vykrajováním aby to náhodou neměla trochu nepřesný :lol:, ale od letoška bydlíme s přítelem ve svým tak chci taky něco napíct a přidat to k jejímu :)
Můj má nastarost perníčky tak na to jsem taky zvědavá :lol: 8)

• Citovat
  • Upravit
18223
6.11.13 14:14

@Hr4sek22 jé, no nám se svícen vejde akorát do kuchyně :mrgreen: jinak máme maxi okna a malý lepící obrázky se ztrácí :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
6.11.13 14:16

@Nainuva My máme taky maxi okna. To abych nakoupila desatery nálepky :lol:

• Citovat
  • Upravit
18223
6.11.13 14:16

@rachel55 to je krásný :potlesk: pak dejte foto  :mrgreen:

@Hr4sek22 to je dobrá babička :mrgreen:
My většinou děláme pracky, ořechy, linecký, pak slepovaný s krémem a čokoládou, van. oříšky, kokosky, vosí hnízda, perníčky :palec:
Letos rohlíčky, možná linecký, perníčky a vosí hnízda. A koupíme mix jedno plato v krámě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
6.11.13 14:17

@Hr4sek22 :lol: ještě super, že náš malej dosáhne do puli oken z gauče a v ložnici z postele :lol: takže to bude asi olupovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
6.11.13 14:19

Tady bych si dovolila jen pro představu.. jedna krabička z pěti :P

• Citovat
  • Upravit
18223
6.11.13 14:23

@Hr4sek22 luxus teda :kytka:

• načítám...