Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Perníčky už mám a taky už něco napečenýho
,dál budu pokračovat o víkendu a pak kolem 15 to budu plnit a nepečený. Mám toho hodně tak si práci musím rozložit, abych nebyla uhoněná ![]()
@CokeLady už svítíš???já to mám všechno zapojený a čekám aspon do pátku. Tak to zítra taky rozsvítím ![]()
Krásný
taky mám hvězdičky v oknech v patře ![]()
Trochu výzdoby
na těch girlandách máme svítítka, ty už teda malej rozsvicí. Zítra vyfotím, jak nám to svítí. ![]()
Máte to moc pěkný, dámy
Já pořád přemýšlím co a jak a kam.. ![]()
@CokeLady právě u nás vždy rozsvicejí v pátek před adventem stromek a to já mám už nazdobeno a svítím s nima zaroven. A tak mě o chytlo, že už mám hotovo ![]()
Já naštěstí to mám kousek do Německa a tady jsem za tu girlandu se svítítkama dala 10 eur a je 2,5m dlohá, což si myslím, že je super cena
,ale je to na doma.Teda já mám v květníkách taky svítítka na doma. ![]()
@CokeLady krásnej ![]()
zítra dám fotky, jak nám to tu svítí
dneska to už nestíhám.
Ja budu zdobit vence az zitra, tak jsem zvedava co vymyslim, ale mam rada takovou tu klasiku, nasla jsem jen jednu fotku z dob minulych, ale ten je uplne obycejny
@CokeLady ja taky, to jsem bud dostala nebo to zdobily dcery, uz nevim, kdybych to zdobila ja, tak bych to mohla vydavat leda tak za praci ditete ze skolky ![]()
Já mám hrozný perníčky, ale svedu to na malou ![]()
svícen je moc pěknej ![]()
@Saricat tak ho budete mít dýl, hlavně, aby jste byli zdraví
![]()
a naše vánoce
Ahoj devcata, krasnou vyzdobu mate..
![]()
me odpociva v lednici testo na pernicky, snad bude stacit jen 2 hodky, slibila jsem malemu ze az se vyspi tak budeme vykrajovat, chci udelat i adventni venec z perniku, a rovnou se vrhnu asi na linecky..
zitra jsou u nas vanocni trhy, tak nakoupim dekoraci nejakou aspon
Tak jsem zatim udelala jen venec na dvere, ale ta dolenni masle vypada v realu uplne jinak, je oranzovo zlata, takova syta a ladi, na fotce to vypada naprosto vyblite
@CokeLady doufam, ze se nebudes zlobit, libilo se mi, jak tam mas tu skorici, tak jsem se opicila
Příspěvek upraven 29.11.13 v 14:53