Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@rachel55 děkuji ![]()
Nejste tu holky někdo stejně tehulka? Nebo měli ste na vanoce také 7-8měsíční mimnko? Určitě už na stromeček a blikatka trochu reaguje že ![]()
Já letos strašně nestíhám…Výzdobu nemám, cukroví nemám, dárečky taky ne,…Ale když tady vidím ty fotky tak se fakt asi musim hecnout a začít ![]()
@CokeLady jo tomu taky nerozumim…adventní věnec je jediné co mám ![]()
@CokeLady bych se trochu bala aby jim neprosla elektrika, kdyz to strka do pusinky… no sem an to velice zvedava jake to bude
jeste ze mame tchyni o patro vys, je skvela a rada pohlida, takze snad i to cukrovi pristi rok bude
jinak jak pises ze lezl ke stromecku, tak to vidim ze asi ozdoby nedame zadne, aby to na nej nespadlo a nebo se nerozbilo a prcek by do toho lezl a udelal si bebi ![]()
a dekuji za prijeti ![]()
jinak aj dnes dodelala posledni varku nepecenych orechovich trubicek a uz jen pristi tyden nebo spis o vikendu vosi hnizda a mame vse ![]()
a ja letos venecek nekupovala, ale upletla jsem si z papiru ![]()
@juicee píše:
Zdravím všechny příznivce vánočních svátků, koled, pečení, nakupování dárků a všeho kolemJá už jsem začala o víkendu poslouchat koledy. Miluju tu atmosféru. Nejlepší je to těšení se:-) Co máme dcerku, tak je to všechno ještě intenzivnější
se pžiznám, čím jsem starší, tím je mi to šumafuk
a to jsem nikdy nepatřila mezi „pekařky a sháneče dárků“. Libí se mi pěkná zima ale i pěkné jaro
a v podstatě mi nevadí ani plýskanice.
Ale vo nesnáším jsou ty fráze v diskusích a v rádiu, to věčně oblbování přáními k vánocům a PF, o hudebním doprovodu ani nemluvě… ![]()
@CokeLady jako taky to nechci tolik hrotit, ale mame obycejne ozdoby od vetvi a spis se bojim ze kdyz ji prcek schodi, aby pak na to rukou nevlezl a nerozrizl si ji a nebo ty kousky nestricil do pusy. jinak je mi jasny, ze dite se musi uhodit, upadnou, rozbit kolena, to jo. to ani nechci byt diteti porad za prdeli, jen ted kdyz by rozbil tu ozdobu tak aby se neporezal nebo to nepolknul, jinak je mi jasny ze se musi jako otlouct ![]()
@chromato
jo, už od října se o ničem jiném nemluví a nechápu, proč si všichni přejou krásné svátky už od 1.12.
docela mi to ty svátky znechutilo
@CokeLady já to asi nechápu? co je?
tyhle koberce se prodávají už dlouho ![]()
Si furt říkám, co je, jestli vám to přijde předražený nebo co a ona tam je taková pecka ![]()
@CokeLady Ty ole
To mi připomíná jak jsem viděla ceduli na ktereré stálo : Modeláš gelových nechtů…:D Taky mi to uplně bije do oček