Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@CokeLady My jsme jednou měli stromek až do května
.Na štěstí je umělej ![]()
http://www.klub-maminek.cz/soutezime?…
ahojky holky, kdo byste mel cas a chut nam dat hlasek, dekujeme moooc ![]()
Je tady vic skupin o Vanocich, az jsem nevedela do ktere, se svym dotazem.Tak snad nevadi…Mate nejake tipy, treba na internetu, na zajimave, originalni darky? Nejsem moc zvykla nakupovat pres internet, ale zase se mi zda, ze se tady da sehnat leccos, co v obchodech ne.Vite nekdo o nejakych takovych strankach? Ja jsem treba pred par lety dostala „svoji hvezdu“…coz mi prislo velmi originalni…Poradite?
@suongd Letos budu taky objednávat převážně z internetu. Tak si taky počkám na nějaké zajímavé tipy.
@Malike píše:
Počkám si na den,,bez poštovného,,a pojedu:-D
@terinka4444 to je jeden jediný den, kdy na Heurece,(taková akce)když si obědnáš zboží, tak neplatíš poštovné.
Budou to první Vánoce ve třech, tak jsem trochu nervozní jak to vzádnu (třeba našoupat nějak nenápadně dárky pod stromeček aniž bych synovi zkazila důvěru v Ježíška, ale nějak to dopadne (snad dobře)
Ne, loni to bylo v listopadu…ono to není jen na Heurece, prostě podle obchodů, jestli se ten den připojí nebo ne..
Prostě je to,,Den dopravy zdarma..,,vyhledejte si to a jukněte..
@Teeeri Mám jeden. A strašně ráda bych měla všechny do prosince. Chci to každý rok, ještě mi to nikdy nevyšlo. Ale třeba jednou… ![]()