Vánoce 2014, jak se těšíte?

• Fotoalbum (61)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14637
26.10.14 11:28
@Teeeri píše:
@Litta Já letos nakupuji od září. Docela výhodné. :andel:

Nejvíc právě. Ale já jsem taková, že dlouho vybírám, co komu. A když už třeba i něco vím, tak čekám s nákupem, kdybych objevila něco lepšího. Což je ten problém. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
26.10.14 11:32

Nemam, vanoce nesnasim tak to resim ana posledni chvili…chcem jet jeste v listopadu do nemeckq, tak snad neco koupim tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
26.10.14 11:32

@Litta To já právě koukám po krámech už od září a vždy mi něco trkne do oka, koupím to a odškrtnu si dalšího. :o) Mám seznam lidí, ne dárků :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
26.10.14 11:33

@Teeeri ne, nechávám to opět až na prosinec. Ale my toho moc neplánujeme. Pro syna mám vybranou osušku, deku a nějakou hračku. Pro přítele nic (ten si nic nezaslouží) :D a pro sebe fén. Pro mamku nemám tucha (ona furt nic nechce a do toho má v prosinci narozky), pro babi kosmetiku a pro přítelovýho bráchu cigarety :D a tím to u nás hasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
26.10.14 11:34

@White_Queen Joo,někdo jezdí do Polska, někdo do Německa. To chápu ale já mám obojí celkem daleko. U nás se dá… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
26.10.14 11:40

Nejlepší je, když se vám před Vánoci porouchá auto, dítě potřebuje novou postel, a musíte stihnout dodělat rekonstrukci bytu…Nevím proč nedokážu koupit každému jeden dárek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
26.10.14 11:53
@Teeeri píše:
Nejlepší je, když se vám před Vánoci porouchá auto, dítě potřebuje novou postel, a musíte stihnout dodělat rekonstrukci bytu…Nevím proč nedokážu koupit každému jeden dárek…

Protože ti stav peněženky hraje do karet. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
26.10.14 12:07

U nas vanoce probihaji prubezne od leta.
Letos jsme si nadelili nove bydleni, takze vanoce uz budou spis takove chudsi, ze co jsme chteli, potrebovali a touzili po tom jsme si nadelili.
Kupovat rodine budeme neco pohledam na slevomatech vecere, masaze, relax nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
26.10.14 12:09

@Teeeri ja to mam zprahy do drazdan asindve hodky… nejedeme primarne epro darky, ale kdyz uz tam budem, tyk se asi po necem podivam:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
26.10.14 12:13

@White_Queen To zní ale dobře, jela bych hned taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
26.10.14 12:32

Nemam nakoupeno ale v hlave se to rysuje :) beztak to vsem zas budou dalnicni znamky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
26.10.14 12:51

Vánoce zbožňuju tak, že bych je zrušila. :roll: Jo dárků už mám hodně. Nakupuji od začátku října, jelikož v prosinci už málo co stíhám. Moc práce.

• Citovat
  • Upravit
1011
26.10.14 15:04
@Litta píše:
Nejvíc právě. Ale já jsem taková, že dlouho vybírám, co komu. A když už třeba i něco vím, tak čekám s nákupem, kdybych objevila něco lepšího. Což je ten problém. :jazyk:

Tak to mám úplně stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
27.10.14 15:21

@Krasavicaa Mám to teď stejně. Kdyby nebylo dětí tak se na vánoce vykašlu :nevim:.Dárky nemám žádné a vypadá to, že každej dostane jednu maličkost a budou rádi :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
27.10.14 16:09
@maminka189 píše:
@Krasavicaa Mám to teď stejně. Kdyby nebylo dětí tak se na vánoce vykašlu :nevim:.Dárky nemám žádné a vypadá to, že každej dostane jednu maličkost a budou rádi :oops:

Já osobně bych Vánoce vypustila úplně. Pro mě to jsou svátky smutku a vlastně nejen pro mě. Bohužel máme za posledních 7 let mnoho úmrtí v rodině, tak se tyto svátky nesou na vlně černé barvy. U mě doma nechystám Vánočního nic. Žádnou výzdobu, nic co by Vánoce připomínalo. Štědrý den trávíme s babičkou a sestrami. Největší slast, radost a nadšení mi způsobuje právě pohled na mé nejbližší, jak jsou šťastni a se slzami v očích, když pod stromkem našli to, co si celý rok přáli :-) A taky jsem ráda, že je mám aspoň takto vyjímečně pohromadě všechny u sebe. A celý večer jsme v myšlenkách i s těmi, kteří už v naší blízkosti nejsou. :srdce: :srdce: :srdce:

Dárky nejsou důležité. Důležité je, být jako rodina pohromadě :-) :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný