Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Teeeri píše:
@Litta Já letos nakupuji od září. Docela výhodné.
Nejvíc právě. Ale já jsem taková, že dlouho vybírám, co komu. A když už třeba i něco vím, tak čekám s nákupem, kdybych objevila něco lepšího. Což je ten problém. ![]()
Nemam, vanoce nesnasim tak to resim ana posledni chvili…chcem jet jeste v listopadu do nemeckq, tak snad neco koupim tam ![]()
@Litta To já právě koukám po krámech už od září a vždy mi něco trkne do oka, koupím to a odškrtnu si dalšího.
) Mám seznam lidí, ne dárků ![]()
@Teeeri ne, nechávám to opět až na prosinec. Ale my toho moc neplánujeme. Pro syna mám vybranou osušku, deku a nějakou hračku. Pro přítele nic (ten si nic nezaslouží)
a pro sebe fén. Pro mamku nemám tucha (ona furt nic nechce a do toho má v prosinci narozky), pro babi kosmetiku a pro přítelovýho bráchu cigarety
a tím to u nás hasne.
@White_Queen Joo,někdo jezdí do Polska, někdo do Německa. To chápu ale já mám obojí celkem daleko. U nás se dá… ![]()
Nejlepší je, když se vám před Vánoci porouchá auto, dítě potřebuje novou postel, a musíte stihnout dodělat rekonstrukci bytu…Nevím proč nedokážu koupit každému jeden dárek…
@Teeeri píše:
Nejlepší je, když se vám před Vánoci porouchá auto, dítě potřebuje novou postel, a musíte stihnout dodělat rekonstrukci bytu…Nevím proč nedokážu koupit každému jeden dárek…
Protože ti stav peněženky hraje do karet. ![]()
U nas vanoce probihaji prubezne od leta.
Letos jsme si nadelili nove bydleni, takze vanoce uz budou spis takove chudsi, ze co jsme chteli, potrebovali a touzili po tom jsme si nadelili.
Kupovat rodine budeme neco pohledam na slevomatech vecere, masaze, relax nebo tak.
@Teeeri ja to mam zprahy do drazdan asindve hodky… nejedeme primarne epro darky, ale kdyz uz tam budem, tyk se asi po necem podivam:)
Nemam nakoupeno ale v hlave se to rysuje
beztak to vsem zas budou dalnicni znamky ![]()
Vánoce zbožňuju tak, že bych je zrušila.
Jo dárků už mám hodně. Nakupuji od začátku října, jelikož v prosinci už málo co stíhám. Moc práce.
@Litta píše:
Nejvíc právě. Ale já jsem taková, že dlouho vybírám, co komu. A když už třeba i něco vím, tak čekám s nákupem, kdybych objevila něco lepšího. Což je ten problém.
Tak to mám úplně stejně.
@Krasavicaa Mám to teď stejně. Kdyby nebylo dětí tak se na vánoce vykašlu
.Dárky nemám žádné a vypadá to, že každej dostane jednu maličkost a budou rádi ![]()
@maminka189 píše:
@Krasavicaa Mám to teď stejně. Kdyby nebylo dětí tak se na vánoce vykašlu.Dárky nemám žádné a vypadá to, že každej dostane jednu maličkost a budou rádi
Já osobně bych Vánoce vypustila úplně. Pro mě to jsou svátky smutku a vlastně nejen pro mě. Bohužel máme za posledních 7 let mnoho úmrtí v rodině, tak se tyto svátky nesou na vlně černé barvy. U mě doma nechystám Vánočního nic. Žádnou výzdobu, nic co by Vánoce připomínalo. Štědrý den trávíme s babičkou a sestrami. Největší slast, radost a nadšení mi způsobuje právě pohled na mé nejbližší, jak jsou šťastni a se slzami v očích, když pod stromkem našli to, co si celý rok přáli
A taky jsem ráda, že je mám aspoň takto vyjímečně pohromadě všechny u sebe. A celý večer jsme v myšlenkách i s těmi, kteří už v naší blízkosti nejsou.
![]()
Dárky nejsou důležité. Důležité je, být jako rodina pohromadě
![]()