Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, můžu se přidat? Krásný fotky vaší výzdoby ![]()
Já miluju Vánoce, mám na ně jen ty nejkrásnější vzpomínky z dětství ![]()
Mám dcerku, budou jí v únoru dva roky, tak jsem zvědavá, jak je bude vnímat. Jak se bude tvářit na stromeček, dárečky…Pamatovat si to ještě v tomhle věku nebude, ale snad už nějaká reakce bude
Dárky už mám nakoupený, zabalený čekají ve skříni
Já jsem teda na balení dárků antitalent, takže jsem nad tím strávila asi tři hodiny, aby to nějak vypadalo
Chtěla jsem vyfotit svojí výzdobu na balkoně, ale bohužel to můj zastaralejší foťák nepobral.
Miluju vánoce a všechno kolem nich
jenom toho Santu asi už nikdy nepošleme do Ameriky, máme přeci Ježíška
@Saricat vse bych hledala na netu, zadej papirovy betlem a normalne sklenenou spicku na strom, ale nevim jestli v CR funguje expres delivery, to znamena, ze ti dodaji kloidne do druheho dne.
Takovy krasny papirovy betlem mame uz nekolik let, myslim si, ze jsme ho tenkrat kupovali v papirnictvi
Zdravim vsechny, nejsem primo z Hradce, ale planujeme cestu do HK do futura, slysela jsem ze byvaji primo v Tescu ruzne vyprodeje hracek a obleceni.Mam dvouletou holcicku.Tak bych se chtela optat, jestli nektera z vas nevite, jake slevy tam probihaji? I treba v jinych obchodech ve Futuru.Diky za info:-)
@Saricat píše:
Mám dotaz… mívali jsme doma takový papírový vystřihovaný betlém. Na papíru netrvám, ale nějaký betlémek bych ráda. Hlavně, aby tam byla ovečka, vůbec nikdy jsem nic takového neviděla. Nevíte, kde se to prodává.A druhý dotaz. Nemáme špičku na stromek. Chtěla bych skleněnou, v bauhausu měli takovou plastovou úplně k
, jinde jsem neviděla nikde. Kde to koupím? Nejlíp Praha 4.
tu skleněnou špičku jsem sehnala v Praze na Staroměstkym náměstí, asi za 170 kč, ten betlém mám už od mamky, takže ten nevím…
@Fíková píše:
Pár fotek od nás
můžu se zeptat, proč máte přikryté ty talíře?
@Fíková píše:
@martule s to jsou servítky
aha. já myslela, že je tam něco schované, anebo připravené na nečekanou návštěvu.
Jeeee holky máte to krásný, zítra snad bude čas
tak dám fotky od nás.
Hezký zbytek svátků ![]()
Tato diskuze je díky svému názvu vlastně stále aktuální. A jak tak přemýšlím, já se na další Vánoce už zase těším. Letos mě ta atmosféra docela míjela, tak to za rok musím napravit.