Vánoce 2014, jak se těšíte?

• Fotoalbum (61)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5548
27.10.14 16:37

@Krasavicaa souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
2.11.14 18:53

Tak už jsem viděla dvě vánoční reklamy - Coca Cola a Sazka. Už to začíná a já se začínám moc těšit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
7.11.14 14:14

Ahoj holky, prosím vás, nevíte některá, kde bych mohla sehnat - koupit, žeton do nákupního vozíku? Chci to pro manžela na Vánoce :mrgreen: jako takovou srandičku navíc. On jeden ztratil (jeho milovaný :lol: ) a byl z toho faaakt špatnej :lol: Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
7.11.14 14:20
@Lejaa píše:
Ahoj holky, prosím vás, nevíte některá, kde bych mohla sehnat - koupit, žeton do nákupního vozíku? Chci to pro manžela na Vánoce :mrgreen: jako takovou srandičku navíc. On jeden ztratil (jeho milovaný :lol: ) a byl z toho faaakt špatnej :lol: Díky.

Na každých informacích v supermarketech ;)

• Citovat
  • Upravit
8959
7.11.14 14:34

@Krasavicaa
dííky:) zkusím se někde poptat. Ideální by ale bylo, kdyby to bylo bez loga, což asi tam nebude:/ ale co, stejnak to má být jen vtípek:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
7.11.14 14:45
@bimbama píše:
Tak už jsem viděla dvě vánoční reklamy - Coca Cola a Sazka. Už to začíná a já se začínám moc těšit.

Ja jsem dnes prvne videla tu s holcickou a tatinkem a slovy…„nene, ja nemusim, ja uz ho vidim“…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
7.11.14 16:06
@suongd píše:
Ja jsem dnes prvne videla tu s holcickou a tatinkem a slovy…„nene, ja nemusim, ja uz ho vidim“…:)

Fakt? Kofola už taky? Já ji letos ještě neviděla. Tak se na ní těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
7.11.14 19:58

@bimbama Jj, uz trikrat, za dnesek…Mam ji rada:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
7.11.14 20:03

Já ji viděla už několikrát :mrgreen: Je super.

Já nevím, jestli se mám na letošky těšit. Muž bude mít prosinec dost pracovně nadupaný, ale ráda bych, abychom trávili první Vánoce spolu (jinak jsme byli každý u svých rodičů, k nám ještě pak chodila babička, on si pro mě pak dojel a byli jsme spolu a další dny návštěvy rodin), ale když vím, že to jsou naše poslední Vánoce ve dvou, tak bych ráda byla doma - i když se zase bojím, že to nebude ono, jen ve dvou :think: Ale zase je pravda, že stejně nemůžu pít, takže bychom potom mohli zajet za moji mamkou atd. Nicméně cukroví nepeču, ale na zdobení stromečku se těším. To je to jediné, co dělám, další vánoční výzdoba u nás moc není, jak to vidím všude kolem, tak po tom sama netoužím :) Uf, musela jsem se vypsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
8.11.14 04:57

@rainucha No a příští rok budete už slavit v pěti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
8.11.14 04:58

@suongd Tak už mám letošní premiéru taky za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
11.11.14 11:34

Joo, tak já se těším na letošní Vánoce, protože budou naše první společný se synem, ale s dárkama to oproti loňsku bude trochu bída. Zrovna mi v obchodě ukradli peněženku.. měla jsem v plánu jít ještě koupit dárek pro přítele, smůla :roll: Předloni mi přímo z kabelky ukradli čtyři tisíce a kabelu s dárkama za další dva tisíce. Moje chyba. Příště se tašky budu držet jako klíště (položila jsem si ji v KFC na židli vedle sebe). Takže spíš.. Dávejte si na svoje věci pozor, obzvlášť teď před Vánocema ať máte pak za co nakupovat :x :lol: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
4425
11.11.14 11:53

@Hr4sek22 8o Tak to je síla.. to asi není moc šance, že se ti vrátí viď :( to je naprd. Mně by teda vadily hlavně doklady. Snad radši nikam nechodit. Já mám obchod kousek, takže beru jen peníze, tašku, mobil a klíče a to strčím do kapes u bundy :-D Ale jinak si teda kabelku hlídám. Peněženku jsem ztratila jednou v životě a obrečela jsem to jako malá, od tý doby na to pořád myslím.
Ale Vánoce si užiješ i bez dárků, o tom to není :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
11.11.14 12:32

@rainucha Nee, jako dárky se koupí. Nebyla tam zas tak velká částka (cca 1000,– a nějaký drobný), jen jsem to měla odložený na holící strojek :? :D co už.. aspoň jsem se ponaučila a teď si tu peněženku pověsím na krk na šňůrku až někam půjdu :lol:
Ale jak jsem byla to předloni na policii kvůli dokladům, potkala jsem se tam s kamarádem co tam dělá a říkal, že bych se divila, ale hodně kradou i důchodci, že by to do nich nikdo neřek :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
4425
11.11.14 12:36

@Hr4sek22 To jsou teda lumpové. Energie asi mají na rozdávání, tak se uplatňují tímhle způsobem :D
Joo, peněženka na krk, to bylo něco, tu jsem úplně milovala a nejvíc, když mi tam mamka dala dvacku na zmrzlinu :D :D Tak to je OK, už jsem se lekla, abys tam neměla půlku výplaty - to by byl větší průser. Já dárky nakupuju od září průběžně, ale teď po výplatě zase něco nakoupím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný