Vánoce 2014, jak se těšíte?

• Fotoalbum (61)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
345
5.11.13 15:59

Vánoce 2014

Zdravím všechny příznivce vánočních svátků, koled, pečení, nakupování dárků a všeho kolem :hug:

Já už jsem začala o víkendu poslouchat koledy. Miluju tu atmosféru. Nejlepší je to těšení se:-) Co máme dcerku, tak je to všechno ještě intenzivnější :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5063
5.11.13 16:00

Já se taky těším, ale na vánoce 2013 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
5.11.13 16:00

To bych se nacekala. Ja se prozatim tesim na ty letosni.

• Citovat
  • Upravit
345
5.11.13 16:02

Já jsem teda:-) Omlouvám se za chybu. Půjde to nějak opravit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
5.11.13 16:08

@juicee
nech to tak, aspon jsem se clovek zasmeje, ze neni sam, kdo je mimo :lol:

jo mimochodem mi to nedoslo nez jsem videla prvni prispevek :mrgreen:

Příspěvek upraven 05.11.13 v 16:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
5.11.13 16:13

@juicee Taky už se na Vánoce moc těším :dance: Ikdyž trošku teda závidím, že budete slavit ve třech :oops: A máš pravdu, to těšení se je úplně nejlepší. Já jsem zrovna dneska gůglila nějaký recept na perníčky a přes týden si chci zadělat těsto :mrgreen: A doufám, že Martin přijede na tom svém bílém oři, aby ta atmosféra byla dokonalá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
5.11.13 16:14

Nazev nech, clovek je hned zvedavej, kdoze uz to resi pristi vanoce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
5.11.13 16:14

Už se také těším :) Na výzdobu, atmosféru, svíčky, koledy, pohádky a hlavně radost dětí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
5.11.13 16:16

@Nainuva
koukam, ze mas syna skoro presne o rok od meho. muze se zeptat, jestli uz a jak vnimal lonske vanoce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
5.11.13 16:20

No, moc to nechápal, jakože přijde Ježíšek, nebo tak. Ale pomáhal mi strojit stromeček (házel na ně koule- máme háčkované) a zvonil zvonečkama a pod- to ho bavilo. Strašně nadšeně kradl ze stromečku perníčky a jedl je- takže letos jdou opět na stromeček s mašličkou :palec: Pomáhal mi je i péct- teda matlal se v tom pěkně, občas něco vykrojil a perníček s fotkou jsme darovali babičkám :palec:
Na štědrý den nechtěl večeři, nechtěl vydržet v pokojíčku :mrgreen: A pak hned ke stromečku a už to přerovnával a zíral a pak otevřel všechny dárky i naše :lol: byl nadšený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
5.11.13 16:29

Straasne moc se tesim, letosni budou mnohem hezci nez ty v poslednich letech, tesim se na vyzdobu, svicky z medu, koledy, advent, na dobry papani, pohadky a za mesic jedeme na vikend cela rodina do Kolina nad Rynem na Vanocni trhy,

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
5.11.13 16:29

Ja uz par darecku mam, tesim se na peceni pernicku, letos se fakt vyblbnu :dance:

• Citovat
  • Upravit
rachel55
5.11.13 16:33

Jo a nazev diskuze je super :palec: :mrgreen: urcite sem kazdy nakoukne

• Citovat
  • Upravit
2992
5.11.13 16:37

Tak letos poprvé po letech se moc těším a budu i péct cukroví. Můžu se tak zeptat kdy začínáte péct cukroví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
5.11.13 16:40

Taky se hlásím. Dokonce mám ráda i vánoční reklamy v televizi, výzdoby v oknech, které si prohlížím, když jdu po tmě venku. I purpuru mám ráda. Jéjeje, za měsíc už budou u nás i Vánoční trhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný