Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím všechny příznivce vánočních svátků, koled, pečení, nakupování dárků a všeho kolem ![]()
Já už jsem začala o víkendu poslouchat koledy. Miluju tu atmosféru. Nejlepší je to těšení se:-) Co máme dcerku, tak je to všechno ještě intenzivnější ![]()
Já jsem teda:-) Omlouvám se za chybu. Půjde to nějak opravit?
@juicee
nech to tak, aspon jsem se clovek zasmeje, ze neni sam, kdo je mimo ![]()
jo mimochodem mi to nedoslo nez jsem videla prvni prispevek ![]()
Příspěvek upraven 05.11.13 v 16:15
@juicee Taky už se na Vánoce moc těším
Ikdyž trošku teda závidím, že budete slavit ve třech
A máš pravdu, to těšení se je úplně nejlepší. Já jsem zrovna dneska gůglila nějaký recept na perníčky a přes týden si chci zadělat těsto
A doufám, že Martin přijede na tom svém bílém oři, aby ta atmosféra byla dokonalá ![]()
Nazev nech, clovek je hned zvedavej, kdoze uz to resi pristi vanoce ![]()
Už se také těším
Na výzdobu, atmosféru, svíčky, koledy, pohádky a hlavně radost dětí ![]()
@Nainuva
koukam, ze mas syna skoro presne o rok od meho. muze se zeptat, jestli uz a jak vnimal lonske vanoce?
No, moc to nechápal, jakože přijde Ježíšek, nebo tak. Ale pomáhal mi strojit stromeček (házel na ně koule- máme háčkované) a zvonil zvonečkama a pod- to ho bavilo. Strašně nadšeně kradl ze stromečku perníčky a jedl je- takže letos jdou opět na stromeček s mašličkou
Pomáhal mi je i péct- teda matlal se v tom pěkně, občas něco vykrojil a perníček s fotkou jsme darovali babičkám ![]()
Na štědrý den nechtěl večeři, nechtěl vydržet v pokojíčku
A pak hned ke stromečku a už to přerovnával a zíral a pak otevřel všechny dárky i naše
byl nadšený.
Straasne moc se tesim, letosni budou mnohem hezci nez ty v poslednich letech, tesim se na vyzdobu, svicky z medu, koledy, advent, na dobry papani, pohadky a za mesic jedeme na vikend cela rodina do Kolina nad Rynem na Vanocni trhy,
Ja uz par darecku mam, tesim se na peceni pernicku, letos se fakt vyblbnu ![]()
Tak letos poprvé po letech se moc těším a budu i péct cukroví. Můžu se tak zeptat kdy začínáte péct cukroví?
Taky se hlásím. Dokonce mám ráda i vánoční reklamy v televizi, výzdoby v oknech, které si prohlížím, když jdu po tmě venku. I purpuru mám ráda. Jéjeje, za měsíc už budou u nás i Vánoční trhy.