Vánoce 2014, jak se těšíte?

• Fotoalbum (61)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1180
12.11.14 23:05

Já už se těšíííím a mooooc :potlesk: už si užívám světýlka, těším se na vůně vánoc a taky se těším na svůj dáreček, který sem si už vybrala na www.bagzoom.cz a rovnou tam vybrala i tchýni, což je vžy oříšek, krásnou stylovou koženou kabelku. :dance: Pro děti bereme dost věcí od playmobil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
10.12.14 16:34

Zas na me doleha splin ze se vanoce nevydarej… :nevim: bydlim se synem (19 mesicu) u mamci, ktera je na ostri noze s bratrem 20let, stale s tezkym pubertakem…mame snim dochazi trpelivost a bracha ji dela naschvali, jak je urazenej…ale je fakt prusvihar. prala bych si klidne svatky a je mi spis uzko, jak to bude probihat.Mela bych si to uzit kvuli malemu, ale co vim jaka bude atmosfera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
10.12.14 17:33

U nás se snad vydaří. Dárky nakoupený, stromek živej, první Vánoce s prckem :*.. a nejhezčí dárek je pro mě to, že se 1.1. stěhujeme do domku :dance:

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
10.12.14 17:37

Holky, já se teda těším čímdál míň :roll: :roll: :roll:  :roll:

Chybí mi ještě takovejch dárků :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Nevíte co pro 10ti letého kluka? :think: :think: :think: :think: Bere ho fotbal, hasiči…
Dostane iPhone, ale o tom ví, tak bych potřebovala ještě nějaký překvapení :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
10.12.14 18:18

@Hr4sek22

ty vole, co blbneš s těma příspěvkama? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Hr4sek22
10.12.14 18:19
  • Citovat
  • Upravit
Hr4sek22
10.12.14 18:20

@Krasavicaa Mně to blbne jak sviňa dneska :lol: našla jsem plno tipů na dárek s hasičema, ale nejde mi to sem vložit :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
10.12.14 18:20
  • Citovat
  • Upravit
1
12.12.14 16:30

vánoční cukroví

Ahoj, dnes mě donutily fotky cukroví tvé maminky se zaregistrovat. Přečetla jsem celou diskuzi a fotky z loňského prosince, kde jsi vložila cukroví, jsou úžasné. Někomu jsi slíbila recepty, myslíš, že bych o ně mohla také poprosit? A nechvátá to, teď před vánoci toho máš asi hodně, ale po vánocích bych je postupně zkoušela a příští rok bych přidala zase nějaký ten nový druh navíc. Moc děkuji a přeji hezký advent! Martina z Klatov

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný