Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já si to nestihla přečíst
![]()
Už mám věnec, třikrát hurá..
zítra doplním výzdobu, udělám nájezd na ikeu ![]()
Jéé holky vy jste šikulky, kolik už toho máte a jak vám to doma pěkně svítí…já teda mám zatím jen věnec abych dneska měla co zapálit
a jinak nic moc. Jo ještě vlastně mašličky na záclonách
ale příští týden už se taky pustím do nějaké té dekorace. ![]()
@CokeLady bylo to v pohodě
dítě si hrálo v dětským koutku a my v klidu nakupovali, ani tam nebylo moc lidí, akorát jsme nic moc nesehnali teda..
@CokeLady píše:
neděle + IKEA = náhlá smrt
ani to nezkouším ![]()
My už to máme doma taky Vánoční. Akorát starší synátor je nemocný- zlomil si ruku, tak hold sedíme doma a sledujeme pohádky- mohlo by to být i fajn- nějaké vánoční pohádky a filmy. Ale jede nám stále dokola LORAX ![]()
Tady nám to nějak upadá, tak co, jak jste na tom? ![]()
Já mám v lednici na odležení perníkové a linecké těsto a v troubě kokosky
zítra rohlíčky, prý jsou nejlepší z hery, tu nemám
Ja byla o vikendu na Vanocnich trzich v Nemecku, moc pekne to bylo
U nás se marodí tak jsem ráda, že mám vše hotovo.Do Německa jsem taky chtěla jet, no letos to pada
tam je to krásný ![]()
@CokeLady moc hezke to mas, ja na vyzdobe zatim stale pracuji, vcera jsem koupila ohromny trs jmeli, tak ho chci den pred stedrym dnem zavesit nad stul, aby bylo cerstve. Pry si pak muze kazdy zaseptat prani v duchu a to se mu splni ![]()
@CokeLady to jsem cetla vcera v Blesk, tak kdovi jestli je to pravda, ale ted koukam na Wikipedii, ze v Rakousku ho meli zavesene nad stedrovecernim stolem, protoze verili, ze jim to prinese bohatou urodu
to nam bude letos nad stolem viset poprve, me se to moc libi, navic mame docela nizky strop
Já už mám cukroví hotovo, dělala jsem jen kokosky, linecké, perníčky a vanilkové rohlíčky a šmitec. Příští týden ozdobíme stromeček, protože ve čtvrtek odjíždíme na hory a na štědrý den nebudeme doma, tak až se vrátíme, ať tu je ![]()
@CokeLady to mi ani neříkej, zítra jsme se pro něj chystali do ikey ![]()
Ahoj holky. Snad nevadí když se přidám. Ja mám moc ráda vánoce a celou tu atmosféru okolo. Pečení, koledy, zdobení oken a stromečku. Letos poledni vánoce co jsme dva a příští rok už tři, tak na to se těším jeste víc. Sice bude prckovi 7měsíců možná i 8měsíců, je mi jasné ze to nebude tolik chápat, ale uvidíme když se rozsvítí stromeček ty vykuleny očka
takže me se název diskuze vážně líbí. Tyto jsou takové poslední oddechove, sem i po odběru plodovky, takže vse v klidu a příští rok nás bude více a to bude zážitek. A v roce 2015 to bude jeste krásnější ![]()