Vanoce a televize

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
56505
29.12.21 14:26
@g.sandova píše:
Ano, Jova i Prima reprízu třeba třikrát. Něco uvítám, u většiny je to ale otravné. Vždyť je tolik jiných pohádek a filmů, taky mi to připadá zbytečné.

O Velikoce půjdou tyto pořady znovu. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
29.12.21 14:26

@hospodki jako Vinnetou a Slunce seno… si fakt mohli odpustit, to patří k letů. Stejně jako Na samotě u lesa a Vesnička má,…

No nevím, jako jasně, člověk to může vypnout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
29.12.21 14:28

Netuším, proč má doma někdo televizi. Vždyť na internetu jsou filmy, seriály a různé pořady, které si můžu vybrat podle svého. Děcka čuměj na svý youtubery, animé a na co chtěj. Já, co nenajdu na seriálech, bombuj, youtubu a jiných kanálech, to se válí na ulož to. Hodně sleduju východní produkci, tedy něco, co televize asi předstírá že neexistuje…asi aby v týhle díře lidi nevěděli, že i v Číně vznikají zajímavější věci než tady… televize je dobrá tak pro důchodce a nedovtipné lidi, co si neumí nic sami vybrat a najít. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
29.12.21 14:34

@Fuflík hele, ja treba sleduju netflix, hbo go, hodne me bavi spanelska tvorba, skandinavska. Ale o Vanocich mam pohadky a vanocni filmy, komedie proste rada :nevim: Nemusis hned tak odsuzovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
29.12.21 14:35

Vše, co jsem chtěla vidět v tv bylo, program mi neprisel jiny nez za poslednich 10 let. nechce se mi platit za netflix ani nic jinyho, na serialy koukam online.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
29.12.21 14:37

@g.sandova joo s tim souhlasim. Slunce seno na Vanoce nepatri. Driv hodne pousteli takove ty vanocni americke komedie atd. To mam rada a pustili jsme si jich par na netflixu, ale v televizi mi to chybelo. Nebo nejake pekne animaky od pixaru nebo disneyho treba. Furt jen pousti dokola to same a je to skoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
29.12.21 14:37
@stinga píše:
no tak to je logické, před 20 lety jsme měli max 4 programy, teď jich máme 120 třeba, myslím, že 60 programů je minimum - tak se to opakuje, ale ne na jednom programu

Presne tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
29.12.21 14:39

@debra.morgan hele, ale ono je to smutny. Ja te nesoudim, takovych lidi je plno. Ale dokud lidi budou mit takovy pristup, tak jak potom ma v televizi bezet neco kvalitniho. Koncesionarske poplatky se nezvedly poradne uz x let, protoze lidi nejsou ochotni si priplatit. Je to skoda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.12.21 14:48
@klenott píše:
Taky vam pripada, ze je to rok od roku s tim programem v televizi na Vanoce horsi? Letos nam to prislo fakt nejaky bidny. Takove ty klasicke pohadky tam byly, ale vsechno se akorat dokola opakuje, to driv prece vubec nebylo. Jednu chvili jsem videla zaroven na dvou programech Princeznu ze mlejna.. Taky bylo driv plno ruznych peknych vanocnich filmu, komedii… No, zlaty netflix letos :think: mate to stejne nebo se to zda jenom nam doma? :) Diskuse ciste plkaci :lol:
Řekla bych, že od té doby, co je x kanálů, jede pořád vše dokola. Roky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
29.12.21 14:48

@klenott tak zrovna pohadky, které běží týden před vánoci a týden po mi kvalitní příjdou. V tuto dobu nemám nejmenší potřebu divat se na americké nebo jiné filmy a seriály. Takže mi to vyhovuje. To co jsme chtěla vidět, třeba zaklínač, vubec nesouviselo s vanoci a koukla jsem na to online.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.12.21 14:50
@Fuflík píše:
Netuším, proč má doma někdo televizi. Vždyť na internetu jsou filmy, seriály a různé pořady, které si můžu vybrat podle svého. Děcka čuměj na svý youtubery, animé a na co chtěj. Já, co nenajdu na seriálech, bombuj, youtubu a jiných kanálech, to se válí na ulož to. Hodně sleduju východní produkci, tedy něco, co televize asi předstírá že neexistuje…asi aby v týhle díře lidi nevěděli, že i v Číně vznikají zajímavější věci než tady… televize je dobrá tak pro důchodce a nedovtipné lidi, co si neumí nic sami vybrat a najít. :jazyk:

A to já se klidně na televizi podívám a když se mi to nelíbí, tak to vypnu. Než hledat a stahovat jako někdo…A produkce Číny mě opravdu nezajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
29.12.21 14:52

My zrovna čekáme, až budou Slunce seno…teď opakovat. Víme, že to šlo večer. To se usnulo. Bylo to pozdě večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.12.21 14:53
@Kelsey píše:
My zrovna čekáme, až budou Slunce seno…teď opakovat. Víme, že to šlo večer. To se usnulo. Bylo to pozdě večer.

Já si dám repete Matýsek se pos…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
29.12.21 14:53

@Russet ono teda celkove vsechno co je z Ciny nestoji za moc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
29.12.21 14:55
@Russet píše:
Já si dám repete Matýsek se pos…

To máme taky rádi. Prostě klasika. Jen je blbé, že ty oblíbené dají vždycky ve stejný čas. A pak je otázka, kterému dáme přednost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí