Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Taky vam pripada, ze je to rok od roku s tim programem v televizi na Vanoce horsi? Letos nam to prislo fakt nejaky bidny. Takove ty klasicke pohadky tam byly, ale vsechno se akorat dokola opakuje, to driv prece vubec nebylo. Jednu chvili jsem videla zaroven na dvou programech Princeznu ze mlejna.. Taky bylo driv plno ruznych peknych vanocnich filmu, komedii… No, zlaty netflix letos
mate to stejne nebo se to zda jenom nam doma?
Diskuse ciste plkaci ![]()
@cecetka je teda fakt, ze jsem ted spoustu let nemela cas jen tak lezet a koukat. Tak jsem si vzpomnela jak to byvavalo treba pred 10 lety a nepamatuju, ze by se ty pohadky kazdy den opakovaly ty same.. ![]()
@klenott no možná to je tím, že je víc televizních programů, tak proto se to opakuje. Mě je to jedno co tam dávají, když dávají hezkou pohádku nebo film, tak to pustíme, když ne, tak na televizi nekoukáme.
Pořád stejný, my na telku ani nekoukame. Už i na tom netflixu dávají prd, vše zajímavé jen s titulkama a to detem těžko pustím, takže u nás jede hlavně HBO ![]()
Tak tim, ze neustale pribyvaji nove TV stanice, tak je logicky, ze se to vsechno vice a casteji opakuje, ne? ![]()
Já teda co pamatuju, tak se každý rok točí to samý pořád dokola. Plus jedna nová pohádka.
@eviku-miluna hele, pred cca 20 lety, kdyz jsem byla dite uz normalne vysilala prima i nova a nepamatuju, ze by se nekde neco opakovalo, nestavalo se, ze by bezela zaroven ta sama pohadka na vicero stanicich. Bezela popelka a bezela jen na stedry den a ne 5× za svatky… Tak si to aspon pamatuju ![]()
@klenott píše:
@eviku-miluna hele, pred cca 20 lety, kdyz jsem byla dite uz normalne vysilala prima i nova a nepamatuju, ze by se nekde neco opakovalo, nestavalo se, ze by bezela zaroven ta sama pohadka na vicero stanicich. Bezela popelka a bezela jen na stedry den a ne 5× za svatky… Tak si to aspon pamatuju
no tak to je logické, před 20 lety jsme měli max 4 programy, teď jich máme 120 třeba, myslím, že 60 programů je minimum - tak se to opakuje, ale ne na jednom programu
My už na televizi prakticky nekoukáme. Celoročně máme Netflix a HBO, teď i Voyo, chtěli jsme se podívat na Roubala. Třeba vůbec nechápu, proč nedají radši nějaký béčkový vánoční film, který ještě nikdo nedával, než ty milionkrát profláknuté filmy, které jsou během Vánoc v programu 5×.
Každá stanice má teď 5 dalších „podstanic“ a na všech pouštějí stejné prd.
Klasických pohádek je málo a tak se točí furt dokola jak blbečků na dvorečku. A protože třeba právě takové klasiky jako Princezna ze mlejna dycky přitáhnou lidi, tak je pouští furt dokola. ČT1 dycky na štědrý den pleskne jednu novou pohádku a tím to hasne.
Já letos děkuju bohu za zpětné sledování a netflix. Protože takhle jsem si z programu vybrala fakt jenom ty pohádky, o které jsem měla zájem a když v TV nic vánočního nebylo, vyřešil to netflix.
@klenott hele jo, ted jsem mela problem vybrat alespon jeden film na vecer a to muzu koukat na veci tyden zpet. K vanocnim filmum davaji Vinnetoua a Slunce seno.. coz byly vzdycky letni kousky. Celou pohadku jsem videla snad jen na Stedry den tu novou (zadny zarak teda) a Fotr na tripu plus dneska Cisaruv pekar. Zbytek je tak ohrany az to pekny neni.
My máme svůj oblíbený a tradiční repertoár pohádek i filmů. Takže si vždycky vybereme.
Něco vidíme snad 1 000× a stejně nám to nevadí.
Pokud by vadilo, tak přepneme, vypneme. Nebo se dá přepnout na YouTube, Netflix. Hlavní je, že je pohoda a odpočinek pár dní. Nabírat energii na další dny, měsíce se dá i u pohádek, které vidíme opakovaně. Žádný stres 🌹 🍹 🍹 🍹 🍱.
Myslím, že žádný rozdíl. Netlix, HBO, případně webshare to jistí. ![]()
Ano, Jova i Prima reprízu třeba třikrát. Něco uvítám, u většiny je to ale otravné. Vždyť je tolik jiných pohádek a filmů, taky mi to připadá zbytečné.