Nejtrapnější dárek

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
64
24.12.21 10:29

Nejtrapnější dárek

Já si pamatuji, že třeba můj (jinak naprosto skvěly) děda babičce kupoval zpravidla takové věci jako vysavač a tak. Jednou dostala k narozeninám už použitý fritak a když poznamenala, že je nějaký mastný, tak se na ni obořil, že „v čem si myslíš, že jsme asi dělali ty řízky“. Jak byste reagovali, kdyby vam váš manžel dál k Vánocům zabalený vysavač nebo třeba pak k svátku nějaký menší dárek typu přípravku na mytí WC a podobně. Pokud budete mít chuť, zkuste vymyslet taky nějaký danajský dar pro letošní rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Klopotkova
24.12.21 10:38

Mnoho žen Ti tady napíše, že dostávat spotřebič do domácnosti od muže k Vánocům je těší a jsou za něj rády. Já takový dárek, který je pro rodinu, jako dárek neuznávám.

• Citovat
  • Upravit
2812
24.12.21 10:42

Ja jako malá dávala babičce houbičky na nadobi :lol: Vysavač by me neurazil, pokud bych si ho vybrala a chtěla ho, dokonce o něm k narozeninám uvazuju :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
24.12.21 10:43
@Mar94 píše:
Já si pamatuji, že třeba můj (jinak naprosto skvěly) děda babičce kupoval zpravidla takové věci jako vysavač a tak. Jednou dostala k narozeninám už použitý fritak a když poznamenala, že je nějaký mastný, tak se na ni obořil, že „v čem si myslíš, že jsme asi dělali ty řízky“. Jak byste reagovali, kdyby vam váš manžel dál k Vánocům zabalený vysavač nebo třeba pak k svátku nějaký menší dárek typu přípravku na mytí WC a podobně. Pokud budete mít chuť, zkuste vymyslet taky nějaký danajský dar pro letošní rok.

Vysavac, pokud by byl novy a odpovidal me predstave je super darek, proc ne. Pripravky na WC by byl vtip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
24.12.21 10:44

Já kdysi v pubertě dostala od prarodičů tanga. Byl by to i fajn dárek, kdyby tenkrát babička nedoháněla chybějící látku velikostí xxxxl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
24.12.21 10:44

Tak dárky, které jsou prakticky pro celou rodinu, nejsou pro mě dárky. Pokud by mi je nadělil partner, od rodiny jako takové (rodiče, prarodiče, děti) bych je naopak uvítala. A kdyby mi Ontar věnoval k svátku čistič na WC, mohl by si být jistý, že mu ho uschovám na ten jeho a protože jsem velkorysá, přidám ještě hajzlštětku.

• Citovat
  • Upravit
1804
24.12.21 10:47

Vysavač úplně v pohodě, od tchyně jsem také dostala čistící prostředky, hadry, prací gely a td. A byla jsem ráda :nevim:
Použity dárek by mě urazil, ale jinak.
Víc mi teda vadí různé pracholapky, které si člověk musí vystavit aby se neřeklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22563
24.12.21 10:48

@Mar94 neuznávám dárky do domácnosti jao osobní dárek. Kdysi mi chtěl ex koupit sušičku prádla, tak jsem mu důrazně vysvětlila, že fakt ne. K narozeninám, vánocům, výročí atd. očekávám osobní dárek adresovaný jen a pouze mě. Pokud někomu sada hrnců udělá radost, ok, ale za mě je to zabití 2 much jednou ranou. Naštěstí jsem vždy měla partnery, kteří to respektovali. I tu sušičku jsme si pak koupili společně. Dostat takový dárek, mám zkažené vánoce, narozeniny a dala bych to hodně najevo. Stejně jako kdybych nedostala nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.12.21 10:55

Já třeba miluju praktické dárky, takže jo, za mě dobrý.. každý rok si Ježíškovi píšu o něco praktického.. ať jde o žehličku, letos třeba pekárnu atd.. cokoliv mi usnadní život, je za mě super.. co se týče nejtrapnějšího dárku, tak jakýkoliv v dětství, kdy jsem nesnášela růžovou a holčičí věci..a pravidelně jsem dostávala třeba růžové šaty..bleeeee :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
24.12.21 10:55

Já jednou dostala od ex celofanovvy pytlík, který byl prázdný. Prý si mám představit, že jsou v něm náušnice, které jsem si přála. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
24.12.21 10:58

Tohle je dvousečný. Pokud si někdo zařizuje domácnost, dostavil dům, atd. a koupí si společně nějaký praktický dárek, tak věřím, že udělá velkou radost. To samý když žena tráví mladí u prádla, je to výhradně její doména a dostane jako překvapení sušičku, tak taky věřím, že bude ráda. Ale přát si např. parfém a dostat friťák, tak bych byla nas. raná dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
24.12.21 10:59

My vsichni piseme dopis Jezskovi, takze se nemila prekvapeni vesmes nedeji. Ale treba kdyz se dostala fakt ostre noze, tak jsem z nich mela opravdu radost.

• Citovat
  • Upravit
1557
24.12.21 11:00
@MaxBlack píše:
Já jednou dostala od ex celofanovvy pytlík, který byl prázdný. Prý si mám představit, že jsou v něm náušnice, které jsem si přála. :pankac:

Tak to dar roku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12823
24.12.21 11:01

Já jsem za praktické dárky ráda. Věci typu šperky, parfémy, oblečení a dovolenou, si hodlám kupovat tak, že si je vyberu, protože prostě nesnáším, když to pro mě vybírá někdo jiný. A sentimentální věci mě obvykle netěší.
Takže klidně i čističe, spotřebiče, alespoň nemusím ztrácet čas a peníze nakupováním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22563
24.12.21 11:01
@terien píše:
Tohle je dvousečný. Pokud si někdo zařizuje domácnost, dostavil dům, atd. a koupí si společně nějaký praktický dárek, tak věřím, že udělá velkou radost. To samý když žena tráví mladí u prádla, je to výhradně její doména a dostane jako překvapení sušičku, tak taky věřím, že bude ráda. Ale přát si např. parfém a dostat friťák, tak bych byla nas. raná dost.

to je ten rozdíl, společně je neco jiného než překvapení pro mě.

I ta sušička - to prádlo je všech, tudíž dárek pro všechny, nikoliv pro mě. Ale je to o tom osobním nastavení každého z nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí