Nejtrapnější dárek

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22564
24.12.21 11:28

Já teda ještě uvedu na pravou míru, že mluvím o dárku od partnera. Od rodičů mi praktický dárek nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
24.12.21 11:28
@MaxBlack píše:
Já jednou dostala od ex celofanovvy pytlík, který byl prázdný. Prý si mám představit, že jsou v něm náušnice, které jsem si přála. :pankac:

A co jeho pytlík, přežil to :mrgreen:?

• Citovat
  • Upravit
2378
24.12.21 11:46

Tak záleží na pohledu. Já třeba vysavač beru, i jiné dárky do domácnosti, tím spíš pokud je to něco high-tech, protože mi to ulehčí práci (a nevadí mi, že to ulehčí práci i jiným). I když záleží na situaci, pokud je ten používaný rozbitý a je třeba koupit nový (to moc nepotěší) vs. pokud ten používaný funguje, ale zrovna se objevil nový model, který v zásadě není nezbytný, ale je boží (to potěší).

Trapný dárek je podle mě snubák - není to dárek, je to součást žádosti o ruku. Vadí mi ta představa, že zásnubním prstenem obdaruje muž ženu tím, že se teda uvolil, že si ji vezme - manželství dar fakt není, ani ze strany muže, ani ze strany ženy. Takový „dar“ je hrozně ponižující. A to ani nemluvím o tom, že někteří koumáci tím zaplácnou veškeré obdarování a „ušetří“ za pravý dárek. :nevim: Přitom hodně žen je z prstýnku nadšených, a naopak se urazí za ty spotřebiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
24.12.21 11:53
@MaxBlack píše:
Já jednou dostala od ex celofanovvy pytlík, který byl prázdný. Prý si mám představit, že jsou v něm náušnice, které jsem si přála. :pankac:

NE NE 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
24.12.21 12:00

Já dostala loni peníze na sušičku, brečela jsem dojetim. Letos bych uvítala pračku. Před týdnem odešla a nová bude až začátkem ledna, protože jsme celá rodina v izolaci. Ale tak hlavně, že mám sušičku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15069
24.12.21 12:02

Pokud si spotřebič do domácnosti někdo přeje, tak je to dobrý dárek, ale samozřejmě musí být nový. Přípravky na mytí wc, to je jako dárek úplná blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
24.12.21 12:17

Ja jsem si tento rok prala specialni vintage formu na peceni kukuricneho chleba. Manzel objednal z USA protoze u nas se to koupit neda. Formu hodlam pouzivat, ale bude viset na stene v moji nove kuchyni jako dekorace. Vypada to pekne. Zlabky na chlebicky jsou totiz ve tvaru kukurice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
24.12.21 12:22

Nemůžu si přímo stěžovat, protože obvykle to myšlenku má, ale prostě tomu zpravidla kousíček chybí:
Boty velikosti 42 (ale ty si přece vždycky kupuješ 42) (ehm, nikdy, vešla bych se tam dvakrát), základní konverzační fráze v jazyce, kterým plynule mluvím, balík sladkostí (sladkosti nejím), kabelka v barvě, která se mi opravdu, ale opravdu nehodí k žádnému kusu oblečení ani obuvi, váha s tukoměrem (vážím se pouze u lékaře a s hmotností ani podílem tělesného tuku nemám nejmenší problém), svetr, který bych nikdy nevzala na sebe, poukázka na let balónem (ve výšce nad dva metry dostávám infarkt)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33174
24.12.21 12:26
@MaxBlack píše:

No, tak asi si výtězka :mrgreen: Já bych ho asi zabila, to snad není ani možný, že tohle někoho napadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
24.12.21 12:26

Pro me jsou darky do domacnosti ty nejlepsi, takze treba vysavac bych ocenila, i vune do wc. Naopak nemam rada treba sperky nebo obleceni, na 99% se mi netrefi do vkusu a zustane lezet na dne skrine…
Takze pro me je trapny darek treba nejaky drazsi kousek obleceni, u ktereho vim, ze nikdy nebudu nosit. Treba hedvabne satky a pod., to vetsinou pak daruji dal :oops:
Loni jsem dostala kuchynskou sadu - naberacka, prkenko… a to me potesilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
24.12.21 12:37

Já dostala od kamarádky 1 vakuovací sáčky. :zed: Asi na vysavač, podle obrázku. Vůbec nevím, k čemu mi to bude. Ode mě dostala dárkový balíček, drogerie, svíčka a tak.. to si ještě dělám starosti, abych ji tam dala něco co opravdu využije. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
24.12.21 12:40

@Tamtama pracku můžeš objednat po netu, dovezou ti ji, tak si vezmeš roušku.
Bez pračky ani týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
24.12.21 12:42

Chtela jsem dat anonym, protoze je mi doted trapne. :oops: I ted jak to pisu se citim nekomfortne a trapne. :oops:

Jednou jsem od vlastniho taty dostala pod stromek krajkovane sexy spodni pradlo z wishe. 8o

Dodnes nechapu, proc mi to dal? Jsem se mu v tom mela ukazat? 8o :poblion: Nebo mu to jen prislo jako super darek? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
24.12.21 12:45
@Capricorn61 píše:
Chtela jsem dat anonym, protoze je mi doted trapne. :oops: I ted jak to pisu se citim nekomfortne a trapne. :oops:

Jednou jsem od vlastniho taty dostala pod stromek krajkovane sexy spodni pradlo z wishe. 8o

Dodnes nechapu, proc mi to dal? Jsem se mu v tom mela ukazat? 8o :poblion: Nebo mu to jen prislo jako super darek? 8o

Tvl a u rozbalovani byli i další lidé?
To je fakt trapný dárek. Tak ukázat určitě ne, holt si řekl, že jsi uz velká žena, tak ti dá takový dárek.
A třeba to ani nevybral on

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
24.12.21 12:53
@ZustanSeMnou píše:
Tvl a u rozbalovani byli i další lidé?
To je fakt trapný dárek. Tak ukázat určitě ne, holt si řekl, že jsi uz velká žena, tak ti dá takový dárek.
A třeba to ani nevybral on

Jo, byli… 8o Takove darky mi nikdy nedal ani zadny chlap… To, ze mi mamka z dobre vule doveze kalhotky (jen tak, nikoli jako darek), ze videla a byly za dobrou cenu, to mi jeste nevadi. Preci jen, je to mamka, a je to neco jineho.

Ale proc otec dava toto dceri, jeste proste vylozene krajkovane, pruhledne? :poblion: Prislo mi to uchylne… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí