Nejtrapnější dárek

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
806
24.12.21 14:16

@Capricorn61 Jsem to dočetla a ještě k tomu byli podvazky jo? 8o ten by slyšel věci, které by si za rámeček nedal, a je fuk že je otec, :poblion: promiň ale toto je silný kafe, to může koupit partner, manžel ale táta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
24.12.21 14:17
@Hiavnaan píše:
@Capricorn61 Jsem to dočetla a ještě k tomu byli podvazky jo? 8o ten by slyšel věci, které by si za rámeček nedal, a je fuk že je otec, :poblion: promiň ale toto je silný kafe, to může koupit partner, manžel ale táta?

Presne tak. Taky mi to prislo moc. No ja prave byla uplne z toho mimo, nevedela jsem, jak reagovat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64920
24.12.21 14:17
@ZustanSeMnou píše:
Tak už jste v izolaci pár dní, dalších pár uplyne, nedramatizovala bych to tak.
Prostě bych pořádně vyvetrala, mela pak roušku, no a třeba už za 3,4 dní můžeš prat.

No to je pro ty chlapy fakt super, kdyz jim to udela par rodin. Je to pekne sobecky, pokud to oni nevedi predem a dobrovolně na sebe to riziko nevezmou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
24.12.21 14:19
@vokishka píše:
No to je pro ty chlapy fakt super, kdyz jim to udela par rodin. Je to pekne sobecky, pokud to oni nevedi predem a dobrovolně na sebe to riziko nevezmou.

Zas to nedramatizuj, pokud jsou jen v izolaci, a ne covid nemocní, nedělej z toho rodeo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64920
24.12.21 14:20
@ZustanSeMnou píše:
Zas to nedramatizuj, pokud jsou jen v izolaci, a ne covid nemocní, nedělej z toho rodeo.

No izolaci maji kovd pozitivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22564
24.12.21 14:21
@Capricorn61 píše:
Presne tak. Clovek musi vedet, co ten druhy ocekava. Mi jednou chlap nadelil zabalene tri vlasske orechy. :mrgreen: Pry tri orisky pro „milacka“ (nechci psat sve jmeno). :mrgreen: Me to potesilo vic nez cetka, protoze jsem si mohla vymyslet tri prani. :mrgreen:Jinak dost uvazuji na narozky o „dortu“, pac budou kulate narozky, tak at je nejaka sranda. :mrgreen:

Ten je ale Boží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.12.21 14:27

@Hiavnaan
On to by takovej mimoň, hrozně hodnej kluk, ale umím si živě představit, že při odchodu na oslavu nu maminka řekla, že ke trapný jít bez dárku, a on vzal to jediný co bylo doma nepoužitý :D že to byl on, tak jsem se tomu zasmála, to bylo tak absurdní, že se nedalo ani urazit. Ještě dneska mu to občas připomenu po 15 letech, je vždycky rudej až za ušima :D

• Citovat
  • Upravit
72725
24.12.21 14:27

@Capricorn61 jako s dárkem od táty asi vedeš, to je fakt mazec.. ale dárek pro babičku mi přijde skvělý, kor, jak jí takhle pobavil :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
24.12.21 14:30

@Capricorn61 kdyby tato situace nastala u nás, bylo by to takto, ty kalhotky bych mu dala na hlavu se slovy že je to úchylák, a moje matka tam by ho snad zabila a poslala na léčení, a už by mě tam neviděli. Já si pamatuji, když mě kámoška v osmé třídě koupila tanga, ale já je chtěla a matka, když to zjistila, byl doma bordel, z kámošky byla hned úchylná lesba, a já se styděla přiznat, že jsem je chtěla sama, to bych byla hned za děv. u

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.12.21 14:32
@ZustanSeMnou píše:
Zas to nedramatizuj, pokud jsou jen v izolaci, a ne covid nemocní, nedělej z toho rodeo.

Izolace znamená pozitivní.. karanténa je čekání zda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
24.12.21 14:32
@martina.se píše:
@Capricorn61 jako s dárkem od táty asi vedeš, to je fakt mazec.. ale dárek pro babičku mi přijde skvělý, kor, jak jí takhle pobavil :mrgreen: :lol:

Dekuji. :dance:
Me bavi prave vymyslet originalni darky, ktere potesi, jsou prakticke, hlavne udelaji radost a nejsou stereotyp. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
24.12.21 14:33
@Anonymní píše:
@Hiavnaan
On to by takovej mimoň, hrozně hodnej kluk, ale umím si živě představit, že při odchodu na oslavu nu maminka řekla, že ke trapný jít bez dárku, a on vzal to jediný co bylo doma nepoužitý :D že to byl on, tak jsem se tomu zasmála, to bylo tak absurdní, že se nedalo ani urazit. Ještě dneska mu to občas připomenu po 15 letech, je vždycky rudej až za ušima :D

Tak to potom jo :) je hezké že to kamarádství vydrželo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
24.12.21 14:34

@Hiavnaan Nasi jsou rozvedeni, takze mama u toho nebyla (a nevim, zda jsem ji o tom rikala), ale kazdopadne mi to prijde i dodnes uchylne. :nevim: Kdyz si na to vzpomenu, porad si rikam proc? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
24.12.21 14:37

@Capricorn61 snad lepší nevědět. A jestli to měl původně pro nějakou krasomilu, a nebyla to vhodná velikost a dal to Tobě, to by mě asi též moc neuklidnilo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
24.12.21 14:44
@martina.se píše:
Izolace znamená pozitivní.. karanténa je čekání zda.

Jo aha..
Díky.
Tak ale stejně si myslím, že třeba po týdnu v izolaci uz je to ok, ty roušku, on roušku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí