Nejtrapnější dárek

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2577
25.12.21 08:31
@Kockazvysocan píše:
Přesně tak. Diskusí na tohle téma tu zaznělo už spousta a argumenty, že dárky nejsou třeba, protože je hodnej, nepije, je věrnej a přivtá poličku nebo vyluxuje, je pro mě jen ubohý smíření se s tím, že on je ubožák.
Já neočekávám dary za tisíce, ale tu promyšlenou drobnost adresovanou mě. Ten pocit, že mu ta to stojím. A nevěřím, že ty hrdinky, co hlásají, že je to jedno, že ony taky nic nedostávají, jsou s tím tak v pohodě.

Napsala si to strucne, ale presne. :palec: Presne jak pises - ta myslenka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
25.12.21 08:34

Padla mě tato diskuze do oka, otevřu ji s pocitem dobré zábavy. :mrgreen: Svým očím nevěřím, co jsou schopni chlapi svým polovičkám dát. Když s nimi mluvím, oni se nepřiznají a musí lhát, protože co tu píšete se od nich nedozvífám. Já věřím, že vy „postižené“ nekecáte. Na rovinu, stydím se za ně a říkám si, co je k tomu vede? Že by jeden ze sedmi hříchů? Lakota??? :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
25.12.21 08:43
@Anonymní píše:
Tak na muj “darek” asi nic nema… Ja dostala od svojeho obalku, v ni byly papiry k vyplneni na autoskolu.. kdyz jsem obalku otevrela, tak mi jen vesele rekl, ale zaplatit si ji uz musis sama.. :( :( opravdu to nerekl ze srandy, bohuzel si spousty veci neuvedomuje a tohle je asi posledni kapka.. no, musela jsem to aspon takto ventilovat, protoze me to strasne mrzi..

Sorry, ale to je d. bil. :cert:

• Citovat
  • Upravit
28075
25.12.21 08:49
@Alriga píše:
Sorry, ale to je d. bil. :cert:

nějak začínat musí, letos papíry, příští rok podání přihlášky a nakonec sama autoškola. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
25.12.21 09:03
@opozice píše:
Padla mě tato diskuze do oka, otevřu ji s pocitem dobré zábavy. :mrgreen: Svým očím nevěřím, co jsou schopni chlapi svým polovičkám dát. Když s nimi mluvím, oni se nepřiznají a musí lhát, protože co tu píšete se od nich nedozvífám. Já věřím, že vy „postižené“ nekecáte. Na rovinu, stydím se za ně a říkám si, co je k tomu vede? Že by jeden ze sedmi hříchů? Lakota??? :mrgreen: :mavam:

Lakota, sobeckost, neznalost z vlastní rodiny. Nicméně fakt je, že všichni nejsou takoví. Já osobně takovýho idiot. a v životě nikdy neměla. Teď se cca měsíc scházím s novým mužem, je za vodou, ale neskutečně šetřivý a každý nákup šíleně komentuje. Musím přiznat, že je to věc, která mi děsně neimponuje, obzvlášť, když vim, že nemusí. Tak jsem zvědavá, jak se pochlapí :mrgreen:. Uvidíme se příští týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
25.12.21 09:08
@Kockazvysocan píše:
Lakota, sobeckost, neznalost z vlastní rodiny. Nicméně fakt je, že všichni nejsou takoví. Já osobně takovýho idiot. a v životě nikdy neměla. Teď se cca měsíc scházím s novým mužem, je za vodou, ale neskutečně šetřivý a každý nákup šíleně komentuje. Musím přiznat, že je to věc, která mi děsně neimponuje, obzvlášť, když vim, že nemusí. Tak jsem zvědavá, jak se pochlapí :mrgreen:. Uvidíme se příští týden

Proč až příští týden, když už se spolu scházíte s úmyslem, že budete spolu. Jako sejít se s někým, s kým si plánuji budoucnost až příští týden,… no každý jak si to zařídí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
25.12.21 09:14
@opozice píše:
Proč až příští týden, když už se spolu scházíte s úmyslem, že budete spolu. Jako sejít se s někým, s kým si plánuji budoucnost až příští týden,… no každý jak si to zařídí. :nevim:

No tak jsou v tom děti každého z nás a rodiče, rodiny. My jsme oba už starší, tak to vydržíme. Jinak souhlasím, že není důvod otálet, ale ty děti to nastavují trochu jinak. Tady rozhodně je čas je do toho tahat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
25.12.21 09:17
@Kockazvysocan píše:
No tak jsou v tom děti každého z nás a rodiče, rodiny. My jsme oba už starší, tak to vydržíme. Jinak souhlasím, že není důvod otálet, ale ty děti to nastavují trochu jinak. Tady rozhodně je čas je do toho tahat

Každý to má, nebo měl nějak nastavený. Pokud je to tak, zvyk je železná košile. Asi to chce čas. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
25.12.21 09:20
@opozice píše:
Každý to má, nebo měl nějak nastavený. Pokud je to tak, zvyk je železná košile. Asi to chce čas. ;)

Tady nejde o zvyk, toho chlapa neznám pořádně ani já, tak nebudu motat hlavu dětem. On má dítě ještě malé, já už sice velký, ale…
Nicméně v téhle diskusi jde o trapné dárky, ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
25.12.21 09:21

Mojemu manzelovi dela vymysleni darku problem. Jinak je moc hodny, ochotny, ale kdyz neco chci, musim si konkretne rict, co presne chci.

Nehrotim to. On mi totiz behem roku kupuje i dost cenne veci, kdyz si o to reknu, tak to neni o tom, ze by nebyl ochotny pustit korunu. A kdyz clovek dostane tu a tam darek za x tisic, tak to zase tak neproziva, ze pod stromem neni nejake mega prekvapeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
25.12.21 09:28
@warita píše:
Mojemu manzelovi dela vymysleni darku problem. Jinak je moc hodny, ochotny, ale kdyz neco chci, musim si konkretne rict, co presne chci.Nehrotim to. On mi totiz behem roku kupuje i dost cenne veci, kdyz si o to reknu, tak to neni o tom, ze by nebyl ochotny pustit korunu. A kdyz clovek dostane tu a tam darek za x tisic, tak to zase tak neproziva, ze pod stromem neni nejake mega prekvapeni.

Já exovi taky posílala konkrétní odkazy, ale snaží se to aspoň sehnat, investuje ten čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
25.12.21 09:29
@Kockazvysocan píše:
Tady nejde o zvyk, toho chlapa neznám pořádně ani já, tak nebudu motat hlavu dětem. On má dítě ještě malé, já už sice velký, ale…
Nicméně v téhle diskusi jde o trapné dárky, ne? ;)

V tom máš pravdu, ale v každém příspěvku se krom zadání ještě objeví něco, stejně i u tebe, že člověk reaguje. No a já pro vysvětlení jsem reagoval.
Apropo, já se snažím pochopit, jak to v těch rodinách funguje. Říkám si, proč ti lidi spolu jsou, když se /ne všichni/ titulují zde na fóru blcemi, kretény, pitomci atd. A nevěřím, že se tohle děje jen u dárků a promítá se to dál do jejich soužití. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
25.12.21 09:45
@opozice píše:
V tom máš pravdu, ale v každém příspěvku se krom zadání ještě objeví něco, stejně i u tebe, že člověk reaguje. No a já pro vysvětlení jsem reagoval.
Apropo, já se snažím pochopit, jak to v těch rodinách funguje. Říkám si, proč ti lidi spolu jsou, když se /ne všichni/ titulují zde na fóru blcemi, kretény, pitomci atd. A nevěřím, že se tohle děje jen u dárků a promítá se to dál do jejich soužití. :mrgreen: :mavam:

Nezbývá než souhlasit. Já nadávky ve vztahu rozhodně neuznávám, proto jsem se i rozvedla. Ale v mém případě konkrétně mi přijde fakt brzo po měsíci ten vztah hrotit, když v tom jsou ty děti. Být mladá a svobodná, bezdětna, žiju a trávím Vánoce úplně jinak, pokud by teda protějšek chtěl :mrgreen:
A jen pro vysvětlení, že nejsem žádný přizdisr. áč - exmanžel se ke mě nastěhoval po měsíci :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
25.12.21 09:50
@Kockazvysocan píše:
Nezbývá než souhlasit. Já nadávky ve vztahu rozhodně neuznávám, proto jsem se i rozvedla. Ale v mém případě konkrétně mi přijde fakt brzo po měsíci ten vztah hrotit, když v tom jsou ty děti. Být mladá a svobodná, bezdětna, žiju a trávím Vánoce úplně jinak, pokud by teda protějšek chtěl :mrgreen:
A jen pro vysvětlení, že nejsem žádný přizdisr. áč - exmanžel se ke mě nastěhoval po měsíci :pankac: :mrgreen:

to je dobře, na co prodlužovat tu dobu. Můj názor je takový, že si můžu vyslechnout názory dětí, ale poslední slovo k dětem bych stejně měl já, ale nemá se nic uspěchat. Je špatný ten, kde místo jeho rozumu vládne rozum jeho dětí. Dovedu se vžít do jejich nálad, ony to berou trochu jinak, protože ta druhá strana je jejich rodič, ale nedá se nic dělat. :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
25.12.21 10:24
@opozice píše:
to je dobře, na co prodlužovat tu dobu. Můj názor je takový, že si můžu vyslechnout názory dětí, ale poslední slovo k dětem bych stejně měl já, ale nemá se nic uspěchat. Je špatný ten, kde místo jeho rozumu vládne rozum jeho dětí. Dovedu se vžít do jejich nálad, ony to berou trochu jinak, protože ta druhá strana je jejich rodič, ale nedá se nic dělat. :mrgreen: :nevim:

Samozřejmě, ale představovat každého chlapa, který mi projde rukama, mi nepřijde fajn. Navíc my po rozvodu už v novém partnerství cca 6 let žily, takže opravdu jim nechci nikoho nového představovat. Nikdy nemám jistotu, že zo vyjde, ale aspoň trochu poznat ho a jistá si být musím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí