Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@opozice píše:
Padla mě tato diskuze do oka, otevřu ji s pocitem dobré zábavy.Svým očím nevěřím, co jsou schopni chlapi svým polovičkám dát. Když s nimi mluvím, oni se nepřiznají a musí lhát, protože co tu píšete se od nich nedozvífám. Já věřím, že vy „postižené“ nekecáte. Na rovinu, stydím se za ně a říkám si, co je k tomu vede? Že by jeden ze sedmi hříchů? Lakota???
![]()
no asi jo, já už to tu párkrát psala, před dvěma lety jsem od exe dostala Listerin k Vánocům, od jeho mamky svetr, který byl tak velký a tak hnusný, že ho nechtěla ani má skromná babička v DD, které je 86 let
@debra.morgan píše:
tk to je pak ale v pořádku.
já se divím, že jí vůbec daly cokoli ![]()
@me57h píše:
Já dostala letos malou tabuli s křídou a kosmetický balíček nějakého šuntu, co nepoužívám. Řekla jsem sice, co bych si představovala, ale nedostala jsem to.Klasika, jako každé Vánoce, co nadělám no. Si to budu muset koupit sama.
no tak toto jsi dostala od dcer - a od manžela co?
@stinga píše:
no asi jo, já už to tu párkrát psala, před dvěma lety jsem od exe dostala Listerin k Vánocům, od jeho mamky svetr, který byl tak velký a tak hnusný, že ho nechtěla ani má skromná babička v DD, které je 86 let
Jako ústní vodu? to nene ![]()
@Kockazvysocan píše:
Jako ústní vodu? to nene
ano, ústní vodu
@Capricorn61 já bych řekla že se zeptal nějaké své kamarádky, přítelkyně, že třeba kosmetika je taková ohraná, a ona m unavrhla, že mu koupí´pro tebe prádlo. I s tou velkosti třeba řekl, že je stejná jak ona..
Aspon mě by to hned nenapadlo, řešit, že je to něajká,,, divnost.. i kyž to rozbalování bych si nechala v soukromí ![]()
@me57h píše:
Od dcer.
Myslím, že můžeš být ráda, že ti vůbec něco daly ![]()
Já letos dostala dvě pyžama, náušnice, teploměr pro nejmladší dítě, krabičku oblíbených bonbonů, potěšily mě i hrnky na cesty z Lidlu a od dcerky keramický svícen ve tvaru javorového listu. Takže jsem spokojená.
@stinga píše:
já se divím, že jí vůbec daly cokoli
asi tak, nevím co by od nich chtěla ![]()
@Markéta80 píše:
asi si víc nezasloužíš, ježíšek vše vidí
@Markéta80
kolik ty máš těch dětí?
![]()
@Kockazvysocan píše:
To jsou všechny děti dohromady, ne moje. Já je mám 1,5 roku od sebe
dodatečně tu čtu, že máš děti i od dcer? Ty je vychováváš? ![]()
@Janasas No, tak jestli ma i zvrhle kamaradky.
Eroticke pradlo proste prirovnavam k hrackam pro dospele. Takze jak jsem tu jednou psala - abych si priste nerozbalila vibrator.
Treba to taky pomuze vybrat kamaradka.
![]()
@me57h píše:
Já dostala letos malou tabuli s křídou a kosmetický balíček nějakého šuntu, co nepoužívám. Řekla jsem sice, co bych si představovala, ale nedostala jsem to.Klasika, jako každé Vánoce, co nadělám no. Si to budu muset koupit sama.
Ty jsi od manzela, ktereho tak oprasujes, nic nedostala? No to je prekvapeni. Sklizis, co jsi zasela.