Nejtrapnější dárek

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
76120
25.12.21 14:27
@opozice píše:
Padla mě tato diskuze do oka, otevřu ji s pocitem dobré zábavy. :mrgreen: Svým očím nevěřím, co jsou schopni chlapi svým polovičkám dát. Když s nimi mluvím, oni se nepřiznají a musí lhát, protože co tu píšete se od nich nedozvífám. Já věřím, že vy „postižené“ nekecáte. Na rovinu, stydím se za ně a říkám si, co je k tomu vede? Že by jeden ze sedmi hříchů? Lakota??? :mrgreen: :mavam:

no asi jo, já už to tu párkrát psala, před dvěma lety jsem od exe dostala Listerin k Vánocům, od jeho mamky svetr, který byl tak velký a tak hnusný, že ho nechtěla ani má skromná babička v DD, které je 86 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76120
25.12.21 14:28
@debra.morgan píše:
tk to je pak ale v pořádku.

já se divím, že jí vůbec daly cokoli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76120
25.12.21 14:28
@me57h píše:
Já dostala letos malou tabuli s křídou a kosmetický balíček nějakého šuntu, co nepoužívám. Řekla jsem sice, co bych si představovala, ale nedostala jsem to. :nevim: Klasika, jako každé Vánoce, co nadělám no. Si to budu muset koupit sama.

no tak toto jsi dostala od dcer - a od manžela co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
25.12.21 14:31
@stinga píše:
no asi jo, já už to tu párkrát psala, před dvěma lety jsem od exe dostala Listerin k Vánocům, od jeho mamky svetr, který byl tak velký a tak hnusný, že ho nechtěla ani má skromná babička v DD, které je 86 let

Jako ústní vodu? to nene :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76120
25.12.21 14:34
@Kockazvysocan píše:
Jako ústní vodu? to nene :cert:

ano, ústní vodu

• je fakt, že pak dodatečně mi dal zimní boty, které měl objednané a nedošly zavčas, ale já jsem tehdy čekala prstýnek :oops: - nebo aspoň něco podobného
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
25.12.21 14:40

@Capricorn61 já bych řekla že se zeptal nějaké své kamarádky, přítelkyně, že třeba kosmetika je taková ohraná, a ona m unavrhla, že mu koupí´pro tebe prádlo. I s tou velkosti třeba řekl, že je stejná jak ona..
Aspon mě by to hned nenapadlo, řešit, že je to něajká,,, divnost.. i kyž to rozbalování bych si nechala v soukromí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
25.12.21 15:24
@me57h píše:
Od dcer.

Myslím, že můžeš být ráda, že ti vůbec něco daly :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148239
25.12.21 15:30
@me57h píše:
Od dcer.

Co dostaly dcery od tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
25.12.21 15:32
@Anna766 píše:
Co dostaly dcery od tebe?

A co si přály?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
25.12.21 15:53

Já letos dostala dvě pyžama, náušnice, teploměr pro nejmladší dítě, krabičku oblíbených bonbonů, potěšily mě i hrnky na cesty z Lidlu a od dcerky keramický svícen ve tvaru javorového listu. Takže jsem spokojená.

• Citovat
  • Upravit
59362
25.12.21 15:59
@stinga píše:
já se divím, že jí vůbec daly cokoli :nevim:

asi tak, nevím co by od nich chtěla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
25.12.21 16:18
@Markéta80 píše:
asi si víc nezasloužíš, ježíšek vše vidí :lol:

@Markéta80
kolik ty máš těch dětí? :mrgreen: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
25.12.21 16:20
@Kockazvysocan píše:
To jsou všechny děti dohromady, ne moje. Já je mám 1,5 roku od sebe

dodatečně tu čtu, že máš děti i od dcer? Ty je vychováváš? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
25.12.21 16:22

@Janasas No, tak jestli ma i zvrhle kamaradky. 8o Eroticke pradlo proste prirovnavam k hrackam pro dospele. Takze jak jsem tu jednou psala - abych si priste nerozbalila vibrator. :mrgreen: Treba to taky pomuze vybrat kamaradka. 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yorkmut
25.12.21 16:25
@me57h píše:
Já dostala letos malou tabuli s křídou a kosmetický balíček nějakého šuntu, co nepoužívám. Řekla jsem sice, co bych si představovala, ale nedostala jsem to. :nevim: Klasika, jako každé Vánoce, co nadělám no. Si to budu muset koupit sama.

Ty jsi od manzela, ktereho tak oprasujes, nic nedostala? No to je prekvapeni. Sklizis, co jsi zasela.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak