Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Anonymní píše:
Tak na muj “darek” asi nic nema… Ja dostala od svojeho obalku, v ni byly papiry k vyplneni na autoskolu.. kdyz jsem obalku otevrela, tak mi jen vesele rekl, ale zaplatit si ji uz musis sama..![]()
opravdu to nerekl ze srandy, bohuzel si spousty veci neuvedomuje a tohle je asi posledni kapka.. no, musela jsem to aspon takto ventilovat, protoze me to strasne mrzi..
Tyvole ale takový lidi jsou fakt dementi. Tady máš autoškolu, jdi, ale zaplať si to sama. Si dělá zadek ne. Mě by zajímalo, co si takový člověk říká v hlavě, když něco takovýho dává. Kdyby to zaplatil, tak super. Jako ten kluk, co dá pytlík a ten je prázdný. To už fakt radši tu vůni na záchod
@Kuba25 píše:
Tyvole ale takový lidi jsou fakt dementi. Tady máš autoškolu, jdi, ale zaplať si to sama. Si dělá zadek ne. Mě by zajímalo, co si takový člověk říká v hlavě, když něco takovýho dává. Kdyby to zaplatil, tak super. Jako ten kluk, co dá pytlík a ten je prázdný. To už fakt radši tu vůni na záchod
Zřejmě po lobotomii ![]()
K narozeninám třeba přijde obrázek auta, s tím, že zaplatit si ho musí sama…
@Kuba25 píše:
Treba si myslel, jak je to vtipne ![]()
@ontarova.stara píše:
Tak to by šlo, tys to líčila, jako kdyby vám dal s parádou takové ty 3 za 2 z marketu.
Se plácl přes kapsu.
Ano, je drahý, však na to i poukazoval 🤦. Pro mě je to dárek/nedarek.
Co bych dala za vysavačm. Já mám radost, když dostanu cokoliv do domácnosti, hlavně do kuchyně, ráda vařím.
Naopak nemám ráda překvapení, takže když třeba dostanu něco, co fakt nepotřebuji, nejlepe, když to nemám kam dát a musím dělat prekvapenou a radovat se… no to je za trest ![]()
Nejhorší bylo, když mi někdo dal tričko s nějakým tím vtipným nápisem a pak jsme to ještě před dotycnym musela nosit
. Jo a k tomu ještě Dedoles ponožky, každá jiná, wtf
.
@jahodacervena píše:
Co bych dala za vysavačm. Já mám radost, když dostanu cokoliv do domácnosti, hlavně do kuchyně, ráda vařím.
Naopak nemám ráda překvapení, takže když třeba dostanu něco, co fakt nepotřebuji, nejlepe, když to nemám kam dát a musím dělat prekvapenou a radovat se… no to je za trest
Nejhorší bylo, když mi někdo dal tričko s nějakým tím vtipným nápisem a pak jsme to ještě před dotycnym musela nosit. Jo a k tomu ještě Dedoles ponožky, každá jiná, wtf
.
když potřebuješ vysavač jahůdku, proč si ho nekoupíš?
![]()
@jahodacervena píše:
Naopak nemám ráda překvapení, takže když třeba dostanu něco, co fakt nepotřebuji, nejlepe, když to nemám kam dát a musím dělat prekvapenou a radovat se… no to je za trest
Nejhorší bylo, když mi někdo dal tričko s nějakým tím vtipným nápisem a pak jsme to ještě před dotycnym musela nosit. Jo a k tomu ještě Dedoles ponožky, každá jiná, wtf
.
Jezismarja, ja jich mam pro dceru 10 párů…
@Alriga píše:
Jezismarja, ja jich mam pro dceru 10 párů…
Nejhorší bylo, když mi někdo dal tričko s nějakým tím vtipným nápisem a pak jsme to ještě před dotycnym musela nosit. Jo a k tomu ještě Dedoles ponožky, každá jiná,
Tady se ukazuje čistá ukázka českého neupřímného člověka.
Pokud od někoho něco dostanu a nelíbí se mě to, tak mu to řeknu a ne abych z něho dělal blba, klepal mu po ramenou, jak jsem spokojený a za rohem o vyhodil. Tohle, pokud to darující někdy zjistí, tak to bolí více, než ta upřímnost.
![]()
Ta autoškola mi něco připomněla…není to teda letošní, ale dárek od mámy. Nemůžu psát co, je to tak specifické, že kdo nás zná by to poznal, a urážet veřejně ji zas nechci. Prostě měla nápad nám s manželem společně koupit věc z teleshopingu. Ten nápad sám o sobě byl super, nadchlo mě to, jen jsem řekla, že z teleshopingu ne, to jsou vyhozené peníze. Kvalitnější to ale bylo dost drahé, kolem 6000, tak jsem jí řekla ať se na to vykašle, ona peněz moc nemá a naopak my jí dáváme dárky do domácnosti, co si koupit nemůže. A ona že ne ne, nebyla na dovolené, našetřila, mám to objednat. Překvapilo mě to, ale vzhledem k tomu, že ona v takové ceně dárky od nás dostává, říkala jsem si, že to asi jednou chce vrátit, tak jsem souhlasila. Trochu s těžkým srdcem protože vím, že až na něco nebude mít, stejně to zatáhnu já a zrovna nebyla u nás nejlepší finanční situace. O nějakou dobu později hlásím, že to teda přišlo, a ona mi dává obálku s 2000, že to stálo to z teleshopingu co chtěla ona, zbytek ať si doplatíme…
@Anonymní píše:
Ta autoškola mi něco připomněla…není to teda letošní, ale dárek od mámy. Nemůžu psát co, je to tak specifické, že kdo nás zná by to poznal, a urážet veřejně ji zas nechci. Prostě měla nápad nám s manželem společně koupit věc z teleshopingu. Ten nápad sám o sobě byl super, nadchlo mě to, jen jsem řekla, že z teleshopingu ne, to jsou vyhozené peníze. Kvalitnější to ale bylo dost drahé, kolem 6000, tak jsem jí řekla ať se na to vykašle, ona peněz moc nemá a naopak my jí dáváme dárky do domácnosti, co si koupit nemůže. A ona že ne ne, nebyla na dovolené, našetřila, mám to objednat. Překvapilo mě to, ale vzhledem k tomu, že ona v takové ceně dárky od nás dostává, říkala jsem si, že to asi jednou chce vrátit, tak jsem souhlasila. Trochu s těžkým srdcem protože vím, že až na něco nebude mít, stejně to zatáhnu já a zrovna nebyla u nás nejlepší finanční situace. O nějakou dobu později hlásím, že to teda přišlo, a ona mi dává obálku s 2000, že to stálo to z teleshopingu co chtěla ona, zbytek ať si doplatíme…
Taky hustý. Ale určitě to nemyslela zle
.
@opozice Vysavač mám, pokud bych ale dostala pod stromeček roboticky vysavač, tak bych se nezlobila
.
@Alriga No jo, pro dceru, třeba jsem ale starší než tvoje dcera.
@opozice Jakože dostanu dárek a řeknu ten se mi nelíbí, tak ro přijde divný mě. Každý asi prožíváme svátky jinak. Já k tomu nepotřebuju milion dárků, stačí jeden hezký od srdce a pohodu. Pokud někdo v rodině ví, že jsem řekla, že něco konkrétní pod stromeček nechci a že to ani není kam dát (pravda pravdouci) a on to stejně koupí, tak co chceš s takovým člověkem řešit
.
Díkybohu že my si v rodině nasloucháme. O překvapení už teda dávno většinou nejde, jen pro děti samozřejmě.
@jahodacervena píše:
.
Tak zrovna trička z Bastard.cz mám ráda, nosím je většinou na doma nebo na nějakou grilovací apod. akci. Ani dedolesky mi nevadí. Ale asi he každýmu jasný, že se to nenosí na každou příležitost.
@jahodacervena píše:
@opozice Vysavač mám, pokud bych ale dostala pod stromeček roboticky vysavač, tak bych se nezlobila.
@Alriga No jo, pro dceru, třeba jsem ale starší než tvoje dcera.
@opozice Jakože dostanu dárek a řeknu ten se mi nelíbí, tak ro přijde divný mě. Každý asi prožíváme svátky jinak. Já k tomu nepotřebuju milion dárků, stačí jeden hezký od srdce a pohodu. Pokud někdo v rodině ví, že jsem řekla, že něco konkrétní pod stromeček nechci a že to ani není kam dát (pravda pravdouci) a on to stejně koupí, tak co chceš s takovým člověkem řešit.
Tak dobrý, raději, než říci pravdu, tak budeš dělat přetvářku, jak jsi s dárkem spokojena. ![]()
@opozice píše:
Tak dobrý, raději, než říci pravdu, tak budeš dělat přetvářku, jak jsi s dárkem spokojena.
Tak asi záleží jak komu. S mámou si o tom promluvíme úplně v pohodě, ale to naštěstí není nutné. Letošní lístek na Scorpions jí omlacet o hlavu nebudu, zvlášť, když jdeme spolu
. 80leté tetě nebudu říkat, že ta kýčovitá svíčka ve tvaru stromečku se mi fakt nehodí. Teta mi dává dárek jen na Vánoce, k narozkám jsme to odpískaly, tak to jednou v roce přežiju.