Nejtrapnější dárek

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
28075
26.12.21 09:07
@Kockazvysocan píše:
Tak asi záleží jak komu. S mámou si o tom promluvíme úplně v pohodě, ale to naštěstí není nutné. Letošní lístek na Scorpions jí omlacet o hlavu nebudu, zvlášť, když jdeme spolu :mrgreen:. 80leté tetě nebudu říkat, že ta kýčovitá svíčka ve tvaru stromečku se mi fakt nehodí. Teta mi dává dárek jen na Vánoce, k narozkám jsme to odpískaly, tak to jednou v roce přežiju.

ta reakce patřila jahůdce, která tam píše o dělání překvapené, jak se jí ty dárky líbí. V podstatě šlo o dělání komedie při přebírání dárků jak je spokojena a potom je vyhodí. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
26.12.21 09:11

@opozice Takže ty kdyby si dostala pod stromeček kuchynskeho robota, o kterém jste se s dotyčným člověkem bavili a říkala si mu, ať ho nekupuje, že je to drahý a že ho kam nemáš dát a pak ho dostala pod stromeček, tak by si znova zopakovala to, co si mu říkala před Vánoci…to je jak u blbecku na dvorecku.
A s tím trikem, pokud tě ten nápis vystihuje, tak OK, ale když ten nápis sedí na toho, kdo ti to dal a sebou to nemá vlastně co dělat…? Jak bys to tedy vykomunikovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
26.12.21 09:18
@jahodacervena píše:
@opozice Takže ty kdyby si dostala pod stromeček kuchynskeho robota, o kterém jste se s dotyčným člověkem bavili a říkala si mu, ať ho nekupuje, že je to drahý a že ho kam nemáš dát a pak ho dostala pod stromeček, tak by si znova zopakovala to, co si mu říkala před Vánoci…to je jak u blbecku na dvorecku.
A s tím trikem, pokud tě ten nápis vystihuje, tak OK, ale když ten nápis sedí na toho, kdo ti to dal a sebou to nemá vlastně co dělat…? Jak bys to tedy vykomunikovala?

srovnej si pohlaví, nejsem žena. A pokud něco chci, tak si to koupím. U nás už rodina a blízcí tohle ví a nějaké pičovinky by nekoupili. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
26.12.21 09:29

@opozice Jahůdka ale nepíše, že se přetvařuje, jahůdka náhodí poker face a snaží se, aby darovatel nebyl naštvaný. Jen tedy dárek by měl být pro togo, kdo ho dostává a ne pro to, aby měl radost darovatel :nevim:. Omlouvám se špatně použití rod :oops:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
26.12.21 09:33
@jahodacervena píše:
@opozice Jahůdka ale nepíše, že se přetvařuje, jahůdka náhodí poker face a snaží se, aby darovatel nebyl naštvaný. Jen tedy dárek by měl být pro togo, kdo ho dostává a ne pro to, aby měl radost darovatel :nevim:. Omlouvám se špatně použití rod :oops:.

no dobře, možná jsi to v počátku blbě napsala, ale jinak cítila. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
26.12.21 09:37
@opozice píše:
ta reakce patřila jahůdce, která tam píše o dělání překvapené, jak se jí ty dárky líbí. V podstatě šlo o dělání komedie při přebírání dárků jak je spokojena a potom je vyhodí. :mrgreen: :mavam:

Já vim, jak si to myslel a komu psal.

Ale asi je zbytečné to říkat úplně všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
26.12.21 09:40
@Kockazvysocan píše:
Já vim, jak si to myslel a komu psal.Ale asi je zbytečné to říkat úplně všem

všem ne, jen těm, co se v tom uvidí. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
26.12.21 09:58
@opozice píše:
všem ne, jen těm, co se v tom uvidí. :mrgreen: :mavam:

No ale uznej, že 80leté tetě bevudu říkat, že je to kýč. To můžu říct msmě nebo sestře (tu ostatně nemám :mrgreen: ) a s mámou se mi to nejspíš nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
26.12.21 10:03
@Kockazvysocan píše:
No ale uznej, že 80leté tetě bevudu říkat, že je to kýč. To můžu říct msmě nebo sestře (tu ostatně nemám :mrgreen: ) a s mámou se mi to nejspíš nestane.

tak pokud máš 80letou tetu, která ti dává dárky za tisíce, to potom jo, aby ji z toho neklepla pepka. O svíčce, jak bylo uváděno není řeč. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
26.12.21 10:06

@opozice Spíš si v tom viděl něco jiného, než já jsem myslela :) každopádně já dokážu být vděčná za jakýkoliv dárek a abych to trochu odlehcila, tak moje ségra mi darovala mýdlo na ruce zabalené v strečce (nevím, jak se to píše). Zasmála jsem se a poděkovala, mýdlo krásně vonělo a věděla jsem, že v přepočtu na její jmění to byl drahy dárek a od srdce darovany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
26.12.21 10:10
@jahodacervena píše:
@opozice Spíš si v tom viděl něco jiného, než já jsem myslela :) každopádně já dokážu být vděčná za jakýkoliv dárek a abych to trochu odlehcila, tak moje ségra mi darovala mýdlo na ruce zabalené v strečce (nevím, jak se to píše). Zasmála jsem se a poděkovala, mýdlo krásně vonělo a věděla jsem, že v přepočtu na její jmění to byl drahy dárek a od srdce darovany.

já ti teď rozumím, ale přečti si tvůj první článek a budeš se na to dívat jinak. Tam to vyznělo jinak. Už to nebudeme řešit. :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
26.12.21 10:16
@opozice píše:
tak pokud máš 80letou tetu, která ti dává dárky za tisíce, to potom jo, aby ji z toho neklepla pepka. O svíčce, jak bylo uváděno není řeč. :mrgreen: :mavam:

Ne, o dárky za tisíce nejde, svíčka stála 69.90, byla i s cenovkou. Ale potěšilo to, i když skončí na dně odpadkového koše, protože tohle nemůžu ani poslat dál :mrgreen:. Ale z principu věci jí to říkat nebudu a budu podobnou ptákovinu očekávat i za rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
26.12.21 10:23
@Kockazvysocan píše:
Ne, o dárky za tisíce nejde, svíčka stála 69.90, byla i s cenovkou. Ale potěšilo to, i když skončí na dně odpadkového koše, protože tohle nemůžu ani poslat dál :mrgreen:. Ale z principu věci jí to říkat nebudu a budu podobnou ptákovinu očekávat i za rok

tady vidíš, že teta moc inteligence nepobrala, nemůžu to napsat jinak. Žádný dárek se nemá dávat s cenovkou. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
26.12.21 10:25
@opozice píše:
tady vidíš, že teta moc inteligence nepobrala, nemůžu to napsat jinak. Žádný dárek se nemá dávat s cenovkou. :zed: :zed:

Moje teta je nsopak velice chytrá, ale je jí už těch 80 a prostě už si něco neuvědomuje. Ale říkat jí to? Proč? Nejde o přetvářku, ale o empatii se seniorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
26.12.21 10:37
@Kockazvysocan píše:
Moje teta je nsopak velice chytrá, ale je jí už těch 80 a prostě už si něco neuvědomuje. Ale říkat jí to? Proč? Nejde o přetvářku, ale o empatii se seniorem.

Presne tak. Je super, ze v 80 letech si dala tu praci zajit svicku koupit. Navic v 80 to zrovna cloveku palit nebude, aby vymyslel super darky.

Ja si vzdycky cenila snahu babicky, kdyz mi dala darek. A co bylo super, ze opravdu dovedla sehnat. Kdyz jsem ji rekla, ze chci pro mimco osusky a malou deku, koupila super poctive kvalitni osusky, ale deku obri, to nepochopila. Nikdy jsem ji to nerekla, ze je to spatne. Podekovala jsem, deku, co jsem chtela jsem si dokoupila, a i presto byla rada, ze se babi snazi a je schopna v tomto veku (taky pres 8o) fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí