Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@ZustanSeMnou píše:
Jo aha..
Díky.
Tak ale stejně si myslím, že třeba po týdnu v izolaci uz je to ok, ty roušku, on roušku
Tak izolace je 14 dni z urciteho duvodu.
@vokishka píše:
Tak izolace je 14 dni z urciteho duvodu.
Ano, je, souhlasím.
Nicméně si myslím, že pouziti roušky, desinfekce, se nemůže nic stat
@ZustanSeMnou píše:
Jo aha..
Díky.
Tak ale stejně si myslím, že třeba po týdnu v izolaci uz je to ok, ty roušku, on roušku
Nwm, no.. můj muž a nejmladší byli tou dobou dost ko. Není to koser
My jsme si loni nadělili s partnerem popelnici, potřebovali jsme ji. Stavíme, peněz není nazbyt, raději koupíme dárek ostatním. Letos máme na splněno za Vánoce, svátky, narozeniny, koupili jsme si lístky na koncert.
Plus samozřejmě si darujeme nějakou drobnost. Letos jsem partnerovi ušila přívěšek na klíče ve tvaru medvěda, který drží ping pong pálku (miluje medvědy a hraje pinčes).
Já si letos přála od rodičů sadu kořenek (nádob), od partnerových rodičů dostaneme kontaktní grill a k narozeninám (v lednu) si přeji parní mop.
Nemusím dostávat jen „rozmazlující dárky“.
@AnnieTRoj píše:
My jsme si loni nadělili s partnerem popelnici, potřebovali jsme ji. Stavíme, peněz není nazbyt, raději koupíme dárek ostatním. Letos máme na splněno za Vánoce, svátky, narozeniny, koupili jsme si lístky na koncert.
Plus samozřejmě si darujeme nějakou drobnost. Letos jsem partnerovi ušila přívěšek na klíče ve tvaru medvěda, který drží ping pong pálku (miluje medvědy a hraje pinčes).Já si letos přála od rodičů sadu kořenek (nádob), od partnerových rodičů dostaneme kontaktní grill a k narozeninám (v lednu) si přeji parní mop.
Tvl popelnici ![]()
Ač jsem pro praktické dárky, popelnice mi přijde už moc;)
@Capricorn61
Já myslím, že to táta myslel tak, jako že je to něco, co bys chtěla…No nedomyslel jak nevhodné to je. Já třeba mámě koupila luxusní podprsenku, kterou by si sama nekoupila ale přála si takovou mít, byla ráda, dala jsem jí to jen mezi náma, ne před lidma. Ona mi kalhotky kupuje často, nějak to zůstalo z dětství, a na podprdu jsem ji teď dokonce zaukolovala ať mi pro mojí oblíbenou dojde, neměla jsem čas tam jít sama. Samozřejmě všechno k běžnému nošení, ale já nějaké sexy prádlo stejně nenosím.
@ZustanSeMnou
My jsme si taky v době, kdy fakt peníze nebyly a zarizovali jsme bydlení, kupovali společné dárky ve formě vybavení…třeba stůl s židlemi:D společné dárky zůstaly, teď už je to teda spíš něco společného pro radost. Teda kromě roku kdy mě manžel přemluvil že moc moc moc chce xbox, na ten jsem v životě nesahla, pro mě to dárek nebyl, ale on skemral jak malej tak, že jsem to nemohla odmítnout ![]()
@Anonymní píše:
@ZustanSeMnou
My jsme si taky v době, kdy fakt peníze nebyly a zarizovali jsme bydlení, kupovali společné dárky ve formě vybavení…třeba stůl s židlemi:D společné dárky zůstaly, teď už je to teda spíš něco společného pro radost. Teda kromě roku kdy mě manžel přemluvil že moc moc moc chce xbox, na ten jsem v životě nesahla, pro mě to dárek nebyl, ale on skemral jak malej tak, že jsem to nemohla odmítnout
Stůl s židlemi atd, chápu, ale popelnice mi přišla prostě vtipná
@AnnieTRoj píše:já popelnici kdysi dostala od obce, dneska se musí kupovat?
Plus samozřejmě si darujeme nějakou drobnost. Letos jsem partnerovi ušila přívěšek na klíče ve tvaru medvěda, který drží ping pong pálku (miluje medvědy a hraje pinčes).Já si letos přála od rodičů sadu kořenek (nádob), od partnerových rodičů dostaneme kontaktní grill a k narozeninám (v lednu) si přeji parní mop.
Taky večer distwnu lístek na koncert, na Scorpions. Na co jdete vy? Hlavně aby to vůbec bylo. Už od roku 2020 mám na lednici lístek na Oldies festival do Ostravy ![]()
@Anonymní píše:
@ZustanSeMnou
My jsme si taky v době, kdy fakt peníze nebyly a zarizovali jsme bydlení, kupovali společné dárky ve formě vybavení…třeba stůl s židlemi:D společné dárky zůstaly, teď už je to teda spíš něco společného pro radost. Teda kromě roku kdy mě manžel přemluvil že moc moc moc chce xbox, na ten jsem v životě nesahla, pro mě to dárek nebyl, ale on skemral jak malej tak, že jsem to nemohla odmítnout
Já jsem exovi na Xbox taky přispěla, ale byl zo dárek čistě pro něj a heho dítě. Exe by naštěstí nenapadlo považovat to za rodinný dárek a kdyby, tak bych řádila, protože já na to v životě nesáhla
@Mar94 tak s manželem jsme hodně let a tohle by mne prostě nenadal. Ví jaký na to mam názor. Když dárek tak jen pro sebe ne že to je do domácnosti
Letos mám co přemýšlet, manžel je až moc tajemný a ještě se u toho blbě směje a má radost že já nic nevím. Vím část co jsme si napsala do dopisu, ale ten zbytek nevím. Ale manžel taky asi bude překvapený
Takže spotřebič beru pro všechny tak proč bych ho měla dostávat jen já? manžel teda často chce nějaké nářadí, ale to je fakt jen pro něj. naposled jsme si chtěla něco opravit a jen jsme si říkala že když vidím jak s tím pracuje manžel tak na pohodu a já za 5 minut byla celá mokrá. nakonec jsem postel podložila knížkami
manžel to měl opravené za 5 minut. jen říkal že to bylo celé prokousané a já říkám že to netuším a manžel že to byl ten náš psí bobr co ničí všechen nábytek
![]()
Od bývalého matka mi jednou nadělila zubní pastu.
a pak od současné tchýně jsem jedny Vánoce dostala pánský sprchový gel a ty další mlékovku. ![]()
@Kockazvysocan píše:
já popelnici kdysi dostala od obce, dneska se musí kupovat?Taky večer distwnu lístek na koncert, na Scorpions. Na co jdete vy? Hlavně aby to vůbec bylo. Už od roku 2020 mám na lednici lístek na Oldies festival do Ostravy
U nás se všude musí kupovat. Stála asi 900. Nám to přišlo vtipné, ale kupovali bychom ji tak jako tak, jen to vyšlo před Vánocemi, ale pod stromeček jsme ji nedali
.
Půjdeme na Avanged Sevenfold
. V červnu, když to vyjde, ale máme pojištění na covid
.
@ZustanSeMnou píše:
Stůl s židlemi atd, chápu, ale popelnice mi přišla prostě vtipná
Nám taky. Ale vánoční dárky extrémně neprožíváme. Jo, snažíme se druhého potěšit, ale většinou drobností. Vše cpeme do stavby (nemáme hypo) a raději obdarujeme druhé, než sebe.
@Anonymní píše:
@Capricorn61
Já myslím, že to táta myslel tak, jako že je to něco, co bys chtěla…No nedomyslel jak nevhodné to je. Já třeba mámě koupila luxusní podprsenku, kterou by si sama nekoupila ale přála si takovou mít, byla ráda, dala jsem jí to jen mezi náma, ne před lidma. Ona mi kalhotky kupuje často, nějak to zůstalo z dětství, a na podprdu jsem ji teď dokonce zaukolovala ať mi pro mojí oblíbenou dojde, neměla jsem čas tam jít sama. Samozřejmě všechno k běžnému nošení, ale já nějaké sexy prádlo stejně nenosím.
Nezlob se na me, ale i kdybych si strasne moc prala sexy pradlo, tak myslim, ze ho rozhodne nemaji kupovat a uz vubec ne vybirat rodice.
Obzvlast otec. ![]()
Psala jsem, ze mi mama kupuje kalhotky, ze mi to nevadi a beru to, protoze to je klasicke spodni pradlo a preci jen mi mama x let kalhotky prala. A s mamou bych klidne podprdu kupovat sla, i kdybych se v tom mela pred ni ukazat. Protoze to je spodni pradlo, ktere zakryva intimni casti tela.
Ale vylozene prusvitne krajkovane pradlo, podvazky, to je erotika, to je neco, co by rodice porizovat svym detem (a je jedno, kolik jim je) nemeli!
To pradlo bylo krajkovane, pruhledne, takze co si mam o tom myslet? Ze si me v nem otec predstavoval?
![]()
Ani s umyslem, ze bych neco takoveho chtela mi to nema davat.
To si rovnou muzu letos rozbalit vibrator se stejnym argumentem - ze si myslel, ze bych ho chtela.
![]()