Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Mar94 loni jsem chtěla roboticky vysavač a letos nový toastovac. Když si to někdo přeje tak proč ne, když ale žena nenávidí takové dárky tak je to vrchol ignorace to dávat furt dokola.
@Maminkaha píše:
Děti dostávají dárky po jiných dětech, částečně poškozené (zašitý plyšák) nebo např. částečně vymalované omalovánky. Nejlepší je, že tchýně se tím vůbec netají, ještě klidně řekne, že hračka je kvalitní, protože už si s ní hrály 3 děti a ještě vydržela. A mimochodem nedělá to proto, že by měla málo peněz.
M
Nene…
![]()
@Capricorn61 píše:
Chtela jsem dat anonym, protoze je mi doted trapne.I ted jak to pisu se citim nekomfortne a trapne.
![]()
Jednou jsem od vlastniho taty dostala pod stromek krajkovane sexy spodni pradlo z wishe.
Dodnes nechapu, proc mi to dal? Jsem se mu v tom mela ukazat?![]()
Nebo mu to jen prislo jako super darek?
No teda to je mazec. Asi u toho myslel na Tvého frajera. A nebo to objednal pro mámu a když to přišlo, nezdála se mu velikost ![]()
@ZustanSeMnou čekala jsem, kdo první nepochopí pointu. Máš vánočního bludišťáka ![]()
@Kockazvysocan píše:
No teda to je mazec. Asi u toho myslel na Tvého frajera. A nebo to objednal pro mámu a když to přišlo, nezdála se mu velikost
No dobre, ale i presto - proc by to daval otec dceri? Jakoze me by nenapadlo dat jak svym detem nebo rodicum ci komukoliv jinemu sexy spodni pradlo. ![]()
@terien píše:
@ZustanSeMnou čekala jsem, kdo první nepochopí pointu. Máš vánočního bludišťáka
Prosím o vysvětlení pointy.diky ![]()
Mám ráda prakticke darky. Rekla jsem si o robovysavac.
Loni jsem dostala od muze smradlave svicky a vune asi záchod, nevim kazdopadne tam skoncily, hrklo ve me pri rozbaleni, ale usmivala jsem se jakoze nic… teda dalsi darek byl krasny retizek s priveskem a mobil, takze jsem to opomenula. Takze nakonec dobrý
jemu jsem nic neřekla, dar je dar, nejsem vychovaná ofrňovat nos.
@Capricorn61 píše:
No dobre, ale i presto - proc by to daval otec dceri? Jakoze me by nenapadlo dat jak svym detem nebo rodicum ci komukoliv jinemu sexy spodni pradlo.
Je to takový úchylný no, až pedofilní. Kolik ti bylo?
@Anna766 píše:
Neco kolem 2o let
@Capricorn61 píše:
Neco kolem 2o let
Tak to jo.Ale stejně je to divný. To jsi asi nikdy nevzala na sebe viď?
@Sany80s píše:
Já jsem za praktické dárky ráda. Věci typu šperky, parfémy, oblečení a dovolenou, si hodlám kupovat tak, že si je vyberu, protože prostě nesnáším, když to pro mě vybírá někdo jiný. A sentimentální věci mě obvykle netěší.
Takže klidně i čističe, spotřebiče, alespoň nemusím ztrácet čas a peníze nakupováním.
To mám podobně. Čistič na WC se vždy nějak upotřebí, což se o serepetickach či ne zcela zředěných věcech typu parfém, šperk, moc říct nedá.
O vysavači s vytiracem v jednou uvažuji ke
svym kulatinam.
K Vánocům letos uvítám funkční triko, poukaz na masáž či nějaký hezký voňavý sprcháč. A budu spokojená. Tak by se mi siknul nový hrnec, už ho kupuju půl roku a vždycky se z nakupaku vrátím bez hrnce, zato s hafem školních potřeb či oblečení pro haranty. ![]()
@Anna766 píše:Neco kolem 2o let
@Anna766 píše:
Tak to jo.Ale stejně je to divný. To jsi asi nikdy nevzala na sebe viď?
Doma jsem to opatrne, az stitive prenesla do kose.
Ano, az tak.
Vzit to na sebe by mi neslo
@Capricorn61 píše:
No dobre, ale i presto - proc by to daval otec dceri? Jakoze me by nenapadlo dat jak svym detem nebo rodicum ci komukoliv jinemu sexy spodni pradlo.
No já tě naprodto chápu. Mě by byli trapně i teď v 45 dostat to třeba od mámy. A svým dcerám bych to taky nekoupila
@ZustanSeMnou píše:
@Tamtama pracku můžeš objednat po netu, dovezou ti ji, tak si vezmeš roušku.
Bez pračky ani týden
Vím, ale potrebuju nejdřív zlikvidovat starou, abych novou měla kam dát. A na staré mám sušičku, to sama fakt nedám ![]()