Nejtrapnější dárek

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1557
24.12.21 13:31

@Tamtama
Oni ti starou hned odvezou, a novou i zapoji. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
24.12.21 13:33
@Kockazvysocan píše:
No já tě naprodto chápu. Mě by byli trapně i teď v 45 dostat to třeba od mámy. A svým dcerám bych to taky nekoupila

Presne tak. Ja mam proste krajkove pruhledne pradlo spojene s erotikou. A erotiku mam spojenou pouze s partnerem, s nikym jinym. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
24.12.21 13:35
@Capricorn61 píše:
Presne tak. Ja mam proste krajkove pruhledne pradlo spojene s erotikou. A erotiku mam spojenou pouze s partnerem, s nikym jinym. 🙂

No jistě. No a řešila si to s otcem někdy později? A nebo s mámou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
24.12.21 13:38

@Capricorn61 8o 8o 8o nevím, zda bych ještě vůbec někdy měla k otci normální vztah… Co si mu na to pověděla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64933
24.12.21 13:38
@ZustanSeMnou píše:
@Tamtama
Oni ti starou hned odvezou, a novou i zapoji. ;)

No v dobe, jdy jsem v izolaci nebo karantene je hodne neseriozni si nekoho zvat do bytu. Takze správně pocka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148206
24.12.21 13:42
@Tamtama píše:
Vím, ale potrebuju nejdřív zlikvidovat starou, abych novou měla kam dát. A na staré mám sušičku, to sama fakt nedám :lol:

Starou ti odvezou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148206
24.12.21 13:42
@ZustanSeMnou píše:
@Tamtama
Oni ti starou hned odvezou, a novou i zapoji. ;)

Tak. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.12.21 13:43

Nejtrapnejsi darek- jako mladá jsem na narozeninove party dostala od kamaráda osvezovac na záchod:D jako pamatuju si ho přesně doteď, to se musí nechat

• Citovat
  • Upravit
24992
24.12.21 13:44

Ja kdysi kalhotky od táty dostala, chtěla jsme je, bylo to vánoční dvojbalení z tchiba, mám je dodnes, tehdy mi bylo tak 13? nejsou vyloženě postelový, ale krajka tam je. Pamatuju si, že pro ně jel, že jsem mu hledala, kdy má tchibo otevřeno.

jako dárek by mě urazila použitá věc, přístroje do domácnosti mi nijak žíly netrhají, neberu to jako osobní dárek, ale dárek pro rodinu, ikdyž to rozbaluji já. problém by byl, kdyby to byl jediný dárek. Před par lety jsem dostala karcher čistič na okna, a je fakt top.

já jako dítě jednou trapný dárek dala, naštěstí se k tomu nikdy nikdo nevracel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
24.12.21 13:46
@Anonymní píše:
Nejtrapnejsi darek- jako mladá jsem na narozeninove party dostala od kamaráda osvezovac na záchod:D jako pamatuju si ho přesně doteď, to se musí nechat

Nechápu, že toto někoho napadne, to snad radši nic nedostanu, to je jak výsměch, Ti moh' ještě k tomu dát roličku toaleťáku. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
24.12.21 13:47
@Kockazvysocan píše:
No jistě. No a řešila si to s otcem někdy později? A nebo s mámou?

Jelikoz jsou nasi od sebe, mama nastesti u toho nebyla. Ted nevim, jestli jsem ji to rikala, nebo to radsi nerikala.

@Hiavnaan píše:
@Capricorn61 8o 8o 8o nevím, zda bych ještě vůbec někdy měla k otci normální vztah… Co si mu na to pověděla?

Uz si nepamatuji, ale vim, ze se strasne dival na mou reakci… Ja se tvarila asi tak 8o :oops: a nechapala… Ani jsem to nijak neprohlizela, nerozkladala, abych si to prohledla, proste jsem to jen nekam odlozila nebo spis zahodila.
A vztah k nemu? No to vis, ze se me to dotklo a narusilo to… Proste predstava, ze videl pradylko a rekl si -, hmmm, to by mohlo moji dceri sluset… :poblion: Doufam, fakt prosim doufam, ze to kupoval nejake svoji „kamaradce“ (kterymi se chlubi mimochodem), a ze jen nesedela velikost a nenapadlo ho nic lepsiho, nez to nekomu darovat, treba dceri, ze. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
24.12.21 13:48
@Sedmnactnulajedna píše:
Nemůžu si přímo stěžovat, protože obvykle to myšlenku má, ale prostě tomu zpravidla kousíček chybí:
Boty velikosti 42 (ale ty si přece vždycky kupuješ 42) (ehm, nikdy, vešla bych se tam dvakrát), základní konverzační fráze v jazyce, kterým plynule mluvím, balík sladkostí (sladkosti nejím), kabelka v barvě, která se mi opravdu, ale opravdu nehodí k žádnému kusu oblečení ani obuvi, váha s tukoměrem (vážím se pouze u lékaře a s hmotností ani podílem tělesného tuku nemám nejmenší problém), svetr, který bych nikdy nevzala na sebe, poukázka na let balónem (ve výšce nad dva metry dostávám infarkt)…
:lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
24.12.21 13:51

Ja teda taky miluju prakticky darky. Ne, ze by jsme byli uplne chudy, ale na robotickej vysavac bych proste nemela… na susicku, nebo mycku na nadobi ani nemluvim…ano jsou to darky pro vsechny, ale cas to usetri hlavne mne. Jo kdyby to bylo z druhe ruky, tak asi nejsem uplne nadsena…jinak mame tyhle prakticke darky radi s manzelem oba…neni stastnejsi, nez kdyz dostane nejake vybaveni do dilny :)
A drogerie me jako darek taky neurazi :) Co mi vadi jsou ty keramicky postavicky, ktery fakt jen chytaji prach..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
24.12.21 13:52
@Hiavnaan píše:
Nechápu, že toto někoho napadne, to snad radši nic nedostanu, to je jak výsměch, Ti moh' ještě k tomu dát roličku toaleťáku. 8o

Tak ted to trosku zabiju, ale jednou kdyz babi (pres 80 let) slavila narozky, tak krom darecku (mela jich dost, vzdycky ode me promyslene, pro ni prakticke, ale i vyrobene, vzdycky z nich mela radost), tak jsem ji zabalila ctyrvrstvy toaletak s motivem rocniho obdobi. Kdyz ten obri balik vzala, zdesila se, co tam bude. Jak to rozbalovala a videla toaletak, nemohla se prestat smat. :mrgreen: Ale samozrejme, ze mela jine darky a chapala, ze se mi libilo, ze to je s motivem rocniho obdobi, a ze jsem ji zas chtela ukazat, ze neco takoveho existuje. :lol: Takze nekdy to potesit dovede, ale jak pisu - musi to byt brano jako recese a nesmi to byt jediny darek. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26850
24.12.21 13:52
@MaxBlack píše:
Já jednou dostala od ex celofanovvy pytlík, který byl prázdný. Prý si mám představit, že jsou v něm náušnice, které jsem si přála. :pankac:

To i Mr. Bean koupil aspon obrazek :lol: :lol: :lol:
Se nedivim, ze je to ex :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí