Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Kockazvysocan píše:
Samozřejmě, ale představovat každého chlapa, který mi projde rukama, mi nepřijde fajn. Navíc my po rozvodu už v novém partnerství cca 6 let žily, takže opravdu jim nechci nikoho nového představovat. Nikdy nemám jistotu, že zo vyjde, ale aspoň trochu poznat ho a jistá si být musím.
dnes ta jistota, jestli to vyjde je vachrlatá. Spousta chlapů /ženáčů/ se vydává za rozvedené, svobodné, což je trapárna ještě větší a právě nejlépe se to pozná, kdy jsou ty svátky, víkendy, kdy "musí " trávit čas s rodinou. Ve všední dny se jim lehko prchá k té druhé.
![]()
@opozice píše:
dnes ta jistota, jestli to vyjde je vachrlatá. Spousta chlapů /ženáčů/ se vydává za rozvedené, svobodné, což je trapárna ještě větší a právě nejlépe se to pozná, kdy jsou ty svátky, víkendy, kdy "musí " trávit čas s rodinou. Ve všední dny se jim lehko prchá k té druhé.![]()
Bohužel je to tak, respektive může být. Ale tak to já k němu jezdím, takže tohle na 99%vim, že ve vztahu není. Jezdím k němu jak ba víkend, tak v týdnu
@Kockazvysocan píše:
Bohužel je to tak, respektive může být. Ale tak to já k němu jezdím, takže tohle na 99%vim, že ve vztahu není. Jezdím k němu jak ba víkend, tak v týdnu
známý, ne kamarád má stejně jako ta jeho kočka stříavou péči s dětma a tak v době, kdy jsou sami tráví ten týden společně a týden každý zvlášť. Až se to „usadí“ tak se sestěhují k sobě. Těch variant je více. ![]()
@opozice píše:
známý, ne kamarád má stejně jako ta jeho kočka stříavou péči s dětma a tak v době, kdy jsou sami tráví ten týden společně a týden každý zvlášť. Až se to „usadí“ tak se sestěhují k sobě. Těch variant je více.
No jistě, ale furt nechápu, co to má společného s tím, že do toho po měsíci nnechceme tahat děti
.
@Kockazvysocan píše:
No jistě, ale furt nechápu, co to má společného s tím, že do toho po měsíci nnechceme tahat děti.
vůbec nic, možná to jen tak působí. Ani nevím, kolik jim je roků, aby ten názor byl směrodatný, to spíše byla ode mě jen poznámka. ![]()
@opozice píše:
vůbec nic, možná to jen tak působí. Ani nevím, kolik jim je roků, aby ten názor byl směrodatný, to spíše byla ode mě jen poznámka.
Já to beru. Jen jsou tu diskuse, kdy ženský dostávají ba frak, že děti do vztahů tahají mic brzo a tohle je přesný opak.
Nejmladšímu jsou 4, nejstaršímu 15.
@Kockazvysocan píše:
Já to beru. Jen jsou tu diskuse, kdy ženský dostávají ba frak, že děti do vztahů tahají mic brzo a tohle je přesný opak.
Nejmladšímu jsou 4, nejstaršímu 15.
týýý jo dost veliký rozdíl. Já to spláchl najednou.
![]()
@opozice píše:
týýý jo dost veliký rozdíl. Já to spláchl najednou.![]()
To jsou všechny děti dohromady, ne moje. Já je mám 1,5 roku od sebe
@Anonymní píše:
Tak na muj “darek” asi nic nema… Ja dostala od svojeho obalku, v ni byly papiry k vyplneni na autoskolu.. kdyz jsem obalku otevrela, tak mi jen vesele rekl, ale zaplatit si ji uz musis sama..![]()
opravdu to nerekl ze srandy, bohuzel si spousty veci neuvedomuje a tohle je asi posledni kapka.. no, musela jsem to aspon takto ventilovat, protoze me to strasne mrzi..
Tvůj partner je de^bil. Poslala by ho někam. ![]()
@Anonymní píše:
Tak na muj “darek” asi nic nema… Ja dostala od svojeho obalku, v ni byly papiry k vyplneni na autoskolu.. kdyz jsem obalku otevrela, tak mi jen vesele rekl, ale zaplatit si ji uz musis sama..![]()
opravdu to nerekl ze srandy, bohuzel si spousty veci neuvedomuje a tohle je asi posledni kapka.. no, musela jsem to aspon takto ventilovat, protoze me to strasne mrzi..
„ASI poslední kapka“?
Máš nějakou sebeúctu?
@me57h píše:
Já dostala letos malou tabuli s křídou a kosmetický balíček nějakého šuntu, co nepoužívám. Řekla jsem sice, co bych si představovala, ale nedostala jsem to.Klasika, jako každé Vánoce, co nadělám no. Si to budu muset koupit sama.
asi si víc nezasloužíš, ježíšek vše vidí ![]()