Nejtrapnější dárek

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
28075
25.12.21 10:29
@Kockazvysocan píše:
Samozřejmě, ale představovat každého chlapa, který mi projde rukama, mi nepřijde fajn. Navíc my po rozvodu už v novém partnerství cca 6 let žily, takže opravdu jim nechci nikoho nového představovat. Nikdy nemám jistotu, že zo vyjde, ale aspoň trochu poznat ho a jistá si být musím.

dnes ta jistota, jestli to vyjde je vachrlatá. Spousta chlapů /ženáčů/ se vydává za rozvedené, svobodné, což je trapárna ještě větší a právě nejlépe se to pozná, kdy jsou ty svátky, víkendy, kdy "musí " trávit čas s rodinou. Ve všední dny se jim lehko prchá k té druhé. :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
25.12.21 10:33
@opozice píše:
dnes ta jistota, jestli to vyjde je vachrlatá. Spousta chlapů /ženáčů/ se vydává za rozvedené, svobodné, což je trapárna ještě větší a právě nejlépe se to pozná, kdy jsou ty svátky, víkendy, kdy "musí " trávit čas s rodinou. Ve všední dny se jim lehko prchá k té druhé. :mrgreen: :nevim:

Bohužel je to tak, respektive může být. Ale tak to já k němu jezdím, takže tohle na 99%vim, že ve vztahu není. Jezdím k němu jak ba víkend, tak v týdnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
25.12.21 10:47
@Kockazvysocan píše:
Bohužel je to tak, respektive může být. Ale tak to já k němu jezdím, takže tohle na 99%vim, že ve vztahu není. Jezdím k němu jak ba víkend, tak v týdnu

známý, ne kamarád má stejně jako ta jeho kočka stříavou péči s dětma a tak v době, kdy jsou sami tráví ten týden společně a týden každý zvlášť. Až se to „usadí“ tak se sestěhují k sobě. Těch variant je více. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
25.12.21 10:52
@opozice píše:
známý, ne kamarád má stejně jako ta jeho kočka stříavou péči s dětma a tak v době, kdy jsou sami tráví ten týden společně a týden každý zvlášť. Až se to „usadí“ tak se sestěhují k sobě. Těch variant je více. :roll:

No jistě, ale furt nechápu, co to má společného s tím, že do toho po měsíci nnechceme tahat děti :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
25.12.21 11:04
@Kockazvysocan píše:
No jistě, ale furt nechápu, co to má společného s tím, že do toho po měsíci nnechceme tahat děti :think:.

vůbec nic, možná to jen tak působí. Ani nevím, kolik jim je roků, aby ten názor byl směrodatný, to spíše byla ode mě jen poznámka. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
25.12.21 11:14
@opozice píše:
vůbec nic, možná to jen tak působí. Ani nevím, kolik jim je roků, aby ten názor byl směrodatný, to spíše byla ode mě jen poznámka. :nevim:

Já to beru. Jen jsou tu diskuse, kdy ženský dostávají ba frak, že děti do vztahů tahají mic brzo a tohle je přesný opak.
Nejmladšímu jsou 4, nejstaršímu 15.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
25.12.21 11:20
@Kockazvysocan píše:
Já to beru. Jen jsou tu diskuse, kdy ženský dostávají ba frak, že děti do vztahů tahají mic brzo a tohle je přesný opak.
Nejmladšímu jsou 4, nejstaršímu 15.

týýý jo dost veliký rozdíl. Já to spláchl najednou. :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
25.12.21 11:26
@opozice píše:
týýý jo dost veliký rozdíl. Já to spláchl najednou. :mrgreen: :pankac:

To jsou všechny děti dohromady, ne moje. Já je mám 1,5 roku od sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
25.12.21 12:40
@debra.morgan píše:
Od partnera?

Od dcer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
25.12.21 12:42
@me57h píše:
Od dcer.

A divíš se? My neeeeee

• Citovat
  • Upravit
24992
25.12.21 12:42
@me57h píše:
Od dcer.

tk to je pak ale v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
25.12.21 12:43
@Janli píše:
A divíš se? My neeeeee
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
25.12.21 12:52
@Anonymní píše:
Tak na muj “darek” asi nic nema… Ja dostala od svojeho obalku, v ni byly papiry k vyplneni na autoskolu.. kdyz jsem obalku otevrela, tak mi jen vesele rekl, ale zaplatit si ji uz musis sama.. :( :( opravdu to nerekl ze srandy, bohuzel si spousty veci neuvedomuje a tohle je asi posledni kapka.. no, musela jsem to aspon takto ventilovat, protoze me to strasne mrzi..

Tvůj partner je de^bil. Poslala by ho někam. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
25.12.21 13:45
@Anonymní píše:
Tak na muj “darek” asi nic nema… Ja dostala od svojeho obalku, v ni byly papiry k vyplneni na autoskolu.. kdyz jsem obalku otevrela, tak mi jen vesele rekl, ale zaplatit si ji uz musis sama.. :( :( opravdu to nerekl ze srandy, bohuzel si spousty veci neuvedomuje a tohle je asi posledni kapka.. no, musela jsem to aspon takto ventilovat, protoze me to strasne mrzi..

„ASI poslední kapka“?
Máš nějakou sebeúctu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59358
25.12.21 14:22
@me57h píše:
Já dostala letos malou tabuli s křídou a kosmetický balíček nějakého šuntu, co nepoužívám. Řekla jsem sice, co bych si představovala, ale nedostala jsem to. :nevim: Klasika, jako každé Vánoce, co nadělám no. Si to budu muset koupit sama.

asi si víc nezasloužíš, ježíšek vše vidí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky