Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Yorkmut píše:
Ty jsi od manzela, ktereho tak oprasujes, nic nedostala? No to je prekvapeni. Sklizis, co jsi zasela.
A co ji asi daroval preferovany syn? ![]()
@cecetka píše:
A co ji asi daroval preferovany syn?
Jiricek preci nemusi
.
@Anna766 píše:
Co dostaly dcery od tebe?
Hnědé doplňky, jak se tomu eufemisticky říkalo u nás?
@opozice píše:
dodatečně tu čtu, že máš děti i od dcer? Ty je vychováváš?
Já mám dcery nezletilé. Rozpětí 4 -15 let je věk všech dětí, mých a partnera.
@ontarova.stara píše:
Hnědé doplňky, jak se tomu eufemisticky říkalo u nás?
Asi to tak bude.
Jinak dámy vyhlašuju nejtrapnější dárek letoška s dovolením, ve vedlejší diskuzi jeden otčím daroval dcerce své paní certifikát na práce na jeho pozemku u chaty.
@Anna766 píše:
Asi to tak bude.
Jinak dámy vyhlašuju nejtrapnější dárek letoška s dovolením, ve vedlejší diskuzi jeden otčím daroval dcerce své paní certifikát na práce na jeho pozemku u chaty.
Ano, to je fakt trapas ![]()
@Anna766 píše:
Asi to tak bude.
Co byla ta velka krabice u vas doma, prosim?
@Anna766 píše:
Asi to tak bude.
Mně přišlo stejně bizardní obdarovat přítelkyni a její děti kartáčky na zuby. Pokud to tedy nebyly sonické Philips.
https://www.emimino.cz/…rankovani/4/
@Obeli, je to ještě přítel
?
@Yorkmut píše:
Co byla ta velka krabice u vas doma, prosim?
Velký kuchyŃský robot.
jsem si ho přála dlouho. Mám radost. Nečekala jsem ho a tak mi to vůbec nenapadlo že by to mohl být on.
@Markéta80 píše:
@opozice 3 děti a 4 psy a 1 manžela
já už myslel, že dáváte cigánům na frak.
![]()
@ontarova.stara píše:
Mně přišlo stejně bizardní obdarovat přítelkyni a její děti kartáčky na zuby. Pokud to tedy nebyly sonické Philips.
https://www.emimino.cz/…rankovani/4/
@Obeli, je to ještě přítel?
Oral B iO Series 8, takže tak ![]()
@Capricorn61 píše:
@Janasas No, tak jestli ma i zvrhle kamaradky.Eroticke pradlo proste prirovnavam k hrackam pro dospele. Takze jak jsem tu jednou psala - abych si priste nerozbalila vibrator.
Treba to taky pomuze vybrat kamaradka.
![]()
No, ono každý má tu hranici, kde je to ještě „běžné“ nebo „luxusní“ prádlo a kde už erotické jinde. Některé ženy nosí podvazky do práce k šatům (kostýmu) a některé by si je nevzaly ani doma v ložnici. A co se týká „průhlednosti“ - i běžné značky vyrábí takové prádlo na denní nošení.
@Prof. Farnsworth píše:
No, ono každý má tu hranici, kde je to ještě „běžné“ nebo „luxusní“ prádlo a kde už erotické jinde. Některé ženy nosí podvazky do práce k šatům (kostýmu) a některé by si je nevzaly ani doma v ložnici. A co se týká „průhlednosti“ - i běžné značky vyrábí takové prádlo na denní nošení.
No jasne. To souhlasim, ze to kazdy vnima jinak. Ale tak i tak si myslim, ze kdyz uz jsem mela plno jinych darku, tak si toto mohl odpustit. ![]()
A pekne jsi nazval „luxusni pradlo“ tim odvaznejsim ci erotickym (dle me).
Protoze to, co jsem dostala, bylo viditelne nekvalitni a dle stitku 1oo% zakoupeno pres nejaky cinsky eshop typu ebay ci wish. ![]()
@Obeli píše:
Oral B iO Series 8, takže tak
Tak to by šlo
, tys to líčila, jako kdyby vám dal s parádou takové ty 3 za 2 z marketu.
Se plácl přes kapsu.