Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@fenny píše:
Většinou si nedávame nic, každý si koupí sám, co fakt chce. Nesnáším, když musím dělat, že mám radost z něčeho, co jsem fakt nechtěla a pak řešit co s tím… Naštěstí to všichni vědí, jaká jsem nevděčná kuáva, takže mi nic nedávají a je všechno v pohodě. Tentokrát jsme si s mužem zabalili jeden společný dárek a všichni jsou spoko.
Mne staci ten pocit prekvapeni, taky bych si treba vybrala jiny styl, nez dostanu, ale vubec mi to nevadi.
My si s přítelem dáme seznamy, co bychom chtěli anebo to proste za ten rok zjistíme. Ze seznamu se něco vybere a koupi. Občas jsou to levnější někdy dražší dárky, a podle možnosti se vybere. Je to zároveň překvapeni, a zároveň dostaneme to, co chceme.
Ja nikdy nevim, jake darky dostanu, stejne tak muj muz. Vymyslim darky pro deti, me rodice, sourozence s detmi, tchyni… Tak chci mit taky nejake prekvapeni
.
@Josefuna píše:
Prijde vam vhodne davat si na Vanoce eroticke hracky? Nemyslim to zle, otazka pro vsechny. Mne to prijde totiz uplne nevhodny, tak jestli mam mensinovy nazor nebo jak to je. Jinak proti hrackam nic nemam, ale nechtela bych je dostavat na Vanoce.
mne to prijde velmi vhodne, ale ne prede vsemi
Hmm, včera dal přítel všem, i mým dětem a sobě kartáčky na zuby a dál on mě nic. A já jemu posazení v kokpilotu stíhačky, a čepici WH M43. Je blázen do druhé světové války a ponožky se sovičkami
.
Já jsem od manžela dostala knížku (trefil se mi do vkusu na 100%), oblíbený parfém a žehličku na vlasy (o tu jsem si řekla
). A on ode mě nějaké oblečení, ponožky, obraz a gril
.
@Josefuna píše:
Prijde vam vhodne davat si na Vanoce eroticke hracky? Nemyslim to zle, otazka pro vsechny. Mne to prijde totiz uplne nevhodny, tak jestli mam mensinovy nazor nebo jak to je. Jinak proti hrackam nic nemam, ale nechtela bych je dostavat na Vanoce.
Naprosto vhodný. Tohle je zrovna dárek, kterým jsem ochotná se nechat překvapit, ostatní dárky si vybírám já.
Bože, kolik radosti už mi tyhle dárky přinesly a kolikrát jsem s nima byla v nebi a vzývala boha ……to k těm křesťanským svátkům…..
S kabelkou a hrncema se mi to ještě nestalo… ![]()
@Josefuna divný mi to nepřijde, přál si obálku z jednoho konkrétního důvodu, tak ji dostal, měl radost. Jasně, že hypoteticky jsou moje peníze i jeho a jeho peníze i moje, ale když to bereš takhle, to by pak nemělo smysl si dávat žádné dárky, ne? Je přece jedno, jeslti mu dám peníze, za který on si koupí například vrtačku, nebo jeslti mu dám rovnou tu vrtačku…
@Obeli píše:
Hmm, včera dal přítel všem, i mým dětem a sobě kartáčky na zuby a dál on mě nic. A já jemu posazení v kokpilotu stíhačky, a čepici WH M43. Je blázen do druhé světové války a ponožky se sovičkami.
V tom případě bych mu k tomu posezení ve stíhačce zajistila i katapultáž bez padáku… ![]()
Já dostala dvě parádní detekývky, který jsem si přála… a taky balení dobré kávy a lahev rumu, jsem spokojena ![]()
@Lojzísek tobě přijde trapný dát někomu to, co si přeje? Přál si to od všech, od uplne cele rodiny, šetří si na operaci očí… ještě nějaká inteligentní připomínka?
@Josefuna @ontarova.stara Upřímně, v poslední době nad odchodem uvažuju čím dál víc. Jen si nedokážu představit ten masakr, co by nastal. Jeho rodina mě zbožňuje a oni jsou skvělí. Taky znám sebe, opravdu nejsem ve stavu, abych mu řekla „končíme, nedávám to“, strašně se bojím a bojím se, že bych udělala životní chybu. Pořád mi hlodá v hlavě, že přece není tak špatný a všude je něco. Komplikuje se to tím, že mám zdravotní omezení a do konce života mít budu. Jednou jsem ve srandě řekla, že jsem s ním jen pro materiální zabezpečení. Uvědomila jsem si, že to není vtip, ale tvrdá pravda. Jo a je nám kolem 35.