Co jste dostaly od muže pod stromek?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26874
25.12.21 16:13

@KimL Jak ty syny my matky vychovame, takovi jsou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
25.12.21 17:15
@cecetka píše:
@KimL Jak ty syny my matky vychovame, takovi jsou :nevim:

Jojo, s tím nemůžu nesouhlasit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
25.12.21 17:18

Chloe Chloé sadu parfém plus body loation, náušnice, knížku, rychlovarnou konvici a kabát

A nove židle do kuchyně a novou televizi ale to je tak nějak pro všechny ne konkrétně pro mě

Příspěvek upraven 25.12.21 v 17:19

• Citovat
  • Upravit
72725
@Anonymní píše:
@ontarova.stara @Konys @Josefuna @bigl Žádnej Pepan z Horní dolní, alébrž vysokoškolsky vzdělaný muž s extrémně nadprůměrným IQ, ale bez špetky empatie (potvrzeno jedním s nejlepších psychologů a koučů v ČR), s psychopatickými sklony. Je to opravdu „dáreček“. Na dětech naštěstí škodu napáchat nemůže, protože žádné nemáme. Na zahýbání je moc línej, stejně jako na spoustu jiných věcí, natož na jakékoliv manželské hrátky (když pominu občasné suchej tam, mokrej ven a konec). Na puštění do oběhu mi chybí dost odvahy a sebevědomí, které se někam vypařily. Omlouvám se za frustrovanou zpověď. Naštěstí mám kolem sebe pár lidí, kterým na mě záleží a od těch jsem dostala dárky krásné.

Dovedeš si přestavit, že tu rodinu s ním mít budeš? Takového darecka pusť do oběhu co nejdřív, fakt za to nestojí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
@karkarka píše:
Dovolenou na Maledivách kterou sem si přála.

Huuustý, závidím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.12.21 17:20

My si píšeme Ježíškovi.. já dostala svou vysněnou pekárnu.. a pak pár překvapení.. např knihu o Queen, které miluji a on je úplně nesnáší :mrgreen: :lol: a taky třeba peněženku, doteď jsem nikdy žádnou neměla..asi si budu připadat dospěle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18152
25.12.21 17:25
@martina.se píše:
My si píšeme Ježíškovi.. já dostala svou vysněnou pekárnu.. a pak pár překvapení.. např knihu o Queen, které miluji a on je úplně nesnáší :mrgreen: :lol: a taky třeba peněženku, doteď jsem nikdy žádnou neměla..asi si budu připadat dospěle

V čem nosíš peníze, v kapse? :lol:
Peněženku mají moje děti od školky, tak že by předčasně dospěly? To je znak dospělosti, peněženka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
25.12.21 17:30

Tenhle rok jsem nedostala nic, před Vánoci mu hráblo. Důvod netuším, ale asi brzy to už nebude manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.12.21 17:30
@bigl píše:
V čem nosíš peníze, v kapse? :lol:
Peněženku mají moje děti od školky, tak že by předčasně dospěly? To je znak dospělosti, peněženka?

Jo, kartu a drobné v kapse, doklady v autě.. jsem nezmar :mrgreen: :lol: na skoro 40 let.. muž z toho teče. takze jsem dostala první opravdovou peněženku :mrgreen: a jako zasmála jsem se.. když jsem zalovila ve všech skrýších, je téměř plná :mrgreen: :lol: tedy karty, doklady atd.. já prostě nikdy peněženku neměla. Kdysi jsem nosila peníze ve váčku na opasku..teď mám prostě kartu v autě a Nazdar :mrgreen: a peníze doma v hrníčku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18152
25.12.21 17:54
@ludmilaadamkova píše:
Chloe Chloé sadu parfém plus body loation, náušnice, knížku, rychlovarnou konvici a kabát

A nove židle do kuchyně a novou televizi ale to je tak nějak pro všechny ne konkrétně pro mě

Příspěvek upraven 25.12.21 v 17:19

Manžel si troufne koupit ti kabát? Nebo sis ho byla předvybrat a vyzkoušet? Zrovna toto je podle mě dárek, který bez zkoušení koupit nejde. To pro mě není úplně levná záležitost, aspoň teda já si moc levné kabáty nekupuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32929
25.12.21 18:01

My si většinou koupíme něco společného ( wellness vloni, letos voucher na únikovou hru), pak něco, co si vybereme za účasti druhého ( já kožený městský batoh, manžel aku vrtačku) a pak jedno dvě tři drobnosti nebo překvapení. Já jsem dostala nový obal na telefon a nádherné náušnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
25.12.21 18:01

Už jsem to psala jinde, teploměr pro nejmladší dítě, náušnice, dvakrát pyžamo, krabičku oblíbených bonbonů a potěšil mě i sadou hrnků na cesty z Lidlu. No a ještě lepší bylo, že mě tady xkrát sbíral, když to se mnou šlehlo, převlékl mi postel, pohlídal mě ve sprše a tak.

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
25.12.21 18:04
@bigl píše:
Manžel si troufne koupit ti kabát? Nebo sis ho byla předvybrat a vyzkoušet? Zrovna toto je podle mě dárek, který bez zkoušení koupit nejde. To pro mě není úplně levná záležitost, aspoň teda já si moc levné kabáty nekupuju.

Na podzim jsme byli v outletu a já si tam zkoušela x kabatu… Ale zase jsem si říkala že mám 2, že právě je dost drahý tak jsem si nakonec nekoupila. Byl u toho řešila jsem i velikost. Tak věděl. Jinak standart to vůbec není. Nikdy mi žádné oblečení sam nekoupil. To by si netroufnul.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.12.21 18:22

@FlorenceF Jenkins Díky za povzbuzení, ano, všechno má svůj čas. :srdce: A jak tu někdo zmiňoval autisty, tak určitě nějakou PAS má. Je zkrátka jinej a empatii do vínku nedostal.

@martina.se píše:
Dovedeš si přestavit, že tu rodinu s ním mít budeš? Takového darecka pusť do oběhu co nejdřív, fakt za to nestojí :think:

Tady jsem klidná, já už totiž děti nikdy mít nebudu.

• Citovat
  • Upravit
72725
25.12.21 18:28
@Anonymní píše:
@FlorenceF Jenkins Díky za povzbuzení, ano, všechno má svůj čas. :srdce: A jak tu někdo zmiňoval autisty, tak určitě nějakou PAS má. Je zkrátka jinej a empatii do vínku nedostal.Tady jsem klidná, já už totiž děti nikdy mít nebudu.

Tak jasný..to jsem později pochopila taky. ale nemusíš se nechat trápit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria