Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Kelsey píše:
My zrovna čekáme, až budou Slunce seno…teď opakovat. Víme, že to šlo večer. To se usnulo. Bylo to pozdě večer.To máme taky rádi. Prostě klasika. Jen je blbé, že ty oblíbené dají vždycky ve stejný čas. A pak je otázka, kterému dáme přednost?
Taky jsem měla občas dilema, ale je fakt, že už vše znám zpaměti.
@klenott píše:
@Russet ono teda celkove vsechno co je z Ciny nestoji za moc
Ty novodobé. Ale vynález papíru jim chválím
![]()
Netuším. Koukám už jen na Netflix a HBO Go. Když náhodou něco na jedné z těchto plarforem není, tak si to stáhnu - ale to je tak dvakrát, třikrát do roka možná ![]()
Nebavilo by mě se přizpůsobovat časům a reklamám atd. Člověk si rychle odvykne ![]()
@Russet mne zacina velmi vadit to jejich „zahadne“ mizeni lidi, pracovni tabory atp. Ale to je na jinou diskuzi..
@klenott Tak protože TV už mimo důchodců v podstatě nikdo nesleduje. Dřív se do televizního programu lilo víc peněz. Nepočítám samozřejmě stanice typu BBC a Netflix. Ale ty taky fungují jiným způsobem.
@hospodki píše:
@Kelsey online skylink a koukame i tyden dozadu
Na to během roku není kromě víkendů čas. My máme Skylink. Nemám to prozkoumané, jak se to dá pouštět zpětně nebo co to vlastně umí. Ale máme některé programy dvojité. Např. Nová a Nová 1, Prima a Prima 1. Takže tam jde na tom druhém něco o hodinu později. Takhle chce teď muž vidět Šíleně smutnou princeznu. Ta bude teprve teď začínat a normálně na Primě jede asi hodinu. To jsem s děckama sledovala to Slunce seno. Takže někdy se to časově tluče, ale některé programy začínají znovu po hodině.
Takhle, já se o svátcích na tu televizi moc nekoukám, max na nějakou pohádku, ale jinak mi ten program přijde stejný. A když mě už nebaví každý den si pouštět tu stejnou pohádku, která byla včera a teď jí opakují, tak to si raději pustím něco na Netflixu.
Já televizi už spoustu let nemám a nemám ani potřebu ji sledovat. Já zalejzám s knížkou - papírovou, voňavou. Jo, jsem konzerva ![]()
@Blankaspl píše:
Já televizi už spoustu let nemám a nemám ani potřebu ji sledovat. Já zalejzám s knížkou - papírovou, voňavou. Jo, jsem konzerva
a informovat nás o tom máš potřebu proč? chceš klíčenku?
@debra.morgan píše:
a informovat nás o tom máš potřebu proč? chceš klíčenku?
No, od tebe ne. Nemusíš číst moje odpovědi…
@klenott Já teda na pohádky už leta nekoukám, ale letos jich tam bylo sakra na výběr, řekla bych i animované i hrané lidmi, starší, novější…
Co nechápu, je opět série Slunce, seno…Jako fakt každé léto a fakt každé vánoce?
Měla jsem štěstí ale i na filmy, takové ty klasik kýčovité, dneska jsem třeba chytla Andělské vánoce, už nevím, který program, a ten ještě neznám. Malé plus bylo, že tam hrála herečka ze Sex ve městě (Charlotta). Ale co mě nejvíc potěšilo, byly pořady asi na ČT 2 nebo ČT 3, staré zábavné ve stylu Televarieté. S Bohdalkou a Dvořákem. A nějaké jakože silvestrovské pořady, ale fakt staré. ![]()
@stinga píše:
no tak to je logické, před 20 lety jsme měli max 4 programy, teď jich máme 120 třeba, myslím, že 60 programů je minimum - tak se to opakuje, ale ne na jednom programu
Ale ona asi myslí „odnože“ primy nebo novy, ne? Aspoň já to tak pochopila. Tam se to opravdu strašně opakuje celý den celý týden.
@Blankaspl píše:
No, od tebe ne. Nemusíš číst moje odpovědi…
Bohužel musím, nejsme na fb, nejdeš dát do ignoru.
Mě opakování nevadí, chodím taky přes svátky a mezi svátky do práce, tak vidím tu pohádku třeba jen jednou. A pohádky mám ráda.