Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Pro babičky plánuju objednat ochucené medy od této prodejkyně:
vyhnu se těm s ořechy, kvůli zubům ![]()
PRAbabičkám dáváme každý rok nějaké bud kalendáře v fotkama našima a pravnoučet, nebo nějaké hnríčky s jejich fotkama, nebo nechávám občas vyrábět i baňky s fotkama nebo jménama atd..
S manželem si dárky nedáváme, držíme vánoce pro děti …
ahojky ,už týden to taky řeším a trochu i sepisují komu co dám
a tátovi - taky nemá žádný koníčky nic- u tebe je výhoda,že čte aspoň knihy- zkus zjistit žánr co čte, a co se týče babiček- tak jedna má ráda- deky,dekorace,relaxační omalovánky,atd a druhá- sbírá anděli, kosmetiku atd.- jednou jsem koupila myslím v globusu takovou desku z nápisem: vítejte u babičky a dědečka,pro děti vždy otevřeno- z toho měla radost a když k ní někdo přijde,tak na to koukám má to u vchodových dveří, nebo druhé jsem koupila zástěru- tam bylo něco babička je nejlepší kucharka či tak něco,
my si dárky v rodině taky dáváme jen dětem.
Výjimkou jsou nástěnné kalendáře s fotkami vnoučat - ten „vyfasují“ babičky i prababička.
U nás se moc na utrácení za Vánoce nehraje, jsme rádi, že se sejdeme, pokecáme, dobř najíme a napijeme ![]()
Jinak abych poradila - tátovi, když si kupuje knihy, tak víš kde? A dala bych mu poukaz, ať si koupí jakou chce. A prababičce bych dala třeba něco, co má ráda, ale sama si za to nechce utrácet (kvalitní čokoládu, oříšky, sušené ovoce,…)
prababicce, dělám darkovy koš s tím co ma ráda a tatovy zaplať poukázku do knihkupectví, kde si knihy nakupuje.
@123Soňa jee, to je bajecne
uz mam vanocni darek pro babicku ![]()
@Moncaq To jsem ráda, že jsem pomohla. Taky jsem byla nadšená…
@Kajak18 píše:
@smurfka
Prosím, kde necháváš dělat ty baňky?
U NAS TO vyrábí jedna maminka..jinak se tyhle banky dají myslím koupit i v pepcu ( jakože jsou otevírací )..jinak např tady http://www.fotodarky.cz/…2383079.html
jinak banky s textem např tady https://www.glassor.cz/…by-se-jmenem
Každý rok rodičům i prarodičům dělám fotokalendáře mých dětí a stírací los, každý rok jsou spokojení.
Babičce jsem letos taky pořídila KOULIČKU (kvalitní česká výroba) a společně s dětma jsme ji vyzdobili, vše bylo v balení, to se mi zdá dost originální. Má speciálně rozšířené hrdlo a tak jsme ji tam vložili tajný vzkaz, že bude po třetí prababičkou
Děti si taky jednu vyzdobily a dovnitř si napsali seznam dárků, co chtějí pod stromeček.. Takže jsme si s nimi letos užili až až… Ale co rodičům vůbec nevím, ti už překvapení ví.. Chtěla bych něco praktického třeba na zahrádku, ale připadá mi, že už všechno mají…
Nemáte někdo nějaký tip na něco, co usnadní práci? Přemýšleli jsme nad vysavačem na listí, ale dávat ho v zimě ![]()