Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
My se na letošek ještě nedomluvili, roky bez malýho se to konalotak, že na štědrý večer jsme byli u švagrové s jejíma dětma a tchýní s přítelem, mělo to kouzlo v tom, že bylo u stolu veselo, kopa lidí, velkej stromek, dárky pro 9 lidí pod stromkem.
Na oběd 24. jsem jezdila k tátovi, kde jsem vyfasovala dárky a šup ke švagrové až do noci.
25. se vždy jezdilo k mojí babičce, kde byl druhej nášup, jako malá sem se taky těšila, že bude ještě jedna várka dárečků ![]()
letos uvidíme, když budem na štědrý večer sami, tak zase bude o to větší ježdění na další svátky, protože s rodinou se vidět chceme…
My to máme taky tak, 24. doma, 25. jedny prarodiče, 26. druzí. Upřímně říkám, že se už 23. těším na 26. večer
, ale jako pro děti je to něco úžasného a vždy se na toto dárkové turné moc těší. Nikdy s tím neměli problém, že jako proč je ježíšek 3× a já aspoň nemusím po Vánocích vařit, protože jezdíme k prarodičům na nadílku a oběd. ![]()
@Loll píše:
My to máme taky tak, 24. doma, 25. jedny prarodiče, 26. druzí. Upřímně říkám, že se už 23. těším na 26. večer, ale jako pro děti je to něco úžasného a vždy se na toto dárkové turné moc těší. Nikdy s tím neměli problém, že jako proč je ježíšek 3× a já aspoň nemusím po Vánocích vařit, protože jezdíme k prarodičům na nadílku a oběd.
Máme to úplně stejně.. ![]()
My jsme jako deti slavili Vanoce i s obema babickama a dedou naraz a bylo to super, bejt vsichni pohromade (ale ted kdyz to mam pripravovat ja, vidim jak je narocny vsechno pripravit pro cca 10 lidi). Navic kvuli tatove praci jsme to obcas slavili 23 nebo 25. prosince a to mi jako diteti dost vadilo. Co mame deti tak jsme jednou slavili u tchanu i se svagrovou s deckem (hekticky a zbytecnej stres), loni s nasima a tchanama u nas, ale 25., to bylo fajn a letos to zkusime asi sami a dalsi dny ruzne babicky. Darky asi dame na etapy viz Jezisek to nechal u babicky, aspon si to holky lip uzijou, zas toho dostanou zbytecne moc ![]()