Vánoce/ Ježíšek

6021
2.12.14 12:42

Vánoce/ Ježíšek

Dobrý den, ahoj…syn 9 let velmi pochybuje a přestává věřit na Ježíška..děláme to tak, že manžel a děti jdou po věčeři pouštět před dům prskavky a já dávám dárky pod stromeček, letos nevím jak to udělat, syn chce, abych s nimi před barák šla také a prý se uvidí :mrgreen: napadlo mě jen, že půjdu nečekaně na Wc, ale to mi asi nespolkne :nevim:
Máte někdo nápad jak to vyřešit?
Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
154
2.12.14 12:45
@Eva 13 píše:
Dobrý den, ahoj…syn 9 let velmi pochybuje a přestává věřit na Ježíška..děláme to tak, že manžel a děti jdou po věčeři pouštět před dům prskavky a já dávám dárky pod stromeček, letos nevím jak to udělat, syn chce, abych s nimi před barák šla také a prý se uvidí :mrgreen: napadlo mě jen, že půjdu nečekaně na Wc, ale to mi asi nespolkne :nevim:
Máte někdo nápad jak to vyřešit?
Děkuji :kytka:

Co se domluvit s nějakým sousedem, že by vám tam dárky dal on?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947

Nevim. V 9letech uz bych to nejak nehrotila. To uz mu ze vsech reklam a z okoli jasny, ze Jezisek neexistuje :) ja se divim, ze se me nepta trileta, proc jsou reklamy na nakup darku, kdyz je nosi jezisek :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101590

@Eva 13 Zaúkolovat souseda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
2.12.14 12:46
@j.a.n.i1 píše:
@Eva 13 Zaúkolovat souseda?

sousedce je 92 :lol: to asi neprojde :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
2.12.14 12:47
@Mysicka82 píše:
Co se domluvit s nějakým sousedem, že by vám tam dárky dal on?

píšu níže :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486

Já nevím, v devíti letech už kolem něj hodně dětí věřit nebude. A k tomu má perfektní myšlenkové pochody, kdy by mi bylo líto mu lhát až takhle moc… ten další rok vám to už neprojde určitě. Asi bych ho v té pohádce dál žít nenechávala, je mu to evidentně jasné.

To mi připomíná sestřenku, kdy si teta kdysi myslela, že věří ještě v 11. A ona od osmi let hrála divadlo pro rodiče :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842

Zapomenou sirky :nevim: a třeba manžel by se pro ně vrátil a naskládal dárky (ať je to změna, že ty jsi venku)

a jinak, proč tak velkému už něřící pravdu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873

@Eva 13 no nevím jestli bude soused chtít na Štědrý den jít k vám ale záleží jakého máte :mrgreen: a jde o chvilinku, že… Jinou možnost nevidím. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101590
2.12.14 12:48

@Eva 13 Mojí babičce taky a s vhodnou přípravou dárků by to dala :-) A jste na samotě, že tam nikdo jiný není?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
@palapa píše:
Nevim. V 9letech uz bych to nejak nehrotila. To uz mu ze vsech reklam a z okoli jasny, ze Jezisek neexistuje :) ja se divim, ze se me nepta trileta, proc jsou reklamy na nakup darku, kdyz je nosi jezisek :-D

já vím, ale nechce se mi mu to pokazit, a říct mu to narovinu…když pochybuje, prý mu to říkali starší děti…mmch taky se divím, že věří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
@j.a.n.i1 píše:
@Eva 13 Mojí babičce taky a s vhodnou přípravou dárků by to dala :-) A jste na samotě, že tam nikdo jiný není?

to nejsme, ale bydlíme tu rok a půl a moc tu lidi v baráku neznám…sousedy máme jen jedny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
2.12.14 12:49

Také si říkám, že v 9 letech bych mu to vysvětlila, jak to je. Stejně si to už řeknou ve škole a tak. A poprosila bych ho, aby bráchu nechal věřit. Ale kdybys to opravdu chtěla nějak udělat, také mě napadl soused. Ale u něj bych to už nehrotila, spíš bych byla ráda, že do 8 let věřil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
@subsomi píše:
Zapomenou sirky :nevim: a třeba manžel by se pro ně vrátil a naskládal dárky (ať je to změna, že ty jsi venku)a jinak, proč tak velkému už něřící pravdu? :think:

to by šlo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873

@Eva 13 tak jdi s dětmi ty a tatínek se zdrží na záchodě na velký! :think: :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová