Vánoce - Londýn, Vídeň

Anonymní
8.8.24 11:18

Vánoce - Londýn, Vídeň

Ahoj všichni!
Ráda bych se zde zeptala, kdy je nejlepší čas jet na vánoční trhy do Londýna a Vídně? Plánuji tento rok oboje, tak jestli náhodou nevíte, kdy je to nejlepší. Trhy jsou cca od poloviny listopadu a potom týden po 1.1. (našla jsem na internetu). Pokud má někdo zkušenost, budu ráda, moc děkuji! :srdce:

(kategorii cestování jsem nenašla, tak proto taková volba :lol: )

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
453
8.8.24 13:33

V Londyne ty trhy jsou takovy nic moc. Svetla jsou super, ale trhy me zklamaly. V Hyde Parku delaji velky, ale musis platit vstup £5, vsechno predrazeny, hodne kolotocu. Pak jsou trhy na southbank, ale to je jen o jidle…nevim, anglicani to neumi.Neni nad nemecky. V Parizi jsem o vanocich nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.24 14:01
@Lenka0505 píše: Více

Jako šlo mi spíše o ten vánoční Londýn, výzdoba města, procházky a atmosféra města. Já byla v Drážďanech a ve Vídni přímo jen na trzích, ale spíš mi šlo o to, v jakou dobu je to nejlepší. A nyní bych chtěla hlavně chodit po městě po různých památkách a užívat si tu výzdobu a na trhy jen tak zaběhnout! Děkuji Vám! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
21603
9.8.24 15:57

Víš, já bych ten Londýn zvážila celkově. Bezpečnostní situace ve Velké Británii není nic moc. Kdo ví, jak to tam bude vypadat přes Vánoce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24688
9.8.24 21:55
@nozu píše: Více

To se dá říct i o té Vídni. Nemluvě o Berlínu či Paříži. Přijde mi, že dneska je to už o hubu skoro všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí