Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
V Londyne ty trhy jsou takovy nic moc. Svetla jsou super, ale trhy me zklamaly. V Hyde Parku delaji velky, ale musis platit vstup £5, vsechno predrazeny, hodne kolotocu. Pak jsou trhy na southbank, ale to je jen o jidle…nevim, anglicani to neumi.Neni nad nemecky. V Parizi jsem o vanocich nebyla.
@Lenka0505 píše: Více
Jako šlo mi spíše o ten vánoční Londýn, výzdoba města, procházky a atmosféra města. Já byla v Drážďanech a ve Vídni přímo jen na trzích, ale spíš mi šlo o to, v jakou dobu je to nejlepší. A nyní bych chtěla hlavně chodit po městě po různých památkách a užívat si tu výzdobu a na trhy jen tak zaběhnout! Děkuji Vám! ![]()
Víš, já bych ten Londýn zvážila celkově. Bezpečnostní situace ve Velké Británii není nic moc. Kdo ví, jak to tam bude vypadat přes Vánoce…
@nozu píše: Více
To se dá říct i o té Vídni. Nemluvě o Berlínu či Paříži. Přijde mi, že dneska je to už o hubu skoro všude.
Ahoj všichni!
Ráda bych se zde zeptala, kdy je nejlepší čas jet na vánoční trhy do Londýna a Vídně? Plánuji tento rok oboje, tak jestli náhodou nevíte, kdy je to nejlepší. Trhy jsou cca od poloviny listopadu a potom týden po 1.1. (našla jsem na internetu). Pokud má někdo zkušenost, budu ráda, moc děkuji!
(kategorii cestování jsem nenašla, tak proto taková volba
)