Vánoce na blízku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
512
24.11.16 15:56

Vánoce na blízku

Holky, ani nemrknem a Vanoce opet tu. Chtela bych se podelit o napady co detem pod stromek, ale tim nasim chlapum. :-) Pro syna darky nektere mam, ale nenapada me co dal, uz nejake malickosti. Je mu deset let. Ale vetsi starost mi dela pritel. :-) Loni si pral elektricky holici strojek, loni mu ho ale jezisek nenadelil a letos uz by mohl. Chtela bych Vase rady, jaky zvolit. Ktery zarucene dobre funguje a je cenive dostupny. Dejme tomu kolem dvou tisic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6
24.11.16 16:13

Manzel si preje bavlnene kapesniky a novou penezenku, pro deti jsem dnes vyresila darky v lidlu maji tam toho hromady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
24.11.16 16:59

@Likita Já tam byla v pondělí hned ráno pro dřevěné vláčkodráhy a ani jedna :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
24.11.16 17:05
@Brumdibarka píše:
@Likita Já tam byla v pondělí hned ráno pro dřevěné vláčkodráhy a ani jedna :zed:

A nebude to tím, že jsou ode dneška…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
24.11.16 17:07

Mě řekl, že chce zastřihávac vousů. Nevím co to je, ale sezenu.
A asi mu poridim nějaký kávovar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.11.16 17:19

Moji muzi maju toto

GILLETTE FUSION POWER HOLICÍ STROJEK S 1 BATERIÍ - chcela som dat rovno link, ale emimino je tak konkurencnej reklamy proste, ze si to musis vygooglovat :roll:

Ked ho dostali, vyhodili holiace strojceky, co mali dovtedy. Ujo dokonca nadsene vykladal kazdej navsteve, aby tiez vymenili za tento strojcek :mrgreen:

No a teraz pod stromcekom pravidelne nachadzaju nahradne cepielky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
24.11.16 17:24
@Likita píše:
A nebude to tím, že jsou ode dneška…
:mrgreen: to by mohl být důvod :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
24.11.16 17:25

@Likita 8o no to by poměrně vysvětlovalo situaci :lol: :mrgreen: díky za upozornění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
24.11.16 18:04

Já tam byla dneska pro domeček + vybavení a stačilo mi to :D blázinec, jak lidi pod paží vláčkodráhy atd.. :D
manžel má taky strojek jen zastřihovák z lidlu a pohoda stál kolem 500,– :)
pro syna máme stavebnici seva, autíčka (klasika to ho baví stále), mikinu, auto na dálkové ovládání, chci koupit ještě plastelínu (písek) a vytvarné věci něco jako pastlelky, voskovky, ještě mám pexesa a puzzle :D ale většinu bude mít u babiček. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
24.11.16 18:12
@Brumdibarka píše:
@Likita 8o no to by poměrně vysvětlovalo situaci :lol: :mrgreen: díky za upozornění
:mrgreen: :mrgreen: no nestála jsi tam frontu už v šest že ne :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
24.11.16 18:19

Jinak my si s chlapem dáváme to co potřebujeme, takže já letos chci alespoň troje bačkory ťapky s kožešinkou http://www.botovo.cz/…e-suzie.html něco jako je v odkazu. A muž potřžebuje tepláky, pak si kupujeme navzájem ještě knihy, u nás pod stromečkem vždycky kniha musí být. A starší tříleťačce sevu, stolní hru mickeyho klubík, knihy a omalovánky a půlroční taky knihu do vany, a dvě motorické hračky. Nepřeháníme to, spíš si sebe navzájem užíváme že jsme doma a vyrážíme ven a do lesa, zkrátka jak je počasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.16 20:56

Můj muž je hračička, takže „potřebuje“ pod strom něco, s čím si pak může hrát - loni dostal toto https://www.czc.cz/…4460/produkt?… a letos dostane toto http://www.smartyhodinky.cz/…-hodinky-z9/?…
Omlouvám se za anonym, sem tam mi tu čte přes rameno a zná můj obrázek i nick ;)

• Citovat
  • Upravit
2050
24.11.16 22:09

@Pampelinka já dávám manželovi chytání ryb na 4 dny na soukromem rybníku, má to i s ubytováním v chatce. Pojede s mým tatkou :lol: parkarat už byli spolu rybařit. K tomu pořídím velký podběrák a musím vymyslet ještě něco, pak teda už mám doma společný dárek :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák