Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Kikinka01 píše:
Už víte, co letos budete dětem kupovat? Loni jsem to nechávala na poslední chvíli, tak bych to chtěla letos napravit a mít nakoupeno s předstihem, ale absolutně nemám nápad
Mám objednané čtyři sety Playmobilu, dcera ho má ráda. Schované tu mám už delší dobu tři věci: tématický set se zažehlovacími korálky Hama, které využíváme často, obrovský tématický set na pískování a dětské šití. Mám sedmiletou domškolačku, které nic neschází, co potřebuje dostává průběžně. V létě měla narozeniny a úspěch měl mikroskop a karty od Mindoku z expedice příroda. Nedávno jsme pořizovali super obrázkové karty s cviky a pozicemi na cvičení jógy. Jinak mám ráda knížky z edice Ella a Max. Anonym nechte, je tu moc specifických informací.
@Manticora píše:
My se snažíme prožívat Vánoce spíš duchovně. Nedáváme si dárky, maximálně nějakou symbolicku pozornost, protože se nám to zvrhlo v soutěž, kdo dá víc. Syn (3,5) nějaké dárky dostane, nakreslí babičkám obrázek a bude to. Ušetřené peníze dáme na charitu.
Pak spolu upečeme rohlíčky, to stačí, akorát se pak všichni přežíráme. Uděláme věnec a ozdobíme stromeček. Jinak budeme rádi, že jsme všichni spolu, zdraví a spokojení. To syn pochopí později.
K čemu mu bude chápání ve dvaceti, když má dětství teď. Vyrostla jsem v „duchovním“ prostředí a proto teď dělám dětem normální Vánoce.
Já vždycky začínám nakupovat až jsou v tv reklamy a děti se začnou ozývat, co by se jim líbilo ![]()
@DrahusN ja nanosim katalogy z hračkářství a pak malujeme, vystrihavame pro Jeziska, uz mam letos skoro vše. Ještě ted neco hlasi, ze by chteli z reklamy. Tak vyckavam a poslednich par věci objednam tak za mesic.
Dcera dostane nove kolo od babicky a dedy, tak ho musím taky objednat.
Jinak my mame byt dokola pruchozi a kuchyn samostatně, takze to delame tak, ze tak v 15h jdeme do parku, ja s detmi. Davame ptackum do krmitek, bezdomovcum nesu cukrovi, tak kde vecer vysedavaji a projdeme se.
Mezitim manzel připravi darky pod stromecek a pak nas dobehne venku.
Okolo 17h se vracíme, do obyvaku se nesmi, co kdyby tam byl Jezisek, prevlekneme se a jdeme do kuchyně, manzel s holkami pousti lodicky, lije olovo a ja chystam večeři, mame koledy pustene,
pak se najime a čekáme az zazvoni budik v obyvaku, ktery ma zvuk zvonecku, svetylka máme na casovac ![]()
Stromecek zdobime 23.12.,ale nesmi se zapnout svetylka, to az Jezisek.
No, uz se tesim. Dcerkam je 6 a 3,tak si rikam, treba uz jsou to pro tu vetsi ty posledni Jeziskovske, ve skole ji muze rict nekdo pravdu
kez by to kouzlo jeste par let vydrzelo ![]()