Vánoce - syn chce být jen se mnou

Anonymní
23.11.22 21:16

Vánoce - syn chce být jen se mnou

Ahoj, každý rok jezdíme já a můj syn na Vánoce k moji mame (jsem s dítětem sama). No a letos mi syn řekl (5 let) ze chce být na Vánoce doma a jen se mnou. Ze za babičkou pojedeme druhy den po stedrem dni. Když jsem mu řekla ze tedy babička přijede k nám, řekl ze nechce a ze tu budeme jen my dva. Přitom babičku má rad, jezdí tam. Babička by byla v tom případě na stedry den sama. Co byste dělali na mem místě? Vyhověli dítěti?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
23.11.22 21:23

Kdyby babička nebyla na vánoce sama tak bych vyhověla dítěti ale zkuste vysvětlit nějak že na vánoce nemůže být nikdo sám ani babička a že jsi například uděláte druhý jakože vánoce druhý den třeba to pochopí :mavam:

• Citovat
  • Upravit
74217
23.11.22 21:27

Něco je špatně, když si takhle 5r. dítě dupe. Jak to píše anonymní. Vysvětlit mu to.

@Anonymní píše:
Kdyby babička nebyla na vánoce sama tak bych vyhověla dítěti ale zkuste vysvětlit nějak že na vánoce nemůže být nikdo sám ani babička a že jsi například uděláte druhý jakože vánoce druhý den třeba to pochopí :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
23.11.22 21:28

@jayjess87 se jdi léčit, kluk není mimino, pošli raději odkaz na něco věkově přiměřeného nebo ještě lépe, vyjádři se k diskutovanému problému, voe jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.22 21:29
@Kelsey píše:
Něco je špatně, když si takhle 5r. dítě dupe. Jak to píše anonymní. Vysvětlit mu to.

On si nedupe.. jen to vyslovuje jako prani

• Citovat
  • Upravit
895

Zakladatelko a ptala ses ho proč nechce být s babi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13215
@Anonymní píše:
Ahoj, každý rok jezdíme já a můj syn na Vánoce k moji mame (jsem s dítětem sama). No a letos mi syn řekl (5 let) ze chce být na Vánoce doma a jen se mnou. Ze za babičkou pojedeme druhy den po stedrem dni. Když jsem mu řekla ze tedy babička přijede k nám, řekl ze nechce a ze tu budeme jen my dva. Přitom babičku má rad, jezdí tam. Babička by byla v tom případě na stedry den sama. Co byste dělali na mem místě? Vyhověli dítěti?

Budeš plnit ( z mého pohledu sobecké) přání 5 letému dítěti a svoji mámu necháš na Štědrý den samotnou???
Jak se budeš cítit ty, až to samé udělá tvůj syn za pár let tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24692
23.11.22 21:30

Ne, nenechala bych svoji mámu na Štědrý den samotnou kvůli dětskému rozmaru. To jako vážně? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
@Anonymní píše:

Nevyhovela, vysvetlila bych mu, ze mame v rodine takovy zvyk, ze Stedry vecer nikdo netravi sam. Rodina drzi pospolu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
@Helen001 píše:
Zakladatelko a ptala ses ho proč nechce být s babi?

Ano a nechce říct. Prý chce být se mnou doma sám a kategoricky odmítá babičku. Nevim..

• Citovat
  • Upravit
24692
23.11.22 21:31
@Anonymní píše:

No tak mu ho nesplníte. Takhle to v životě chodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
23.11.22 21:31
@jayjess87 píše:
Pěkné, ale pro mimča doporučuji https://www.mimulo.cz?… :lol: :srdce:

Ja ti doporucuji vypadnout.

• Citovat
  • Upravit
172
23.11.22 21:32
@Anonymní píše:

Vy tam byvate i přes noc? My například taky jsme s rodinou na vánoce ale max 18h pak jedeme domů a tam si rozdavame naše dárky a uděláme si pohodu na gauči všichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.22 21:33
@Vagnerkanik píše:
Vy tam byvate i přes noc? My například taky jsme s rodinou na vánoce ale max 18h pak jedeme domů a tam si rozdavame naše dárky a uděláme si pohodu na gauči všichni.

Máma bydlí velmi daleko takže ano, jsme tam několik dni

• Citovat
  • Upravit
24692
23.11.22 21:34
@Vagnerkanik píše:

No ale v té vaší rodině asi nikdo není úplně sám, ne? Mohli by se střídat. Jednou být u babičky a jednou pozvat babičku k nim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová