Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky ![]()
je my hodně smutno včera mě přivezli do nemocnice ze zánětem… nikdo my nic neříká jakej zánět ani nevím čeho… ![]()
nejdřív mě přivezli s kontrakcema na porodní sál tam my udělali všechny vyšetření a pak mě poslali na oddělení rizikového těhotenstvý
mam ATB po 8h jsem v 36tt
@MartinaVargová pokud je to tvé první mimi, tak vlsatně není tak důležité být doma, jako být tam a udělat oro tvé první miminko všechno tak aby bylo dobře. Mysli na něj a bude fajn ![]()
Ahoj, to je mi moc lito, ja znam stedry den v nemocnici z druhe strany jako zdravotni sestra, ale my tam odslouzime 12 hodin a jdeme zase domu.
Preju Ti at se brzo vratis domu s prckem v naruci a pak si to vsechno vynahradite. ![]()
Holky díky jo jo je to naše první miminko
tak doufám že všechno bude dobrý ![]()
tak jsem ještě byla dehydratovaná tak my kapala voda nebo co… :/ dneska už dobrý akorát do mě cpou urologickej čaj a jídlo… od včera jsem z ničeho nic zhubla 2kg…
Já bych to nedala mám deprese z nemocnic i poporodu sem spěchala
a na Vánoce bych se zbláznila úplně to by mě asi vezli do blázince
![]()
Ale zas si řekni že tě čeká něco jíneho lepšiho než sou letošní vánoce a to miminko
Ahoj Marto, ber to pozitivne /i kdyz je to asi tezsi/ ale jsi tam pro dobro a zdravi tveho miminka. Pritel nebo manzel za tebou dnes urcite byl. Ceka vas tolik krasnych spolecnych dni. Tak mysli na to hezke co bude ![]()
@MartinaVargová Loni jsem byla přes celé svátky v porodnici. Nejhorší bylo, jak všechny koho mohli pustili. Nikdo tam nebyl ani doktoři nic. Nakonec mě 27 pustili, kdy už jsem to po týdnu v porodnici psychicky nedávala. Aspon jsem měla miminko u sebe
Holky jsem na nastandardu přítel tu u mě naštěstí zustává na noc…
Ted přišel…přes den tu byly u mě rodiče
tak aspon to
není zas to tak špatný akorát jsem si takhle svátky nepředstavovala ![]()
Ja jsem take v nemocnici, 29 tejden me zas nasli nejakou infekci v krvy a mala prestala rust.
Na oddeleni zkoro nikdo neni no hnus. Ale tak hlavne aby byli mimca zdrava ja uz tu jsem od 21…:-
@13majda13 ááá to bych jím tam už asi utekla
včera jak jsem byla na porodnici tak jedna paní tam rodila v 30tt
pak se tam něco stalo nevím co ale museli jí převést do prahy… ![]()
@MartinaVargová Tak asi nějaký problém s mimčem to se stává takhle předčasně nenarozeným dětem. V praze mají víc odborníku. Mě na štedrý den do porodnice přišla máma, přítel, segra. Ohřali nám bramobrový salát s kaprem dali plastové taliřky. Máma přitáhla všechny dárky a krabici cukroví a aspon jedny netradiční vánoce. I když mi to taky vadilo tehdy
Tak pro me je dulezite aby byl mala v poradku a rostla. Jinak ja se tu ani moc nenudum mam 4×dene kapacku antibiotik pak odber krve monitor a stale do kola takze jsem rada ze aspon lezim…
Tady je 12 pokoju a jsme tu ve trech jinak prazdno…
Nuda
@13majda13 no tak jako já jsem na pokoji sama ale mam to stejný jako ty pořád dokola ![]()