Vánoce v Římě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
295
19.9.19 14:34

Vánoce v Římě?

Ahojte, nevěděla jsem kam téma zařadit :nevim:
Dostala jsem nápad, že bysme s přítelem mohli své vánoce strávit v zahraničí. Napadl mě Řím, přítel Řím miluje, nikdy jsme tam nebyli. Budou to naše 3. Vánoce spolu a v listopadu mame druhý rok výročí vztahu. Tak bych to spojila jako výročí+Vánoce slavit tam. Řekli jsme si, že darky si davat nebudeme, ale dali bysme penize radeji do takoveho výletu, který může být originální a nezapomenutelny. Co si o tom myslíte? Měl někdo taky takove netradiční vánoce? Nebo byste raději byli doma? S výzdobou jsme nenarocni, světylka, cukrovi jen malo, ubrusy a mame vyzdobeno, jsme na byte tak to zdobeni moc neprožíváme, tim by se ušetřilo taky neco, i za stromek :D jestli me nekdo chape.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
TRG
5352
19.9.19 14:46

Já bych teda svůj domov na Vánoce - myšleno minimálně 24.12. a 25.12. - neopustila a bez stromku bych taky být nechtěla. Ale na Silvestra bych se úplně klidně zdejchla. :mrgreen: A vzhledem k tomu, že nesnáším horka, tak když do Říma, tak radši v zimě. :P

P. S. Od 26.12. většinou podnikneme stejně nějakou delší rodinnou návštěvu, Silvestr většinou trávíme s pár kamarády u nás doma.

Příspěvek upraven 19.09.19 v 14:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
19.9.19 14:47

Je vazne tak dulezite, co si o tom ostatni mysli? Neni dulezite, co si o tom myslite hlavne vy dva?
Za me, proc ne, kazdeho vec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
19.9.19 14:48

@TRG :D chapu, tak nemame deti tak mi to prijde super napad, na novy rok bude moc prace tak si to chceme uzit jinde ty vanoce a spojit to jako i dovolenou a na vyroci jsme stejne chteli jet nekam :D az budou deti tak vanoce myslim budou narocnejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
19.9.19 14:49

@Jana525 samozrejme ze je :) jen me zajima jestli to tak mel i nekdo jiny? Jaky to byl treba prozitek o Vánocích v zahraničí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5352
19.9.19 14:51

@Kk123 To vis. ;) Jako jestli mate kolem Silvestra praci, tak to chapu. Ja bych teda ty dva dny vanocni pohody proste nevymenila za nic. Mne je na tom symapticky, ze to mate i jako oslavu vyroci a ze si nedelate hlavu z darku a radsi to date za neco spolecneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
19.9.19 14:54

@TRG presne tak. No my si na vanoce ponakupujěe vesmes blbiny aby jsme si dopřáli kdyz to tak reknu no a stejne ty veci nepotrebujeme tak to bude alespon lepsi investice. Pritel rad kupuje darky ale opravdu to jsou veci co nejsou nutne. Pak jsme zacli spolu bydlet a byl to treba kavovar to uz je lepsi :D ale nic nepotrebujeme nutne takze nejake davani darku tento rok neni potreba. Jen s rodinou jako vzdy nejakou drobnost protoze mame oba velkou rodinu a je to dostacujici, vsichni jsou spokojeni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5352
19.9.19 14:54
@Jana525 píše:
Je vazne tak dulezite, co si o tom ostatni mysli? Neni dulezite, co si o tom myslite hlavne vy dva?
Za me, proc ne, kazdeho vec.

Tak kdyby jim nekdo napsal, ze byl v Rime pres Vanoce a bylo to hrozny - dest, opili turisti, rozjivene deti, obchody a pamatky zavreny a cojavimco… tak by romantickou oslavu vyroci asi smerovali jinam… treba. :mrgreen: Proste to zvazuji, no. Nezadaji schvaleni. Jsi moc silna a nezavisla zena! :lol: (mysleno v dobrem)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
19.9.19 14:59

Mně to bez dětí přijde jako dobrý nápad. Zpáteční letenky (z Bratislavy) teď stojí u Rayanairu 37 EUR což je za hubičku 24.12. tam 31.12. zpátky. Nějaké ubytování na bookingu a bylo by to asi nezapomenutelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31268
19.9.19 14:59

Já byla týden před Vánocemi v Římě loni a bylo to skvělé. Krásný počasí, u památek nepříliš lidu a úžasný advent - bohoslužby, nazdobeno, Vánočně laděné Svatopetrské náměstí i kostely - betlémy, svíčky, menší Vánoční trhy na Piazza Navona. Mělo to sílu :srdce:
Bylo to krásný a jela bych klidně zas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
19.9.19 15:00

Udělejte si to, jak to vyhovuje vám. Jediný z čeho bych měla strach, že některá místa budou třeba zavřená.
My třeba strávili Štědrý den (i s dítětem) u moře, měli pak v hotelu slavnostní večeři. Byl to velmi pěkný zážitek.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.9.19 15:02
@Kk123 píše:
Ahojte, nevěděla jsem kam téma zařadit :nevim:
Dostala jsem nápad, že bysme s přítelem mohli své vánoce strávit v zahraničí. Napadl mě Řím, přítel Řím miluje, nikdy jsme tam nebyli. Budou to naše 3. Vánoce spolu a v listopadu mame druhý rok výročí vztahu. Tak bych to spojila jako výročí+Vánoce slavit tam. Řekli jsme si, že darky si davat nebudeme, ale dali bysme penize radeji do takoveho výletu, který může být originální a nezapomenutelny. Co si o tom myslíte? Měl někdo taky takove netradiční vánoce? Nebo byste raději byli doma? S výzdobou jsme nenarocni, světylka, cukrovi jen malo, ubrusy a mame vyzdobeno, jsme na byte tak to zdobeni moc neprožíváme, tim by se ušetřilo taky neco, i za stromek :D jestli me nekdo chape.

Moji rodice jezdi do Portugalska kazdy rok. Pry tam je jarni pocasi, mezi 15-19 stupni, hodne slunicka. Ja bych byla asi spis pro to Portugalsko, obzvlaste pokud Rim uz znate.

• Citovat
  • Upravit
9918
19.9.19 15:08
@TRG píše:
Tak kdyby jim nekdo napsal, ze byl v Rime pres Vanoce a bylo to hrozny - dest, opili turisti, rozjivene deti, obchody a pamatky zavreny a cojavimco… tak by romantickou oslavu vyroci asi smerovali jinam… treba. :mrgreen: Proste to zvazuji, no. Nezadaji schvaleni. Jsi moc silna a nezavisla zena! :lol: (mysleno v dobrem)

Ja se nezlobim, ano mas pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1351
19.9.19 15:30

Já bych jela hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12573
19.9.19 15:39